banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 15 Jun 2026, 15:16 Danas je 15 Jun 2026, 15:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 3 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Feb 2009, 20:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Imao sam dva naloga na kompu, oba s administratorskim pravima, jedan nisam pokretao 15-ak dana. Danas sam pokušao da ga upalim i sistem se normalno podizao do jednog trenutka kad se jednostavno skršio i komp se restartovao. Drugi nalog, koji koristim svaki dan, radi normalno.

Budući da mi je potreban odvojen nalog, morao sam da napravim novi ali se identičan problem ponovio i sa tim novim nalogom... Onda sam napravio još jedan, da bi se desila potpuno ista stvar... :-? :-? :-? podiže se normalno do jednog trenutka i onda se samo restartuje.

Ima li neko ideju kako da ovo sredim???

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2009, 07:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
Zasto ti je potreban odvojen nalog? Da sprijecis brata da caprka po C-u ili nesto drugo? Mozda u tvom odgovoru nadjemo uzrocnika problema.
Da li si isao samo na user acc u control panelu ili si caprkao nesto po regeditu? Ovom drugom opcijom je cimer zeznuo komp da se uopste nije mogao loginovati. (Nekima virusi nisu ni potrebni da bi posao bio odradjen :D ...... ovo se naravno ne odnosi na tebe nego mi je palo na pamet da tipkam gluposti :) )

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2009, 12:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Ma taj nalog što stalno stoji upaljen je burazov nalog, ima na njemu podešene neke gluposti koje rade samo na tom nalogu, a trebaju mu svaki dan pa je njegov nalog najviše upaljen. Problem je što je taj nalog syeban, usporen, sporo se podiže i gasi... a meni nekad treba moj nalog koji radi sasvim normalno, to jest radio je do prije par dana...

Kako god, uspio sam napraviti još jedan nalog koji radi kako treba (ovo pišem s tog naloga :) ), a svoj stari ću da obrišem :(

Vrh

[ 3 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]