O moj boze kakve ti nebuloze prichash ti stvarno nisi udure..
1. Za cheats mislim da na ovom formu nikoga ne zanima sv_aim 1 i slichna sranja..tipa pogadja ga kroz trista zidova u glavu itd..
2.
Citiraj:
Ti ne znam zbog cega bi vi zatvorili ovaj post mislim ne vidim logike ako to i uradis jebiga znas mozda se i neki drugi postovi zatvore...
Dechko znas li ti shta prichas " ovo " nije POST vec TEMA a.k.a. TOPIC!!!
3. Topici se i zatvraju zbog odgovora kakvi su tvoji..
4.
Citiraj:
Jebiga proucite malo komande makar osnovne a onda pisite, ako si ti kreirao cs servere i radio u extremeu mislis da znas sve komande?Kopiras postavke od cpl na server i to je to:-)
Tako se to radi bato..mislim zasto izmisljati toplu vodu!!!ako se igra po CPL pravilima..a ti ako hoces napravi neka svoja pravila turboninja..pa igraj po njima !!samo ne znam ko ce igrati po njima naravno sem tebe mada ces i ti brzo shvatiti da su to obichne gluposti..
By the way imash smajlije u gornjem levom cosku ne moras se muchiti..mislim prouchavati.
5. Komanda ex_interp radi to da vidish covjeka tamo gde jeste,usuprotnomti ga vidish na jednom mestu a on je par metara od togmjesta i zabija ti shes metaka u glavu. i malo ti preterano shteka ak nije ok!chini mi se da je to to..ak nek ima bolje objasnjenje nek napishe please..
6. m_yaw 0.022 i m_pich 0.022 nisu na svim rachunarima po difoltu negde budu 0.033!!!zato ne kenjaj preterano.
7. Choveche pa ti si bolji od Diznilenda..mislim ko zna...