Na kojem realmu ima najvise nasih ljudi?Jbg, sve zavisi... Sto se tice Horde, ja igram na Laughing Skull-u, i imamo guild od jedno 50ak nasih ljudi (mozda i vise)... Sto se tice Alli, rekao bih mozda Lightning's Blade ili Ravencrest...
Koji je battlegroup trenutno "najtezi" a koji "najlaksi" (pvp-wise)?Nema najtezeg i najlakseg... Ono sto znam je da u vecini Battlegroupa preovladava kvantitetna dominacija Horde i kvalitetna dominacija Alli... Sto znaci, vise Horde ima, Alli vise pobjedjuje... Ali to opet zavisi od battlegrounda do battlegrounda..
Koja klasa je najOP, a koja najUP po Vasem misljenju?Neko misljenje je da je druid najvise OP... Ne u smislu da je nezaustavljiv, nego da bukvalno moze da ima ulogu koju god pozeli... Moze biti healer (Restoration spec), moze biti tank (Feral spec), moze biti melee dmg (Feral spec), moze biti range dmg (Boomkin spec)...
Po meni, najvise OP je DeathKnight, najvise UP, to vec ne znam, svi su ok ostali...
Jesu li Worgeni i Goblini imalo zabavniji od "starih" rasa?Pocetni questovi za ove dvije rase su odlicni (phase tehnika), i stvarno mi se svidjaju... Po ovome, sigurno su bolji u odnosu na ostale klase... Sto se tice igranja, raciali kod goblina su zabavni (RocketLauncher, Rocketboots i sl), kao i mountovi kod obe rase (kod Goblina autic, kod Worgena pogon na 4 noge

)... Emote-i su im dobri, ali to rjetko ko koristi... Uglavnom, igraj klasu, a ne rasu

Ima jedan dobar savjet na wowwiki, ja mislim, gdje kaze: ukoliko si pocetnik, igraj rasu koja najbolje odgovara klasi koju pravis (ako si mage, onda Gnome, ako si warrior ili druid onda Tauren i sl), ali ako odavno igras, onda je manje-vise nebitno, i napravi rasu koju ces moci da gledas do kraja