banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Maj 2025, 13:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: User
PostPoslato: 11 Jun 2006, 15:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Program "cswgina.dll" (vezan za Cisco karticu za wireless) onemogucuje mi "fast user switching". To je zbog opcije da se kartica brzo "reauthenticate" sa Blicom, a moze se iskljuciti samo ponovnom instalacijom programa (a ja nisam dobio instalacioni cd za karticu :? ).

Kad sam imao 2 usera morao sam stalno kucati user name kada sam se logovao, znaci nisam mogao sam odmah kliknuti na usere kada je ta opcija iskljucena. Sada, kad sam izbrisao drugog usera i dalje to moram raditi, znaci kucati user name i "ok". Ne loguje me automatski.

Kako staviti da me automatki loguje na Win?

Prije sam znao da pokretanjem odredjenog programa iz start>run, otvori mi program gdje sam mogao podesavati jos opcija za usere, a medju tim i opciju da automatski loguje odredjenog usera, ali sam zaboravio ime.

Any help?

(Windows XP)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2006, 17:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Nisam sve ovo bas naj najbolje shvatio.Bar mi se tako cini:)..Cswgina.dll nije nikakav program,obican dll fajl.Ako za wireless konekciju koristis neki Cisco softver,a ne Windows WZC,mozes pokusati enable,tj disable servisa koji sluzi za konekciju,prije i poslije restarta,switching-a usera..Za svaki slucaj,ne bi bilo lose da malo jasnije opises problem,ja pola nisam shvatio..Sorry,mozda je i do mene:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2006, 20:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Znam da cswgina.dll nije program, ali sam to napisao radi lakseg snalazenja.
Konektujem se preko WZC-a, ali mi program sto koristi ovaj dll sluzi za monitoring konekcije i preporucljiv je uz ovu karticu.

Nego, rijesio sam problem. U 'run' je trebalo otkucati control userpasswords2 i tu podesiti da se ne treba ukucavati korisnicko ime i sifra i staviti kojeg korisnika da loguje.

Znaci: problem rijesen.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]