RembranT je napisao:
e posto smo vas snabdjeli sa updatom NO STEAM (without crack) red je da i nastavimo

! Evo ja sam uploadovao, Ivan uklonio STEAM

i evo rezultata.
Sta znaci ovo "NO STEAM (without crack)".
Samim tim sto se igra bez STEAM-a znaci da je igrica crack-ovana.
(treba razumjeti sta znaci pojam crack)
Ponekad ljudi ni sami nisu svjesni sta su uradili. Npr. pronadju neko upustvo kako krekovati CS 1.6, i urade to. Ali ni sami ne razumiju kako i zasto
Evo jednog primjera :
Citiraj:
Eto napravio sam na brzinu update sa v13 na v14 .
Koliko sam testirao, radi ono sto se da primjetiti nisam imao vremena za ostalo i naravno radi i na ruskim [citaj krekovanim] i na obicnim serverima [nije mi jasno zasto ljudi dizu navodno crackovane servere kad sve fino radi i na obicnim bez steama] i u LAN-u naravno.
Za razliku od ruskih verzija, nisam nista dodatno ubacivao niti mjenjao fileove [kakvi su u steam verziji takvi su i u ovoj - netaknuti ;].
pa da pojasnim malo
CS 1.6 NO STEAM je krekovana verzija jer omogucava da se pokrene igra bez internet konekcije i bez steam_id-a.
LAN server nije potrebno krekovati ali ako je NO STEAM onda je on vec krekovan samim tim sto se koristi krekovana verzija.
Internet server takodje nije potrebno krekovati, ali da bi se omogucilo da se moze igrati sa NO STEAM verzijom, mora se staviti da je server samo za lan. Tada se javlja sledeci problem:
npr. ako je adresa servera 111.222.111.222 serveru je moguce pristupiti samo sa adresa 111.*.*.* , a za ostale pise da je server lan only.
Cuj ovo "nisam nista mjenjao"

.
Nisam skidao ovaj file, pa ne znam na koju si ti verziju napravio update, ali predpostavljam da si koristio verziju koja je vec krekovana
Nadam se da ce bar neko razumjeti sta je pisac htjeo da kaze