banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 15:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Molio Bih Pomoc
PostPoslato: 03 Okt 2010, 20:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2005, 21:29
Pozdrav Drugari :D

Ovako imam frku za Monitorom sve je do jutros bilo ok i ja instaliram Rome Total Realism i prije sam ga imo sve ok bilo zazelio se i reko da ponovo igram,sve ok bilo izadjem iz igre kasnije da idjem i ugasi se monitor,pokusam GTA SA:MP isto samo pise

Warning Signal out of Range ok ja sve mogu ce frekvencije probam od 60-75 i nece,2x reinstal drivera inace imam GeForce 5200 FX i imam zadnje drivere od 43 mb,ok ja odem na stare neke da pokusam i nece, odem na refresh rate za rezolucije 600x800,800x600,1024x768 stavim Refresh rate na 75 opet nece.

Cak sam cupao onu baterijicu na maticnoj ploci Litijumsku sto resetira BIOS i opet nece :-?

I prije mi je ovo jednom bilo ali ne sjecam se sta sam odradio i popravilo se moze li pomoc plz,ako iko zna

Hvala

Vrh

Tema posta: Re: Molio Bih Pomoc
PostPoslato: 03 Okt 2010, 21:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Apr 2006, 01:30
Moguce je da igre pokrecu u rezoluciji koju tvoj monitor ne podrzava. Pokusaj forsirati rezoluciju preko komandne linije, pokrenuti igru u safe modu ako isti postoji, ili promijeniti rezoluciju u eksternom konfiguratoru, opet ako postoji.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 21:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ali igrao sam RTR i prije a GTA imam 3 god igrao svakodnevno sad je frka sto nece ni jednu igru da mi pokrene monitor je pobrkao kao boje lol i nece niti jednu igru, :oops:

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 22:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Apr 2006, 01:30
Nikad mi se nije desilo nista slicno, ne mogu ti pomoci. Mozda je problem hardwerske prirode, mozda je monitor jednostavno "crkao"... :(

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 23:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2009, 18:55
Moj kolega (poznatiji po tankim zivcima a okorijeli gamer) je znao cak i sve osigurace poizvrati u nadi da ce to pomoci startanju igre.
Uspijeh nije zagarantovan....

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 23:25 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jan 2004, 10:56
Imam ati karticu, pa ne znam kako je to rijeseno kod nvidia drivera. Za slican problem meni je pomogao ati try tools, al samo zato sto podrzava refresh lock. Pa probaj pronaci neki program koji radi isto za nvidiu (cini mi se da postoji jedan bas tog imena "refresh lock"), mozda i pomogne (nije da imas sta izgubiti, osim par minuta za dl i instalaciju).

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 12:15 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2010, 16:38
Vincent Corleone je napisao:
Pozdrav Drugari :D

Ovako imam frku za Monitorom sve je do jutros bilo ok i ja instaliram Rome Total Realism i prije sam ga imo sve ok bilo zazelio se i reko da ponovo igram,sve ok bilo izadjem iz igre kasnije da idjem i ugasi se monitor,pokusam GTA SA:MP isto samo pise

Warning Signal out of Range ok ja sve mogu ce frekvencije probam od 60-75 i nece,2x reinstal drivera inace imam GeForce 5200 FX i imam zadnje drivere od 43 mb,ok ja odem na stare neke da pokusam i nece, odem na refresh rate za rezolucije 600x800,800x600,1024x768 stavim Refresh rate na 75 opet nece.

Cak sam cupao onu baterijicu na maticnoj ploci Litijumsku sto resetira BIOS i opet nece :-?

I prije mi je ovo jednom bilo ali ne sjecam se sta sam odradio i popravilo se moze li pomoc plz,ako iko zna

Hvala

Meni je jednom to bilo i reinstaliranje drivera za monitor je pomoglo. Dakle, nove drivere za monitor instaliraj i onda stavi refresh rate na 60Hz, pa onda vidi.
I da, drivere za monitor instalirati NAKON drivera za graficku.

EDIT: 3. oktobar, tek sad vidjoh :D

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 19:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
taj problem se rjesava spustanjem refresh rate-a na 60Hz
iako vidim da si to radio nije mi jasno zasto ti nije htjelo raditi, jer svi ostali koji su imali taj probelm rjesavali su ga bas na taj nacin

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 13:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Evo me uspio sam da rijesim tako sto sam odradio System Restore 4 dana unatrag i sad radi i nij emi uopste jasno zasto mi se to dogodilo,i vec je jednom prije bilo.

Pokusat cu naci taj Alat za Refresh pa da vidim ako ubuduce bude

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]