Citiraj:
A, ti si neka faca, jel ? ^_^ Nadam se da ovo nije upućeno pogrešnim osobama.
Faca ? Zar ja mogu da kazem za sebe da li sam faca ili ne ? To mogu da kazu drugi ljudi koji me poznaju, ja ne. l;)
Ja dovoljno dobro znam 'face' _Linuxa_ u Banja Luci ma sta to _Linux_ znacilo, a ti isti ljudi malovjerovatno da ce da upadnu u taj Lug. Ne zato sto se oni smatraju superiornijim ili slicno, nego zato sto bez ozbiljne organizacije nema nista, a vecina tih ljudi 'iskusnih' ima dosta losih iskustava, tako da niko nema vremena da se zajebava.
Kefalo, nije u pitanju unosenje/iznosenje znanja i ucenje... nego koriscenje _Linuxa_ da li ces ti nauciti nesto ili slicno to je do tebe, a to nije poenta grupe, da uci pojedince.
Poenta neke grupe je da bude grupa, da radi ono sto je pmalic napisao vec, a ne da razmjenjuje distribucije.
Poenta je da se rasiri use linuxa po toj BL, a to se nece uraditi razmjenom distribucija, nego dobro organizacjiom, koja ukljucuje i provajding distribucija linuxa pored ostalog, paketa(mirroring ovo ono) for greater good l;)
Ovo je sad upuceno onom 'osnivacu' ili 'osnivacima' tog Luga:
Planirate li da radite nesto vise od razmjene distribucija ?
Planirate li da organizujete neke sastanke, ovo ono ?
Ne mislim na irc... gdje neko nekad dodje, neko ne dodje... nekog mrzi, neko jede, neko ide s curom na sok.
Hoce li biti sedmicno sastanci, neke prezentacije i slicno ?
Da se vratimo kefalu.
Vidimo se za 2-3 godine ? Ti kao clan Luga(zar ne ?) nekog umjesto da kazes ok potrudicemo se da uspju predlozi o prezentacijama i sastancima, das argumente neke zasto je to dobro, itd. Ti kazes vidimo se za 2-3 godine ?
Sjajno.
Prvi korak nazad.
*littleboy* ducks