Delija_BL je napisao:
Kada god probam ucitati program ili igru pojavi mi se poruka: A required .DLL file, DDRAW.DLL, was not found.
Hitno mi je pa vas molim da mi neko kaze koji je to qrac i kako ga ispraviti?
P.S. Imam na disku dva windowsa i drugi (XP) radi bez problema pa ako to moze pomoci...
Koji program i koju igru????????????
Ako postoji taj file na racunaru /ddraw.dll/ stavi ga u path ili jednostavno iskopiraj u windows/command ili windows/system. Obrati paynju da instalacijom novije igre obicno bude instalisan ili bar provjeren DirecX sto takodje zna praviti problem. Zato, pre bilo koje instalacije nove igre provjeri da li trazi noviji DX i u tom slucaju navedeni ddraw.dll iskopiraj u directorij gdje je i exe od Igre koja radi sa tim DX.
Provjeri i Program Files/DirectX/setup/DxDiag parametre (enable-disable 3D i sl.).
Format ce pomoci ali samo kao krajnja mjera

mada, sto se tice windowsa .....

. Mada ako ti se da onda i formatiraj kriticnu, c: particiju, Nanovo instalisi Windowse /koje god hoces/ osnovne "legalne" programe tipa office, winzip, winamp, acrobat,corel,flash,

i
kad ves imas 30Gb zar je toliki problem instalisati Norton ghost ili Acronis true image, i napraviti image od "ispravnog" windowsa /mislim na onog koji radi kako treba/ pa kad sve ode u qrac zafrkancijom sa instalacijama i deinstalacijama kojekakvih igara, vratis image i sve to u 10 minuta i jos ti prst u uhu i ravno ti do .................................
i zabole te misko sto Japanci imaju mali a crnci veliki prorodni prirastaj
bye