ja sam uvjek isao na fightera, po meni je on najlaksi za igrati.... uzmes jedi guardian pa ga kasnije unapredis u sith marauder...to ti je za fightera... kod njega unapredjujes samo close combat featove, kao sto su: critical strike, flurry, thoughness (obavezno uzimaj od prvog levela....nisam siguran da li kasnije radi...tj, on treba da dodaje dodatni hp pri svakom levelu, ako ga uzmes kasnije, nisam siguran hoce li ti dodati hp za levele koje si vec nabio), close combat i sl....takodje unapredjujes 2 weapon fighting ako ces koristi 2x 1h lightsaber ili 1x 2h lightsaber, a u slucaju da ides 1x 1h lightsaber onda unapredjujes 1 weapon fighting ako ima.... obavezno uzimaj dueling, jer ce ti to dobro doci protiv bossova...
sto se tice skillova, ja sam uvjek forsirao persuasion, jer mi nista ostalo i ne treba...ako mi treba neki haker, povedem T3-M4 ili Bao-Dura, ili jos bolje HK-47

(on ti moze proci i kao range i kao haker), a ako mi treba neki healer, tu mi je Visas, Kreia ili Handmaiden kao Force healeri....
sto se tice force spellova, ti kao dark, mozes ici i na one silne dark damage spellove...ja sam uglavnom isao na buff...obavezno uzimaj force immunity (i one prije njega) i force wave (i one prije njega)...nema nista ljepse nego kad se zaletis izmedju njih 20, i bacis force wave, odbijes im healtha i stun-ujes na nekoliko sekundi, i onda od jednog do jednog ih sabijas

eto dosta zasad, ako nesto treba jos, pitaj...