BSE je napisao:
sudeci prema ispisu rekao bih da ces morati da nadjes drugi serial jer nakon patchovanja tvoj vise nije "operativan"
desavalo mi se to prije sa nekim igrama (recimo Civilization 3)
Nije bio problem u Serial-u nego u Crack-u,uspeo sam rijesiti tako sto sam skinuo novi Crack sa interneta,ali ipak HVALA!
Kako se Crack-uje "Splinter Cell Chaos Theory":
- U folderu Crack koji se nalazi na CD-u imaju 2 foldera i 1 fajl:"splinter_cell_chaos_theory_1.00_To_1.05_euro" (moze biti i drugi naziv)
- Prvo kopirate ta 2 foldera koji bi trebali biti pod nazivom "Data" i "System" u direktorijum igrice,npr. "D:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory",a onda instalirate Patch koji bi trebao da bude pod nazivom "splinter_cell_chaos_theory_1.00_To_1.05_euro"
- Kada ste instalirali Patch,onda pokrenete igricu,restartujete kompijuter i na kraju ukucajte Serial sa omota igrice
- Ali kada sve to odradite krekovanje nije gotovo jer trebate da preuzmete sa interneta jos jedan Crack kojeg obicno nema na vasem CD-u,Crack mozete preuzeti sa ovog Linka:
- Kada ste preuzeli Crack raspakujte ga i dobicete jos jedan folder pod nazivom "System" koji trebate takodje da kopirate u direktorijum od igrice,npr."D:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory"
- I na kraju POKRENITE igricu i IGRAJTE!!!