Kao prvo, vidim da si elegantno preskocio link star 5 dana, sa izuzetno postovanog izvora, koji govori o daljnjoj nekompatibilnosti aplikacija, i sa SP1.
Sta cemo sa tim? To nista,a ?`Ili pokusavas reci da si ti puno veci autoritet od svjetski poznatih IT casopisa, foruma i portala? Moze biti, moze biti..Ako je tako, moram reci da mi je cast diskutovati sa tako jednom IT svjetskom gromadom..
Ili su jednostavno strucnjaci koji pisu o ovome na linku koji sam ti dao, ludi, pa pisu o necemu sto ne postoji?
Drugo, nisam znao da verzija bilo kojeg programa, ako nije poslednja, onda je stara, i nikome vise ne treba? Kako to onda te iste "stare" verzije rade i pod XP, i W2K, NT, i Win98?
No medjutim, obzirom da ti linkovi stari 2 mjeseca nisu bili dovoljno svjezi, i da ti jedan Nod32 verzija2.51.* predstavlja staru verziju, iako je trojka izasla prije samo par mjeseci, jos jednom samo za tvoje oci :
http://support.microsoft.com/kb/935796/de Iako je na njemackom (a IT strucnjak kao ti, siguran sam barata sa vise stranih jezika), fino pise da jedan BitDefender, ili jedan Zone Alarm, ili jedan Trend Micro, jednostavno ne rade nakon instalacije SP1. Dakle, Microsoft oficijelni sajt, a nabrojane aplikacije svjetski poznate aplikacije.
Ocekujem da ces sad napisati da ti znas bolje od Microsofta, ili da ove aplikacije niko ne koristi?