banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 23:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Dec 2009, 08:49 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 07 Jul 2006, 08:28
Oki, ovo je glupsi, ali možda neko ima ideju...

Treba mi na par dana, tipa minimalno vikend, maksimalno 7, da iznajmim, posudim, whatever, na obraz, za pare :) jednu od ove tri stvari:

- Nintendo Wii (čipovan, ali ima i softmod, pa možda neema potrebe)
- Nintendo GameCube (čipovan)
- ili konkretno original Resident Evil 1 Remake za GameCube

Da ne davim detaljima, imam planiran event na kome je glavna poenta taj RE Remake koji još samo tjera na NGCu ili na Wii-u - naravno, imam ga narezanog, ali kasno sam se sjetio da ovo moje NGC POS nije čipovano, a u okolini ga niko ne radi i ne postoji nikakav softmod :(

Odrasli smo ljudi, neće neka djeca povraćati po tome, bacati, lupati, već je neki kvazi reunion u pitanju, pa ak' ima ko da može pomoći ili sugerisati - bio bih zahvalan :)

Mahanje.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2009, 10:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
tesko da neko ima nesto od toga u BL, mozda milanm ,pogledaj po forumu ovaj nick. Inace jesi pokusao sa nekim emulatorom za pc. Siguran sam da ima emu za GC.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2009, 10:44 
Početnik
Početnik

Pfff,

been there - done that. Testirao sam Dolphina poslednje tri godine, nije ni blizu mogućnosti da emulira ni 20% RE-a, da ne govorim o 2fpsa, snimanju, kontrolama, bagovima...prosto je suviše komplikovano da ga ušicaju da sve radi kako treba, ali to je i jasno, ipak je to emulator.

Mislim da je milanm prodao svoj GC još kad-ikad, već sam ga jednom davio za istu stvar :)

Tako da, pitanje stoji otvoreno...

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2009, 12:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
O, da! Ima neko ko 'ima', ali ne i za ovog forumasa. :lol: 8)

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2009, 15:18 
Početnik
Početnik

And now what? :)

A 'oću krepati za nešto od toga...rekao sam 7 dana, jer ko zna...možda se sudarim sa kakvim infarktom :(

Qrata sreća.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2009, 01:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Apr 2006, 01:30
Da, sjecam se poruke tvoje, ima godina i po! :lol:

GC jesam prodao, proslo ljeto, ali samo narucivao za prijatelja prije par mjeseci jos jedan, i on je uzeo samo radi REmake i Zero, tako da ima igrice. Najjaci fazon je bio sto sam uspio naci REmake nov, zapakovan, jedan jedini ostao u citavoj Svajcarskoj (bar u onim prodavnicama koje imaju web prezentaciju)! :) Vidjecu s njim da ti prebaci na koji dan... A mogu ti ja nabaviti koristen REmake sigurno, oko 20ak maraka, samo da si javio ranije, bojim se da ne mogu stici naruciti vise jer mi prijatelj dolazi veoma brzo. Ako ti se da cekati do marta... :wink:

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2009, 12:04 
Početnik
Početnik

Pa diehard fanovi se medjusobno ne zaboravljaju :) I palo mi je na pamet da te pitam u startu ako mozhesh da pitash tog lika kome si prodao GC da ne bi mozhda iznajmio, ali mi je to zvuchalo suvishe ochajno :)

Ja se eto konachno nakanih da zbavim taj GC u nadi da neche biti toliko komplikovano nabaviti ili chipovanu konzolu, ili bar neki stari original REmakea i Zeroa. Kad ne lezi vrazhe...

A shto se tiche originala, ima u hrvatskoj jedan portal, i prodaju originale online, nemam pojma otkud im, ali je 200 kuna, iliti cca 35euricha, a toliko mi dodje chipovanje - ma cirkus je shto sam ja impulsivan, a danas mi je josh jedini pravi slobodan dan do Nove godine, prosto sam lud, i jedino me josh moj chuko i RE mogu pregurati da ne popucam po shavovima i ne zgrabim kakvu motorku...

Otvoren sam za sve sugestije :)

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2009, 21:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Apr 2006, 01:30
Iz pouzdanih izvora cujem da je Nele nasao REmake i Zero, i da upravo dok ovo pisem bludi nad njima!

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 10:49 
Početnik
Početnik

Eto šta ti je pravi čo'ek :) Da se više nas ugleda na tebe, bilo bi nam bolje :)

Da znaš da sam se razvalio sinoć do 3 sata, i sada ne mogu oči da otvorim, a posla preko glave :)

AAAAli, neka, neka :) Odoh da se raspitam za onaj Wii :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]