banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 14:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 86 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 06 Jul 2005, 10:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
zenu samopouzdanje (i pamet) cini sexy tako da je svejedno sta nosi, al` je ugodno oku da joj pristaje

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jul 2005, 14:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
vid' ovog filozofa :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2005, 07:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
azdajica-ny je napisao:
:lol: =D>

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2005, 20:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
azdajica-ny je napisao:

seko zar ni poslije toliko godina nisi skontala? :D

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jul 2005, 01:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
batice moj dragi,ti znas da ti je seka bila predugo plava :)a i nikako da se pomirim s tom tuznom sudbinom :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jul 2005, 09:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
saban je napisao:
zamisli koju su potenciju nasi djedovi imali kad su se mogli napaliti na one gace onoga doba.Meni moj djed pricao da kad bi vidjeo samo koljena bio bi totalno lud.Mogu misliti da je jadan pozivjeo i vidjeo sta se sada desava...

Pa to je sasvim normalno.
U doba kad su zene bile pokrivene (a ne kao danas kad gole hodaju :D ) sve sto je malo vise izvirivalo bilo je seksi.
Kad su se nosile samo suknje ispod koljena (dugacke),naravno da je bilo seksi vidjeti necije koljeno,jer zenska koljena nisi mogao vidjeti tako lako.

U nekim zemljama gdje zene idu zamotane kose jako je seksi vidjeti zensku pustenu kosu.

Gledala sam emisiju o nekom plemenu,tamo zene idu gole do pasa (samo neko palmino lisce oko struka :D ) i za muskarce iz tog plemena zenske grudi uopste nisu seksi,niti nesto posebno.Svaki dan,od rodjenja do pune seksualne zrelosti oni gledaju zenske grudi,tu su,na svakom koraku,gdje god se okrenu i to je njima kao nama kad gledamo necije lice (neciji nos,obrve,obraze...),normalno,uobicajeno i nimalo seksi.

Seksi je ono sto nije uobicajeno,sto ne vidjas svaki dan.
Kad su se pocele nositi tangice,to je svima bilo hot,medjutim,nakon nekog vremena,kada su ih zene stvarno pocele nositi bez mjere,postale su dosadne i uobicajene,pa su u modu usle bokserice,a tange izlaze iz mode.

Kad par dana nosim obicne gacice i obucem tange - onda je to mom dragom posebno seksi,ali kad par dana nosim tange (ili bokserice u raznim bojama,svejedno) onda mu je 'posebno seksi' kad obucem obicne,visoko sjecene pamucne gacice (nisu to bas one koje su nosile nase bake,danas ih ima jako finih i bolje krojenih,ali su to jos uvijek najobicnije pamucne gacice).

Ja imam i obicnih,pamucnih,u raznim bojama (najudobnije su mi za dane menstruacije),imam i tangica i bokserica...nosim ih naizmjenicno,u zavisnosti od raspolozenja,toga sta nosim preko njih,a nekad i od toga koje su mi prve na dohvat ruke. :D

Pidzama imam onih dvodjelnih (dugih i kratkih rukava),ljetnjih kombinacija (kompleti kao pamucni "sorcic" i "potkosuljica" na bretele),spavacica (pamucne,ali i skroz prozirne provokativne kratke...).
Nekad spavam i gola,a nekad samo u gacicama (zavisi od temperature i mog raspolozenja).

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 86 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Sva vremena su u UTC [ DST ]