guess who je napisao:
Update:
Kad palim računar pojavljuju se tri kratka beep-a, s tim da postoji mala pauza između prvog i drugog, znači ide beep....beep beep.
definitivno graficka. haj ti vidi je li ona dobro nalegla na slot u kojem stoji.
guess who je napisao:
Pretpostavljam da je onda do hardvera, ne bi pištio da je do drajvera. Jesam u pravu?
jesi
guess who je napisao:
Ne vjerujem da je do monitora, pretpostavljam da bi u tom slučaju zezao i u safe modu i bez grafičke.
ne mora znaciti
guess who je napisao:
Da li je temperatura koju sam naveo pregrijavanje? Zar ne bi trebalo da normalno radi na 54 stepena? Jebiga, ne znam kolika je optimalna radna.
pa ovisi, od 40 pa navise, otprilike kolika je i temp maticne ploce. otidji u bios na Hardware Monitoring i vidi kolika ti je temp maticne ploce
guess who je napisao:
Nemam pojma kako se zove, jedan jedini takav slot imam na matičnoj. Malo je širi u odnosu na ove gdje su zvučna, mrežna, modem i ostalo.
Inače zaboravio sam napisati da je grafička Nvidia GeForce 8600GT, ako kome šta znači.
ista je kod mene. ako ti trebaju driveri, eto.
guess who je napisao:
Ništa, sljedeće što ću pokušati je da ubacim neku drugu grafičku i da skinem kuler sa ove i očistim ga. Koliko je sigurno da ja premazujem to pastom, da li mogu nešto zajebati?
ne, samo namazi u jako tankom sloju, nemoj predebelo. na mali prst pa sasvim malo... znala je pasta skinuti temp sa procesora i za 20 stepeni, pa ti vidi... polako sa skidanjem coolera, one zakacke su jake, i pazi da sta ne polomis kad je budes vracao.
ne znam eto de mi reci koji je SW za mjerenje temp kod tebe pa da ja izmjerim svoju. mada vruce je kod mene u sobi i ne bi me iznenadila ni malo veca temp.