banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 20:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Okt 2009, 22:38 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Okt 2009, 22:29
E OVAKO INTERESUJE ME BANJALUCANI GDJE SE SVE U BANJA LUCI MOZE KUPITIT WARCRAFT III REIGN OF CHAOS ORIGINAL,IMAM VEC FROZEN THRONE KOJI SAM KUPIO U CD KECU ALI NEMA GLAVNOG DJELA.
ZNACI GDJE SVE JOS MOGU POTRAZITI ORIGINAL IGRICE??????????

A DRUGO STA TREBA DA URADIM KAD INSTALIRAM OBADVE IGRICE,KAKO SE NAMJESTA TAJ PACH,DA LI DA PREKOPIRAM ONAJ STARI IZ FOLDERA ILI DA SKINEM NAJ NOVJI PA DA PATCHUJEM UNUTAR FOLDERA?????MOLIM VAS DA KO GOD ZNA DA MI FINO OBJASNI STA POSLJE INSTALACIJE OBADVA DJELA DA URADIM?AKAUNT VEC IMAM,ZNACI SAMO KAKO DO DODJEM DO ONIH VRATA NA BATTLE NET??

HVALA UNAPRJED SVIMA KOJI ODGOVORE

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2009, 22:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Vec sam ti odgovorio na postu u igrama...tamo procitaj...a moderatori ako budu brisali onaj post, neka ga presele ovamo...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2009, 01:02 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Okt 2009, 01:50
Не могу баш да ти помогнем око баттле нета јер га немам али вјерујем да ти се печ сам скида на бетле нету...

Мој савјет ти је да не бацаш паре на оргинал варкрафт јер тамо ти је ко еуробаттле.нет све углавном нубови...мој савјет ти је да скинес гарена клијент гдје можеш да играш квалитетне гејмове и наравно заборавио сам рећи не треба ти оргинал варкафт...Гарена клијент можеш да скинеш на овом линку http://www.garena.com/ Не знам ко је теби шта причао за бетле нет као тамо су најјачи играчи , али то си сигурно чуо од неког ко игра стално пуб игре и небави се никаквим форумима..на гарени ти игра најјачи српски клан и играју најјачи свијетски кланови мислим тимови....

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2009, 09:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Haha, jesi ti ikad igrao na battle netu kad pricas tako? Jel mozes na gareni naletiti na Grubbya i ostale pro igrace dok igras obican solo games? Mozes al juce, svi najjaci svjetski igraci warcraft igraju na battle netu, igrao sam sa dosta njih tako da znam ;)

Sto se tice teme :) Key mozes kupiti u media marketu ja mislim, to ti je na hanistu odmah pored ferhadije sto je prave.. A instalacija je lagana. Instaliras prvo RoC (reign of chaos) onda instaliras TFT (the frozen throne) i nakon toga skines zadnji patch http://ftp.blizzard.com/pub/war3x/patches/pc/War3TFT_124b_English.exe I kad ga skines samo ga pokrenes i zacekas da patchuje, i to je to :)

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2009, 11:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Lakse mu je samo uci u igricu i kliknuti na battle.net i sam ce skidati :D :D :P posto ne mora znaciti da ce taj patch biti i kad on ovo bude citao :D :P

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2009, 14:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa nije bas, dosta puta automatic update ne radi kako treba :) A ako ga interesuje procitace danas/sutra/prekosutra, a cisto sumnjam da ce bas tad izaci novi patch :P

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2009, 15:16 
Početnik
Početnik

LJUDI MENI NE TREBA GARENA,MENI TREBA BATTLE NET,I ISTINA JE DA NA BATTLE NETU SU NAJ JACI IGRACI...HVALA ZA INFO OKO INSTALACIJE ALI PROBLEM JE U TOME STO JA IMAM ORIGINAL FROZEN THRONE A NEMAM REIGH OF CHAOS,ZNACI GLEDAO SAM U CD KEC,MEDIA MARKETU,IT COMPUTERS,TEMPO,PEVEC,INTEREX,BISKOM.................NIKO NEMA ORIGINAL REIGH OF CHAOSA I CAK I U ONOM STO JE REKAO ONAJ ANGEL U CD MAX ILI KAKO VEC.....ZNACI NEMA GA NIGDJE..........DA LI POSTOJI JOS NEKO MJESTO GDJE SE MOGU DOKOPATI ORIGINALA.OVO JE STRASNO DA U OVOM GRADU NEMA ORIGINAL WARCRAFT DA SE KUPI I TO POLA MJESECA.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!STRASNO.DAJEM PARE U IGRAONU KAO LUD I ZATO HOCU DA KUPIM DA IGRAM KOD KUCE DOTU I DRUGO.....ZNACI SVA POMOC DOBRODOSLA,POMOZITE GAMERU U NEVOLJI xD..

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2009, 12:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja sam rekao PC Info...Ali nisam 100% siguran za lokaciju, ako se ne varam bili su kod topolina...

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2009, 12:44 
Početnik
Početnik

E DA PC INFO PORED TOPOLINA TU SE NALAZI,I JA POSTO SI MI TO REKAO OTISAO TAMO I PITAM IMATE LI ORIGINAL IGRICA ZA PC,NEMAMO VEC DVA TRI DANA,JAOOOOOOOOOOOOOOOOO :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: ,GRRRRRRRR,OSECAO SAM SE KAO :evil: ...msm stvarno,to je inace tako kad meni nesto treba i nista,ja odem opet u CD KEC U ZANATSKOM,JEL DOSAO WARCRAFT?????NIJE,MOMAK STO DONISI JE REKAO DA CE POGLEDATI U SVIM SHOPOVIMA U SARAJEVU DA NEMA JEDNA ZA MENE,EJJJJJJJJJJJJJJJ,NIGDJE U BL NEMA WARCRAFT DA SE KUPI POLA MJESECA,PA KAO DA TRAZIM TROPICO A NE WARCRAFT DIO.I NA KRAJU TRAZE U SARAJEVU,AKO NE BUDE U PONEDELJAK SPALICU I CD KEC I MEDIA MARKET....MSM STVARNO....

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2009, 12:51 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Haha, jesi ti ikad igrao na battle netu kad pricas tako? Jel mozes na gareni naletiti na Grubbya i ostale pro igrace dok igras obican solo games? Mozes al juce, svi najjaci svjetski igraci warcraft igraju na battle netu, igrao sam sa dosta njih tako da znam ;)

Pro igraci ti igraju dotu za pare , a ne pubove na b.netu i ja nisam chuo za tog tvog grubija....ja sam ti cuo za Maelka , holy hexor , kuroky , BAJA , swedic , dendi i za mnoge high skilled igrache..od ovih sto sam ti nabrojao igrao sam samo sa BAJOM posto je on srbin i niko od ovih ti ne igra public gamove kao tvoj grubby..naravno svi igraju na gareni , mislim igraju lige preko garene..

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2009, 13:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ziri misli li on na naseg baju :D :D :D

Moon, ako mozes sacekaj malo, posto ce u pc info sigurno doci..Posto su oni (ja mislim) jedini pravi zastupnik... Mozes otici u veleprodaju u incelu, ali cim nemaju u maloprodaji, ne vjerujem da imaju ni u veleprodaji, a i mozda ti nece htjeti prodati u veleprodaji....

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2009, 13:17 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pa taj baja je kapiten u tom nashem najjacem klanu iz beograda...jednom sam ja pitao baju dal slusa baju malog knindzu i on mi kaze da je veliki protivnik seljaka....lol..

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2009, 14:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

RoS-G.Riblj4 je napisao:
Citiraj:

Pro igraci ti igraju dotu za pare , a ne pubove na b.netu i ja nisam chuo za tog tvog grubija....ja sam ti cuo za Maelka , holy hexor , kuroky , BAJA , swedic , dendi i za mnoge high skilled igrache..od ovih sto sam ti nabrojao igrao sam samo sa BAJOM posto je on srbin i niko od ovih ti ne igra public gamove kao tvoj grubby..naravno svi igraju na gareni , mislim igraju lige preko garene..

Hahah, ma ko prica o doti? Ja pricam o warcraftu, pravoj igri a ne doti. Cisto za tvoj info, prije nekih godinu dana, kad je onaj Ruski klan bio najjaci, ne mogu se sjetiti sad imena, ali redovno su derali tad jaki SK, MyM i ostale, i igrali zvanicni mec protiv igraca warcrafta, i u ekipi w3 igrali najbolji w3 igraci, Grubby, Moon i kompanija, znaci pregazili su te Ruse sa 3:0 u partijama, cisto da pokazu da je u warcraftu potreban veci skill nego u doti, sto su im i dokazali ;) Realno, dota je for fun i kao takva je ok igra, igra se i tu dosta turnira, ali nikad nece biti ni 10% warcrafta, niti ce biti popularna kao w3, niti ce biti tako jaki turniri, cekam kad ce biti turnir u doti gdje je fond preko 100000 dolara, gdje prva ekipa dobija 50000, itd itd..

Evo cisto da procitas malo o Moon-u, uz Grubbya najbolji igrac ikad u warcraftu :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Jang_Jae_Ho

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2009, 17:08 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

xD pa kontam da prichate od doti xD...ja sam cam w3 igrao prije 5 godina zadnji put :) ali MYM je najjaci klan u dote a SK je nekada postojao sada vishe ne :(...(mislim na dotu ne na war3)....sto se tiche popularnosti na gareni igra oko 4000 ljudi obichan TFT ,a dotu 3 miliona....za b.net ne znam nisam upucen u to...ali ako on oce da igra TFT neka instalira orginal b,net slabo to ko igra na gareni...nisam rekao , dota nije igrica vec mod zbog toga ne mogu biti jaki turniri a te nagrade sto pricas od 500000 to ti je WCG posto dota nije igra vec mod ne moze biti na WCG....uskoro IceFrog (kreator dote) ce napraviti posebnu igricu koja ce se zvati DotA..

Ako ocesh TFT idi na b,net , ako ocesh Dotu idi na garenu...

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2009, 17:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znam, zato sam ja i rekao za battle net :) A ne znam ja ni sta on hoce da igra uopste, nego je pitao kako da instalira w3 da moze igrati na battle netu pa sam mu objasnio :) Mah, nemam ja nista protiv dote ovako, nije losa zajebancija, ali meni je dosta puta smor zato sto imas samo jednu jedinicu, tj heroja za upravljanje, navikao sam na puno vise jedinica, puno veci micro, itd :)
Hm, a cisto sumnjam da igra 3 miliona ljudi na Gareni? Tesko da bi to mogao podnijeti free server, posto bi troskovi za tako nesto bili ogromni, a koliko znam Garena se ne placa, tako da cisto sumnjam da toliko ljudi igra? Ili si to samo napisao beze cifru ? :)

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2009, 18:32 
Početnik
Početnik

uglavnom moram sacekati dok bude ROF u prodaji da bi mogao igrati dotu na battle netu,znaci do tad ima da poludim ali dobro. :D Vec sam rekao meni ne treba garena jer nisam toliko pro igrac a i na battle netu skoro stalno ima oko 200 igraca sto je meni sasvim dovoljno za partiju dote,msm uvjek ima ljudi koji igraju dotu na battle net,ipak je tu citava evropa....,msm to je to....

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2009, 20:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ako planiras igrati samo dotu onda nemoj ni kupovati key, garena ti je bolja samo za dotu, osim ako ne planiras i warcrafta igrati.. A nema veze sto nisi toliko dobar, tamo imaju leveli, sto si vec level igras sa boljim igracima, barem je prije tako bilo, valjda je i sad :)

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2009, 21:43 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Hm, a cisto sumnjam da igra 3 miliona ljudi na Gareni? Tesko da bi to mogao podnijeti free server, posto bi troskovi za tako nesto bili ogromni, a koliko znam Garena se ne placa, tako da cisto sumnjam da toliko ljudi igra? Ili si to samo napisao beze cifru ? :)

Pa na gareni ti ima 20 miliona registrovanih akaunta sada racunaj koliko ih igra :D Garena se ne mora placati da bi se na njoj igralo , to radi samo blizzard koji oce da dobije pare na igrici koju su napravili....sto se tiche garene i ona samo trazi pare , ali da bi igrao na njoj ne trazi vec mozes da kupish gold membere za bolji rast exp , ali exp ti nishta ne znachi....

Citiraj:
Ako planiras igrati samo dotu onda nemoj ni kupovati key, garena ti je bolja samo za dotu, osim ako ne planiras i warcrafta igrati.. A nema veze sto nisi toliko dobar, tamo imaju leveli, sto si vec level igras sa boljim igracima, barem je prije tako bilo, valjda je i sad :)

Pa to je nekada bilo dok nije bilo EXP hakova i afk na kanter strajku...danas na gareni ti nije vazan level koliko ti je vazan UID (ako imas malen UID onda onda si se davno registrovao :) )

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2009, 12:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Aha, nisam znao to za exp, a nisam nikad ni igrao na Gareni, tako da nisam nesto previse upucen u to :) Anyways, svi oni traze pare, niko nije napravio igru,server, ili nesto trece da pomogne gamerima, tako da ;)

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2010, 16:32 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 22 Jun 2010, 13:43
Citam temu i posto sam skoro trazio orginal Cd za Warcraft u Bl i nisam nasao,da li je neko od vas upucen gdje ima..
Bio sam i u MEdia Marketu i u PC infou i nemaju ..:(..
Ako neko zna neku informaciju nek mi javi ...zz

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]