fantomacan je napisao:
Ali će primjetiti kad mu prestane raditi računar ili u lošijem slučaju kad napajanje crkne i još uništi poneku komponentu.
Nemoj molim te. Još nisam čuo da je kućište crklo. Dakle postoje bolja i lošija kućišta (uglavno sa stanovišta estetike i servicebility-ja). Ne postoji
nekvalitetno kućište, postoji kućište i ono, što to
nije.
fantomacan je napisao:
Ne bavim se ja proizvodnjom napajanja pa da znam zašto Modecom ima declaration of comformity na sajtu. Imaš i na sajtu Eurocase deklaracije za gotovo sva napajanja ali su na Češkom.
Pa, rekao sam ti čemu služi ta deklaracija.
Što se tiče Eurocase-a, nisu baš sve deklaracije na Češkom, Ima ih i na engleskom. Pogledaj prethodni post!
Što se tiče firme iz Arilja, ona ne prozvodi memorije, već memorijske module. Memorije (memorijske čipove) proizvodi 7-8 firmi u svijetu. Kvalitet mem. modula je u najvećoj mjeri povezan sa kvalitetom samih čipova. Zar misliš da Kingston, Kingmax, OCZ, Mushkin, Patriot, Corsair... proizvode memorijske čipove?
fantomacan je napisao:
U suštini i ti i ja samo nagađamo jer prave informacije tu može imati samo neko ko radi u nekoj od tih fabrika, ili ko je u nekom sličnom poslu.
Ja baš i ne nagađam. U životu sam otvorio priličan proj PSU-ova, i mogu ti reći da je FSP (koji je otvoren samo iz znatiželje-nije prestao da radi), na mene ostavio utisak jednog od najkvalitetnijih napajanja koje sam vidio.