RoS-G.Riblj4 je napisao:
Citiraj:
Haha, jesi ti ikad igrao na battle netu kad pricas tako? Jel mozes na gareni naletiti na Grubbya i ostale pro igrace dok igras obican solo games? Mozes al juce, svi najjaci svjetski igraci warcraft igraju na battle netu, igrao sam sa dosta njih tako da znam ;)
Pro igraci ti igraju dotu za pare , a ne pubove na b.netu i ja nisam chuo za tog tvog grubija....ja sam ti cuo za Maelka , holy hexor , kuroky , BAJA , swedic , dendi i za mnoge high skilled igrache..od ovih sto sam ti nabrojao igrao sam samo sa BAJOM posto je on srbin i niko od ovih ti ne igra public gamove kao tvoj grubby..naravno svi igraju na gareni , mislim igraju lige preko garene..
Hahah, ma ko prica o doti? Ja pricam o warcraftu, pravoj igri a ne doti. Cisto za tvoj info, prije nekih godinu dana, kad je onaj Ruski klan bio najjaci, ne mogu se sjetiti sad imena, ali redovno su derali tad jaki SK, MyM i ostale, i igrali zvanicni mec protiv igraca warcrafta, i u ekipi w3 igrali najbolji w3 igraci, Grubby, Moon i kompanija, znaci pregazili su te Ruse sa 3:0 u partijama, cisto da pokazu da je u warcraftu potreban veci skill nego u doti, sto su im i dokazali ;) Realno, dota je for fun i kao takva je ok igra, igra se i tu dosta turnira, ali nikad nece biti ni 10% warcrafta, niti ce biti popularna kao w3, niti ce biti tako jaki turniri, cekam kad ce biti turnir u doti gdje je fond preko 100000 dolara, gdje prva ekipa dobija 50000, itd itd..
Evo cisto da procitas malo o Moon-u, uz Grubbya najbolji igrac ikad u warcraftu :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Jang_Jae_Ho