Komp mi je trenutno - neupotrebljiv.
Stoji odlozen sa strane, a ovdje sam prebacio drugi, pa sa njega pisem.
Elem... Sinoc sam testirao sa oba modula RAM-a, pojedinacno. Prvo sam pokusao onaj sa 512MB, i sistem se digao, radio i nakon odredjenog vremena se ponovo restartovao. Potom sam ga kasnije ja restartovao, jer je bio 'zaglupio', sto mi se ne desava inace. Potom sam pokusao sa onim od 256MB, sistem se digao, dosao do ucitavanja sistema, do dizanja explorera, cekao i restartovao se. Otad se vise nije digao. Ja sam pokusavao sa oba modula, sa jednim, sa drugim, stavljao u razlicite slotove i - ni makac. Kad dodje do dijela kad se pojavljuje boot screen, stopira i ne ide dalje, na sto ga mogu samo restartovati i tako ukrug. Pokusavao sam i sa novim instaliranjem, odnosno repairom Windowsa, gdje se takodje upola posla restartuje, pa mi je sad i Win otisao. Veselo.
ned123 je napisao:
Itekako može biti i napajanje, zato te i pitam koje je u pitanju.
Mislim da je neko 'no-name' aka 'kung-fu' napajanje, sto onda vjerovatno potvrdjuje tvoju tvrdnju (Codegen 400W ATX 12V

). Da li se moze, kako, saznati da li je to u pitanju, bez pokusavanja novog? Sad sam gledao na netu, i vidim da su neki imali slicne probleme, bas zbog ovog.
Mozete preporuciti neka solidna napajanja, sa kojim vise necu imati ovih problema, jer mi je ovako komp prakticno neupotrebljiv, navesti cijene i gdje ima da se uzme? Hvala.