Dzontra Volta je napisao:
Mislim da je bilo već dve teme na ovu igru od čega je jedna dobila i lock. Igra me razočarala i prije samog izlaska jer u IW-u vele da SP neće biti ništ duži od MW, možda čak i kraći...odnosno 5 sati maksimum...i da komunjare ope glavni negativci...right
Mada sudeći po hypeu wolfa92 to neće većini smetati, mislim neće ni meni
Wolf92 je napisao:
naravno , za nju treba vam zmaj od kompjutera
ne baš
Citiraj:
minimum
Processor: Intel(R) Pentium(R) 4 2.4 GHz or AMD(R) Athlon(TM) 64 2800+ processor or any 1.8Ghz Dual Core Proces
Display Card!: NVIDIA(R) Geforce(TM) 6600 or better or ATI(R) Radeon(R) 9800Pro or better /
Memory: 512MB
Free Disk Space: 8GB
Operating System: Microsoft Windows XP
preporučena
Processor: 2.4 GHz dual core or better is recommended /
Display Card!: 3.0 Shader Support recommended. Nvidia Geforce 7800 or better or ATI Radeon X1800 or better
Memory: 1024MB
Operating System: Microsoft Windows XP
Wolf92 je napisao:
Najvjerovatnije , igrica sa najboljom grafikom do sada
Dobrom,odličnom štaviše, ali ne i najboljom... i da tetris je igrica, MW je igra
Mada suptilno bih htio dodati, da bi ovo mogao biti jedini novi FPS koji bi mogao zaigrati ove godine...
[/quote]minimum
Processor: Intel(R) Pentium(R) 4 2.4 GHz or AMD(R) Athlon(TM) 64 2800+ processor or any 1.8Ghz Dual Core Proces
Display Card!: NVIDIA(R) Geforce(TM) 6600 or better or ATI(R) Radeon(R) 9800Pro or better /
Memory: 512MB
Operating System: Microsoft Windows XPminimum[/quote]
Imam pitanje za tebe ... vidim razumes se dobro u te stvari
Sve ove uslove imam , samo graficka kartica me muci ?? Ja imam ATI Redeon X1550 Cross Fire .
Do sada me extra sluzila , igrao sve nastavke COD - a , Cruysis - a i tako to ..... Sta mislis , da li moze da radi sa ovim novim Modern Warfare 2 ???