slaks je napisao:
MuskoBre je napisao:
Nista, onda bi trebalo javiti forumima i portalima da prestanu pisati o stvarima koje ne postoje

Pa izgleda da su isti kao i ti
Pošto očigledno izbegavaš odgovor na moje pitanje već si očigledno teoretičar pa na postavljeno pitanje odgovaraš nekim pričama tipa: bla, bla, bla...a ništa konkretno, mislim da stvarno nemamo šta da diskutujemo.
Dakle da skratim ove nepotrebne diskusije.
Na Windows Visti rade svi programi koji ste koristili i na XP-u. I naravno normalno je da se koriste najnovije vezije tih programa a što se može uraditi jednostavnom nadogradnjom tih programa. Nemojte da vam glavu pune ovakve gluposti koje piše @MuskoBre i slobodno svi oni koji žele nešto bolje od bušnog XP-a, preporučujem da pređu na Vistu. Oni koji to ne žele prećiće i sami za nekoiliko meseci kada XP i zvanično ode u penziju.
slaks je napisao:
Pošto očigledno izbegavaš odgovor na moje pitanje već si očigledno teoretičar pa na postavljeno pitanje odgovaraš nekim pričama tipa: bla, bla, bla...a ništa konkretno, mislim da stvarno nemamo šta da diskutujemo.
Dakle da skratim ove nepotrebne diskusije.
Na Windows Visti rade svi programi koji ste koristili i na XP-u. I naravno normalno je da se koriste najnovije vezije tih programa a što se može uraditi jednostavnom nadogradnjom tih programa. Nemojte da vam glavu pune ovakve gluposti koje piše @MuskoBre i slobodno svi oni koji žele nešto bolje od bušnog XP-a, preporučujem da pređu na Vistu. Oni koji to ne žele prećiće i sami za nekoiliko meseci kada XP i zvanično ode u penziju.
Prvo sam ti dao 2 linka gdje pise o nekompatibilnosti aplikacija pod Vistom, sa i bez SP1. Jedini tvoj komentar je bio da su linkovi od 2 mjeseca za tebe bajati.
Nakon toga sam ti dao linkove o nekompatibilnim aplikacijama. Jedini tvoj komentar je bio da su zastarjele verzije, jer su starije od par mjeseci

.
Na link star par dana gdje se govori o istoj temi, u svoja 2 posta, i na moje insistiranje, nisi dao nikakav komentar, nego si jednostavno ignosrisao, kao da ne postoji.
Na link ka zvanicnom Microsoft sajtu, gdje sam Microsoft kaze da BitDefender, ili Zone Alarm, obe svjetski poznate aplikacije, NECE RADITI nakon instalacije SP1, takodje nisi dao ama bas nikakav komentar, takodje kao da ga nisam postavio.
Dakle, nakon mojih postova sa par vise nego validnih linkova, na koje ti nisi imao AMA BAS NIJEDAN JEDINI KOMENTAR, i gdje ti nisi postovao AMA NIJEDAN JEDINI LINK, na kojem stoji da Vista nema problema sa kompatibilnoscu aplikacija, ri kazes da sam ja teoreticar i da ja pricam u suplje?
I naravno, ljudi koji pisu tekstove na svjetski poznatim portalima, za tebe su samo ljudi koji ostalima pune glavu glupostima??