banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 15 Jun 2026, 21:19 Danas je 15 Jun 2026, 21:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 13 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: IT Edukacija i posao
PostPoslato: 18 Avg 2004, 00:51 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Avg 2004, 23:25
Poetite malo ovaj site, interesuje me komentar.
Za uzvrat, odgovaram na sva vasa pitanja iz oblasti Network Infrastructure i OS
http://www.itprofessional.org

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2004, 07:41 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Ima dosta tipografskih gresaka, a cini mi se i prevopisnih (ako me sjecanje sluzi, posto trenutno gledam milion sajtova i prolazi mi more informacija kroz glavu) i pogledaj malo kodni raspored, nisu bas sva slova vidljiva, kao da si mijesao dva kodna rasporeda. :)
Dalje - ekavica ?? cemu to u Banjaluci ??

Onda - informacije nisu svjeze, a tako i download sekcija.
Vodic za studente - Microsoft radi ali cisco se i dalje linka na ms-ov vodic/text, tako da o cisco-u neki student ne moze detaljno saznati ako zeli da se informise preko vaseg sajta. :>

Ugl. polako ali sigurno - samo neka se napreduje ..

Toliko od mene ... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2004, 19:01 
Početnik
Početnik

Zahvaljujem na komentaru. Gresaka sigurno ima. Tesko mi je ne ijekavskom, posto sam iz Beograda.
Hvala na komentaru.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2004, 00:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jul 2004, 18:28
Pa ako baš nemaš nekog ijekavca pri ruci ne moraš se patiti, razumijemo mi i ekavicu :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Sep 2004, 21:49 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Mar 2004, 13:15
Nice presentation but sorry to say it's very ordinary , the design of your page is nothing else but a copy of some another site , it hasn't got a caracter nor the important STOP_HERE _I HAVE SOMETHING THAT OTHERS DON'T _ preformance.
As for the text accuracy :-? I am not able to judge there.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Sep 2004, 22:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2003, 09:14
kako uloviti podmeni
sa lijeve strane? :)

tipicno je to uzimanje stila majkorosofta
za vecinu sajtova koji imaju veze sa njima.
design ti je to tough nije to naivno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Sep 2004, 23:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Na stranu to sto je dizajn i JavaScript navigacija pokradena sa drugih sajtova, jer to radi vecina, ali kako mozete zvati sebe IT Professional, kad ni svoju vlastitu stranicu niste zavrsili?

Dalje, na nekoliko mjesta se ponavlja link Kontakt sto je sasvim nepotrebno. Dovoljno je sto ispod Home pise Kontakt.

Takodje ima i dosta pravopisnih gresaka.

Mislim, amaterski djeluje ovako, iako se mozda iza svega toga krije veliki potencijal.

U svakom slucaju, drago mi je sto u BL ima bilo kakva ustanova za informaticko obrazovanje i specijalizaciju.

Vrh

Tema posta: Da
PostPoslato: 24 Okt 2004, 22:04 
Početnik
Početnik

Slazem se ali ono sto se na prvi pogled moze videti, to nije ni dvadeseti deo sajta. Nas sajt ima vise od 5,5 GB, tu je Students Secure Site, zatim E-Learn materijali za interaktivnu nastavu studenata webcast, pa studentski forum ....
Nas site cesto menja osnovnu formu i sadrzaj i veoma ga je tesko odrzati up-to-data. Sto se tice skripti, neka mi neko kaze , ko je od vas (bez uvrede) napisao ijednu skriptu od recimo 700 linija. Vise sam nego siguran da nije niko, zato sto imate vec gotove skripte, pa zar to nije savim normalno. Pouzdano znam da se neke skripte izvorno stare i po 6-7 godina, samo se nadogradjuju. Ja cu napisati skriptu koju god zelite, samo ako ce neko platiti. Inace kopirane skripte kod nas na site su samo java skripte, jer ja ne podnosim javu. Ostale (u vecini) VB scripte su iskljucvo moje. Bog dao NET platformu pa nema vise kopiranja skripti.

http://www.itprofessional.org/forums

Vrh

Tema posta: Re: Da
PostPoslato: 24 Okt 2004, 23:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
zozo je napisao:
Slazem se ali ono sto se na prvi pogled moze videti, to nije ni dvadeseti deo sajta. Nas sajt ima vise od 5,5 GB, tu je Students Secure Site, zatim E-Learn materijali za interaktivnu nastavu studenata webcast, pa studentski forum ...
Nas site cesto menja osnovnu formu i sadrzaj i veoma ga je tesko odrzati up-to-data.
U redu je to, ja sam samo rekao da je neprofesionalno sto biste radili druge sajtove i poslove, a niste zavrsili ni "u svom dvoristu".
zozo je napisao:
Sto se tice skripti, neka mi neko kaze , ko je od vas (bez uvrede) napisao ijednu skriptu od recimo 700 linija. Vise sam nego siguran da nije niko, zato sto imate vec gotove skripte, pa zar to nije savim normalno. Pouzdano znam da se neke skripte izvorno stare i po 6-7 godina, samo se nadogradjuju.

Ja pisem PHP skripte od nekoliko hiljada linija koda (backend aplikacije, content management system skripte i td.), a JavaScript kako kad. Kao sto si vec rekao, ima dosta vec gotovih skripti, pa ih jednostavno kopiram i prilagodim svojim potrebama, ali ima i slucajeva kada sam moram napisati nekoliko stotina linija koda, sto mi nije ni najmanji problem.
zozo je napisao:
Ja cu napisati skriptu koju god zelite, samo ako ce neko platiti. Inace kopirane skripte kod nas na site su samo java skripte, jer ja ne podnosim javu. Ostale (u vecini) VB scripte su iskljucvo moje. Bog dao NET platformu pa nema vise kopiranja skripti.

JavaScript != Java.
Ako koristis samo VBscript, onda si ogranicen samo na Windows platformu, dok JavaScript moze da se koristi i na nonWindows platformama. To bi kao profesionalac trebao valjda znati, osim ako nisi tzv. "profesionalac".

Kako god bilo, ovih nekoliko izjava plus spamersko reklamiranje foruma, nije karakteristika pravog IT profesionalca. Mene kao pojedinca si odbio kao potencijalnog posjetioca tog tvog foruma, ali nemoj odustajati, jer vjerujem da ce se naci radoznalih i zainteresovanih da ga posjete.

Vrh

Tema posta: Re: Da
PostPoslato: 25 Okt 2004, 09:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
zozo je napisao:
ko je od vas (bez uvrede) napisao ijednu skriptu od recimo 700 linija. Vise sam nego siguran da nije niko, zato sto imate vec gotove skripte, pa zar to nije savim normalno.

Citiraj:
Ja cu napisati skriptu koju god zelite, samo ako ce neko platiti.

Citiraj:
Inace kopirane skripte kod nas na site su samo java skripte, jer ja ne podnosim javu. Ostale (u vecini) VB scripte su iskljucvo moje. Bog dao NET platformu pa nema vise kopiranja skripti.

Citiraj:
www.itprofessional.org/forums

Poslije ovakvih izjava.... jedini komentar je ...

Citiraj:
Kako god bilo, ovih nekoliko izjava plus spamersko reklamiranje foruma, nije karakteristika pravog IT profesionalca. Mene kao pojedinca si odbio kao potencijalnog posjetioca tog tvog foruma, ali nemoj odustajati, jer vjerujem da ce se naci radoznalih i zainteresovanih da ga posjete.

A jos sam ovo dobio na Private Message (recimo da to nije ista osoba :)

flip je napisao:
Nemoj da ti se to vise slucajno dogodi da moju temu zakljucas. ja sam sve uradio ispravnom maniru i nisam nikog vredjao. Necu te vise opominjati. A ono Program Develouper u opisu tvog profila je vise nego smesno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2004, 09:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
jadno... :-? :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2004, 21:37 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jan 2003, 19:19
Jadno je što će taj čiko da uči nove naraštaje

Tko zna da zna-mudar je, slijedite ga.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2004, 18:42 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Jan 2002, 01:00
A da ne ponosiš Javu zato što je ne podnosi Microsoft.

Vrh

[ 13 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]