banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 05:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Feb 2011, 15:38 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 27 Feb 2011, 15:35
Slika

Ime servera: CroggesServer
Website: http://www.CroggesServer.com
Postoji od: 2007.god.
Realm: 2.4.3 - 1x Blizzlike (Drop/Leveling/Damage)
Populacija: 600-1000 navecer (60% balkanaca)
Battlegroundi: WSG, AB, EotS, AV
Arena: 2v2, 3v3, 5v5, ukljucen Line of Sight
Raidovi: Svi Pre-TBC instance rade i skriptane su.
Sve Herroic instance rade i skroz su scriptane.
Otvorene i skriptane instance: Karazhan, SSC, The Eye, Zul'Aman, Hyjal, Gruul, Maggy, Black Temple, Sunwell
Dodatno: Nema lagga (ping 20-60ms), mnogo aktivnih naših i stranih GMova, rade class questovi/spellovi/talenti...

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2011, 18:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Ja cu prvo da pohvalim izgled sajta... A onda da postavim par pitanje ;)

1. Koliko imate developera?
2. Koliko imate GMova?
3. Da li planirate prelazenje na WotLK? (razumijem zbog cega ste se zadrzali na 2.4.3, ali me opet interesuje odgovor na pitanje, a za Catu ne moram ni pitati :) )
4. Da li ima donationa? (ako ima, da li pored standardnih itema ima: dodatni talenti, editovani item i sl)
5. Da li ima vote rewardova? (ako ima, koji su? gold, torbe, itemi?)
(znam da ova dva pitanja mogu da dobijem odgovor pretrazivanjem sajta, ali sad da ne pretrazujem previse)

Eto, to zasad...

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2011, 22:44 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 27 Feb 2011, 15:35
Pozdrav Archangel. Eto pa da pocnem odg ;)

1. Trenutno 2 C++/lua developera i 2 Php/SQL developera
2. Trenutno imamo aktivno 20ak GMova, najvise iz ex-yu (7-8) te zbog jezika GMove sa skoro sa svih kontinenata i svjetskih jezika.
3. Server ce ako sve bude islo po planu svakako prije ljeta otvoriti Wotlk realm, s time da ce onda postojati 2 realma i moci ce se odluciti nastaviti igranje na Wotlku (bez gubljenja itema, lvla, itd) ili ostati na TBC.
4. Kao svaki server donatora ima. No, sve sto se moze kupiti sa time su stvari poput: jeftiniji mountovi za golde i na ranijem lvlu, pa recimo premium buffovi (to su oni scrollovi sta se inace kupuju kod repairbota, nista posebno), repairbot (30 min cd)... Znaci sve u svemu nema cusom itema ili modificiranja charova, spellova, talenata ili bilo sto bi moglo poremetiti balans igre.
5. Vote rewardove imamo i to su stvari poput 20 slot torbica, sexy cizme (hehe), pa nesto sitno golda za repair :D ... Isto tako nista sto bi poremetilo balans u pve/pvp a pomaze serveru u boljem i daljnjem promoviranju.

Eto, ne znam ni ja sam sta da vise dodam osim da ne volim hackere i trenutno radimo na novom anti cheat sistemu.
E da, moram nadodati da nasih ljudi ima stvarno oko 60% ako ne i vise te dosta nasih guildova.

Svi ste dobrodosli. Pozz ;)

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2011, 15:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Odlicno je ovo za developere... Dok sam bio head GM na WoWBeezu, imali smo problema sa developerima, najvise sa c++/lua... Tj imali smo dva, ali su radili istovremeno na 5 realma, od kojih je svaki bio u razlicitom stadiju razvoja... Super je ovo za donatore, pogotovo vezano za talente i sl.. To uglavnom predstavlja problem na svim privatnim serverima... Pogledacu da uletim malo, da vidim sta ima, ovako kao "iskusni" igrac na privatnim serverima, posto sam ih bas dosta obisao, a i na WoWBeezu sam bio i head GM, i jos uvjek sam u kontaktu sa adminom blizzlike realma...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]