banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 04:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 103 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Sep 2009, 17:07 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Avg 2009, 15:34
Novi nastavak moderne triologije ratovanja ... Jos se ne zna mnogo o njemu , ali sudeci prema Trailerima na You Tube , igrica je prejaka ... Naravno , za nju treba vam zmaj od kompjutera :D
Najvjerovatnije , igrica sa najboljom grafikom do sada ... Trebala bi izaci krajem godine :D
Ocekujte svemoguce :D ... Infity ward je ponovo na sceni :D

Evo par trailera sa YT :

http://www.youtube.com/watch?v=XWIJTydRLt8

http://www.youtube.com/watch?v=f2xR-1vmH9Y

Uzivajte :D

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2009, 20:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 30 Nov 2008, 18:01
Izlazi u novembru

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2009, 20:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Mislim da je bilo već dve teme na ovu igru od čega je jedna dobila i lock. Igra me razočarala i prije samog izlaska jer u IW-u vele da SP neće biti ništ duži od MW, možda čak i kraći...odnosno 5 sati maksimum...i da komunjare ope glavni negativci...right

Mada sudeći po hypeu wolfa92 to neće većini smetati, mislim neće ni meni
Wolf92 je napisao:
naravno , za nju treba vam zmaj od kompjutera

ne baš
Citiraj:
minimum
Processor: Intel(R) Pentium(R) 4 2.4 GHz or AMD(R) Athlon(TM) 64 2800+ processor or any 1.8Ghz Dual Core Proces
Display Card!: NVIDIA(R) Geforce(TM) 6600 or better or ATI(R) Radeon(R) 9800Pro or better /
Memory: 512MB
Free Disk Space: 8GB
Operating System: Microsoft Windows XP

preporučena
Processor: 2.4 GHz dual core or better is recommended /
Display Card!: 3.0 Shader Support recommended. Nvidia Geforce 7800 or better or ATI Radeon X1800 or better
Memory: 1024MB

Wolf92 je napisao:
Najvjerovatnije , igrica sa najboljom grafikom do sada

Dobrom,odličnom štaviše, ali ne i najboljom... i da tetris je igrica, MW je igra

Mada suptilno bih htio dodati, da bi ovo mogao biti jedini novi FPS koji bi mogao zaigrati ove godine...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2009, 20:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2005, 21:29
Ni ne treba SP da bude bitno je da je MP On line zlo do bola i jedna cekam jest da ce mi fps biti oko 70 al moce se igrat :D

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2009, 00:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Vincent Corleone je napisao:
jest da ce mi fps biti oko 70 al moce se igrat :D

Ne skontah ovo :-?

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2009, 09:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Vader je napisao:

Pa prejaka za moj komp al mocu igrati Multi Player FPS znas sta je fpw /cg_drawfps 1 :D sto ih vise imas bolje se metak lijepi na cod 2 ih imam oko 120-150 a ko ima jaci komp sa malo smanji grafike i to po 250 lock mozes jumpat po mapama i to sve ti je bolje i lakse a sa 60 fps igrat je patnja samo ranjavas :-?

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2009, 13:52 
Početnik
Početnik

Dzontra Volta je napisao:
Mislim da je bilo već dve teme na ovu igru od čega je jedna dobila i lock. Igra me razočarala i prije samog izlaska jer u IW-u vele da SP neće biti ništ duži od MW, možda čak i kraći...odnosno 5 sati maksimum...i da komunjare ope glavni negativci...right

Mada sudeći po hypeu wolfa92 to neće većini smetati, mislim neće ni meni
Wolf92 je napisao:
naravno , za nju treba vam zmaj od kompjutera

ne baš
Citiraj:
minimum
Processor: Intel(R) Pentium(R) 4 2.4 GHz or AMD(R) Athlon(TM) 64 2800+ processor or any 1.8Ghz Dual Core Proces
Display Card!: NVIDIA(R) Geforce(TM) 6600 or better or ATI(R) Radeon(R) 9800Pro or better /

preporučena
Processor: 2.4 GHz dual core or better is recommended /
Display Card!: 3.0 Shader Support recommended. Nvidia Geforce 7800 or better or ATI Radeon X1800 or better
Memory: 1024MB

Wolf92 je napisao:
Najvjerovatnije , igrica sa najboljom grafikom do sada

Dobrom,odličnom štaviše, ali ne i najboljom... i da tetris je igrica, MW je igra

Mada suptilno bih htio dodati, da bi ovo mogao biti jedini novi FPS koji bi mogao zaigrati ove godine...

[/quote]minimum
Operating System: Microsoft Windows XPminimum[/quote]

Imam pitanje za tebe ... vidim razumes se dobro u te stvari :D

Sve ove uslove imam , samo graficka kartica me muci ?? Ja imam ATI Redeon X1550 Cross Fire .
Do sada me extra sluzila , igrao sve nastavke COD - a , Cruysis - a i tako to ..... Sta mislis , da li moze da radi sa ovim novim Modern Warfare 2 ???

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2009, 14:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To što znam kopirat s drugih stranica ne znači da se razumijem,a moje je mišljenje da se ni malo ne razumijem, al logika govori da je tvoja grafulja generaciju-dve iznad minimalne tako da valjda bi trebao igrati, mada zapamti, sa starijim grafičkim kartama ide i "less is more" slogan.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2009, 14:18 
Početnik
Početnik

:D hehehhe ok ...

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2009, 15:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Vader je napisao:

Pa prejaka za moj komp al mocu igrati Multi Player FPS znas sta je fpw /cg_drawfps 1 :D sto ih vise imas bolje se metak lijepi na cod 2 ih imam oko 120-150 a ko ima jaci komp sa malo smanji grafike i to po 250 lock mozes jumpat po mapama i to sve ti je bolje i lakse a sa 60 fps igrat je patnja samo ranjavas :-?

Opet ja tebe ne kontam :-?

Imaćeš 70 fps i to ti je...malo?!
Ako imaš "samo" 70 fps zaključuješ da je igra prejaka (prezahtjevna?) za tvoj kompjuter?!

Na CoD2 imaš 120-150 i sa tim postižeš...šta?
Oni sa jačim kompom treba da još smanje grafiku na prastarom CoD2 da bi imali po 250 fps...zbog toga što time postižu...?

Sa 60 fps je patanja igrati?! Zato što...?

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2009, 16:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

70 fps je malo za igrati naravno da jest za vecim brojem fps bolje ti se primaju metci znaci lakse postajes Pro gamer i samim tim imas jaci i bolji klan, ja licno igram clan base kao i vecina i vjeruj mi da je jako tesko sa malim fps igrat war protiv pro klanova iz europe

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2009, 16:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovde moram da se složim sa vaderom. Kakve veze ima fps sa primanjem metaka, i šta uopšte znači "primanje metaka". Ne sumljam ja u tvoj "pro gamer" način objašnjavanja ali bilo bi bolje da objasniš nama na "gamer" nivou, pošto mi je lakše u ovom trenutku prihvatiti da patiljci žive u monitoru i što više fps-a to mali patulci bolje trče i pucaju...da, poistovjećujem fps sa red bull-om, mislim da to sve govori

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2009, 17:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ovde moram da se složim sa vaderom. Kakve veze ima fps sa primanjem metaka, i šta uopšte znači "primanje metaka". Ne sumljam ja u tvoj "pro gamer" način objašnjavanja ali bilo bi bolje da objasniš nama na "gamer" nivou, pošto mi je lakše u ovom trenutku prihvatiti da patiljci žive u monitoru i što više fps-a to mali patulci bolje trče i pucaju...da, poistovjećujem fps sa red bull-om, mislim da to sve govori

Ako ne igras preko multipayer ili nikad nisi neznam kako da objasnim ja ne pricam u single playeru vec u multiplayeru preko neta a FPS igra veliku ulogu u On Line igri samim tim sto se sprdate sa mnom a nekontas vec o cemu pricam idi pa googlaj.

Single palyer u cod nastavcima ja ne igram a imas tu ljudi koji igraju cod preko neta pa pitaj sta znaci fps i kako je igrati sa 250 fps i sa nekih 60 low konfiguracija kompa mali fps povecavas tako sto grafu smanjis tj rezoluciju, sli ides na off itd

Uostalom nemozes objasnit botovima koji niti su igrali kad niti znaju sta je to down si xfire pa javi se da vidis kako fps igra ulogu :roll:

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2009, 18:34 
Početnik
Početnik

hehe Patuljci :D

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 14:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Sep 2009, 17:21
Za profesionalno i iole ozbiljnije igranje bilo kojeg CoDa pozeljno je imati najmanje 125 fps, svi pro igraci igraju na 250(brze i sa manje sumova trcis, brze ti puca, vise skaces bla bla...).
Ja cu vjerovatno imati 250 kao i u svakom drugom codu do sada :)
Sto se tice ljepljena metaka...odigraj jedan cb pa ce ti biti jasno.Ako i dalje ne kontas...pravac codhr.com - forum - cod4 dio pa citaj sta ljudi pisu...
Nije da mi se da objasnjavati sta znaci hit reg, i zasto je cod FPS igra ali ne u smislu first person shooting, vec u smislu frames per secound, tako da google is ur friend :).

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 14:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
kakav hardware imate i na kojoj rezoluciji igrate pa da imate 250 fps u cod4?

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 18:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Intel e8400, nvidia 9600gt clockana i 2 gb ocz rama,
1440x900 (nemoze veca jer nemam veci ekran ;p,a i najveca moguca rezolucija daje manje pixele, znaci bolji i precizniji hit reg, npr na 800x600 je sve umuljano pa se ne ljepi dobro ), imam svoj tweekani cfg da mi je pregledno a opet da izgleda kolko tolko dobro.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 20:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

ProbyHeart je napisao:
Intel e8400, nvidia 9600gt clockana i 2 gb ocz rama,
1440x900

Sa ovim imaš 250 fps u CoD4?

Možeš li staviti screenshot, da vidimo fps, ali prije svega da vidimo grafiku sa tim podešavanjima sa kojima igraš?

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 21:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Slika
Postavke nisu vazne jer je tweekan i cfg i normalno promode je tako da se postavke nemogu ni mjenjati...
drawdecails i slicne postavke su forsirane po promodeu...ne igram na noobovskim serverima gdje se omogucuju kojekakve grafike...

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2009, 19:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

eSuba Rulzzz :D Vidis da im je nemoguce objasniti LoWs :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 103 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]