banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 19:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Moze Pomoc
PostPoslato: 15 Avg 2010, 11:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2005, 21:29
Ovako imam Warcraft III Frozen Throne da li to mogu igrati preko neta i kako mozete mi objasniti lnikad do sad nisam igrao Warcraft sad ce se neki smijat ali jbga :D

Preso sam SP kampanje pa se zarazio sad da li se moze igrati TFT preko neta ili da skidam Dotu to je jel mapa samo sta znam tako sam cuo.

Ako se moze igrati aj objasnite kako na koji server i kako sta da radim bio bih zahvalan svima

I nemojte podjebavat znaci low nemam pojma ni o cemu za Warcraft kakos e igra preko neta znaci 0 :confused1:

Vrh

Tema posta: Re: Moze Pomoc
PostPoslato: 15 Avg 2010, 12:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Moze pomoc ko koji patch treba na koji server da idem i kako imam tu garenu i napravio sam acc ppojma nemam kako i sta dalje

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2010, 13:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Eh ovako...

Da bi igrao na battle.net treba ti originalni cd key... Vjerovatno nemas (??), sto znaci najbolja opcija ti je garena... Sto se tice dote, to nije mapa za online igru, to je samo jedan od mnogih matriksa koji se igraju na netu (a ima ih bas puno)... Sto znaci, ne moras skidati dotu uopste, to ti je samo ako volis da je igras... S druge strane, mozes igrati i klasicni tft, tj 1v1, 2v2 ili sl.. Gradis, pravis jedinice i napadas...

Sto se tice Garene... Kad je instaliras, napravis account, uloguj se, oni ce ti poslati authentication code na tvoj email, otidji tamo, klikni na link. Poslije toga, ides sa lijeve strane na: Garena, izaberes War3: RPG ili War3: TFT, i onda biras u koju sobu da ides... Preporucujem Europu-Serbia, posto su ti tu nasi ljudi... Poslije toga ides u settings, izaberes warcraft 3, i imas browse opciju, u kojoj trebas naci gdje ti se nalazi exe fajl od warcrafta.... To je sto se tice podesavanja..

Kad zelis da igras, sa ljudima preko chat-a se dogovoris, i onda ides start game, ides na local area connection u igrici i pridruzis se igri...

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2010, 14:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ok samo kod mene nema Europe Serbia nego samo neka 2 sobe izbaci koje su pune kineza :D i rusa sve na engleskom moras

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 09:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kad izabiras sobu ima poredano po kontinentima... U kontinentu Europa imaju tri opcije: Bulgaria, Romania i Europa... Ides na Europa i pojavi ti se preko 200injak soba razlicitih...

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 13:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
A ako ti se bas igra W3 probaj nabaviti orginal key, ne vjerujem da je sad puno skup a ako planiras igrati 1vs1, 2vs2 i slicno puno ti je bolje na battle netu nego na gareni..

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 15:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Potpuno tacno... Ako bas planiras igrati klasicni warcraft, onda ti je bolji originalni key, i mozes ga nabaviti za 30-40KM maksimalno...

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 15:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ok Warcraft me ocarao :) kako prije nisam pokusao, prokleti CoD zaludjenik :( sve sto valja sam propustio sad isto igram i NWN2 .

Jos samo jedno pitanje da li World of Warcraft to je onaj WoW jel sto igras u 3 licu , sto su svi ludi za njim :D ono kao vidis lika sa ledja da li tu imaju Single Misije ili samo se igra Online i koliko je ta kartica itd ja sam u Teslicu ne vjerujem da to ima ovdje moro bi u BL po to i koja je cijena.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 15:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da, WoW ti je World of Warcraft i to otprilike izgleda ovako
Spoiler:
Slika

i moze se igrati samo online, moras mjesecno placati 13e a da nabavis sva tri dijela sto su izasla do sad trebas platiti oko 100e (ne drzi me za rijec ne znam tacnu cijenu moguce je da sam fulio za 20-30e) A obicni Warcraft3 (jesi instalirao i ekspanziju, The Frozen Throne?) ti je bio bas bas popularan prije 3-4-5-6 godina, i sad se igra ali ni blizu kao tad.. A za W3 ne znam ni jel ima kod nas sad da se kupi, ali idem sad vani pa cu obici ovih par shopova i pitati pa cu ti javiti za koji sat :)

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 17:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Da, WoW ti je World of Warcraft i to otprilike izgleda ovako
Spoiler:
Slika

i moze se igrati samo online, moras mjesecno placati 13e a da nabavis sva tri dijela sto su izasla do sad trebas platiti oko 100e (ne drzi me za rijec ne znam tacnu cijenu moguce je da sam fulio za 20-30e) A obicni Warcraft3 (jesi instalirao i ekspanziju, The Frozen Throne?) ti je bio bas bas popularan prije 3-4-5-6 godina, i sad se igra ali ni blizu kao tad.. A za W3 ne znam ni jel ima kod nas sad da se kupi, ali idem sad vani pa cu obici ovih par shopova i pitati pa cu ti javiti za koji sat :)

Hvala ti a imam expanziju The Frozen Throne i skinio sam patch 124e mislim da je 54 mb,sa njim su se dodale jos 2 bonus kampanje sto imaju u Frozen Throne.

Zar je tako skup WoW nisu normalni 100e omg :-?

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 17:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Najgore ti je sto moras svaki mjesec placati 13e.. A bio sam pogledao po gradu i u Kecu (cd shop) ima samo The Frozen Throne i kosta 30km, a kaze da ce ubrzo dobiti i Reign of Chaos i da bi trebao kostati isto 30km, pa da znas :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]