Vader je napisao:
U početku sam najviše koristio MP40 jer metaka ima na svakom ćošku. Ali sad uglavnom koristim MP43, nadograđen je maksimalno. KAR48 je odlična puška, posebno nakon upgradea za ubacivanje novih 5 metaka odjednom. Ostala oružja vrlo malo koristim. Slična stvar i za moći, od njih koristim broj 1 jer "otvara zidove" bez čega se nekad ne može napredovati, a i odlična je za uočavanje protivnika, posebno onog nevidljivog. Ali sada najviše koristim moć broj 2, nadograđena je maksimalno, probija kroz štitove i tako to, sad nakon zadnjeg upgradea bi trebala da probija baš sve, beton, željezo i tako to.
Prešao sam 75%, sad treba da nađem način da se prebacim na cepelin.
Igra mi je sada bolja nego na početku, zanimljivija, protivnici su raznovrsniji i nešto teži, novoi su OK.
Return to Castle Wolfenstein > Jedina igra koje se i dan danas bojim

Al bukvalno , igrao sam je prije mozda 2 godine , i tada je imala grafiku , tako dobru , da i dan danas pola igrica uopste joj nije ravno .....Svi oni zombiji , ona sranja :S hehe Al cjela igrica je napeta , jos sam ja igrao samo po noci , pa nekad vani ne smijem da izadjem .... Jest da sam tada bio manji , al i dan danas kad pomislim hhehehehhe .... Nije ni ovaj novi nastavak los , al je sve nekako nafurano efektima , ovi medaljoni i to ... bezveze ... Grafika ok , nema sta .... Al ipak "Return to Castle Wolfenstein" je bio i bice jedna od najboljih pucacina ikad .... Hvala ti na slikama