banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 01:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 15 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Situacija u WOWu
PostPoslato: 09 Jul 2009, 19:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
eh nisam igrao poprilicno dugo, cca godina dana+, zanima me kako stvari stoje, da li je iko ubio Arthasa, sta su uradili sa warriorom, omiljenom mi klasom, znam da su ga bas oslabili kad je izasao wotlk i koji patch kasnije ? Da li su nerfali death knighta ? Sta je sa pvpom , jos se pice dosadne arene? da li alijansa jos uvijek dere u av-u :) itd..

Vrh

Tema posta: Re: Situacija u WOWu
PostPoslato: 09 Jul 2009, 20:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
sto se tice arthasa, jos nije izasao patch sa Icecrown Citadel...zadnji patch je donjeo Ulduar instancu (http://www.wowwiki.com/Ulduar)...sto se tice warra, ne mogu sad tacno ti reci kakav je, posto ga ne furam nesto, ali mozes pregledati talente, tako ti je najlakse zakljuciti, a zajedno sa tim i zadnje patch note.... sto se tice death knighta, on je stvarno bio sila u prvih nekoliko mjeseci, sad ne znam kakav je, posto igram na privatnom a na njemu je OP zbog buggova :D :D sto se tice pvp-a, postoji novi BG (ne znam da li znas), Strand of the Ancients (http://www.wowwiki.com/Strand_of_the_Ancients)...eto dosta od mene :D

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2009, 15:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Citiraj:
Da li su nerfali death knighta ?

još pitaš....ja se odmah vratio na svog rouge-a :D

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2009, 15:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

sta je sa warriorom ? jesu ga poboljsali ?

Cim me rogue uspio ubiti odustao sam od wowa :P

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2009, 16:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Ne znam ni ja baš kakva je situacija sa warriorom...nisam čuo da se iko žali uglavnom :D

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2009, 10:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.worldofwarcraft.com/cataclysm/

Evo situacije u wowu :D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2009, 11:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
totalna propast sta uradise od igre

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2009, 13:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nemoj tako...Ovo je mozda prva expanzija koja ce necemu i valjati....

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2009, 13:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

aha, hoce
pojavice se Undead hunter, Dwarf Shaman, Tauren paladin i sl.
nema sta - ideja 0 bambija :)
uostalom igra je izgubila draz i pre prve expanzije

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2009, 14:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slazem se sa BSEom , nakon prve ekspanzije je izgubila draz. Nisam nesto igrao pre doticne niti vidio Naxx ili AQ40 pre naravno ekspanzija, ali znam da dok sam igrao i male instance, znalo se da je warrior tenk, priest hiler, paladin/shaman support itd... Sad jedva naci priesta koji hoce da hila, svi bi isli shadow i dpsali, ako vec hoces dps idi uzmi locka, glupost, shaman/paladin hoce da tenkaju a warrior da dpsa...warrior je isto bio jedan od najjacih u pvpu, naravno ako si iskusan war ti nije predstavljao problem u pvpu, dok zadnji put kad sam igrao pre nekih pola godine, svako me mogao dobiti u duelu, cak i rogue...a hunter me ubije a ni ne pridjem mu...bezze a nove instance nisu ni priblizno teske kao sto su bile u svoje vrijeme tipa naxx ili aq40 ili cak bwl, ne znam koliko je guildova uspjelo zavrsiti aq40...sad se ulduar uveliko cisti...sve u svemu, ceka se kotor :) a i igrao sam i warhammer online jedno vrijeme ali isto nista

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2009, 15:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
aha, hoce
pojavice se Undead hunter, Dwarf Shaman, Tauren paladin i sl.
nema sta - ideja 0 bambija :)
uostalom igra je izgubila draz i pre prve expanzije

ti si jos gori od ovih stranaca na fus serveru....Ako su rekli da ce doci nove kombinacije, nisu rekli da ce sve rase moci biti sve klase...Pojavice se par novih kombinacija, a ne sve...

Sto jest-jest, TBC i WotLK imaju mnogo lakse instance/raide, a i same po sebi su bezze.... WoW je mnogo bolji od njih... Ali kazem, mislim da ce ova expanzija biti bolja, jer se vraca na pocetni kontinent, i neki raidi ce biti preradjeni, a i instance (ono heroic deadmines mi je prejako).... Sto se tice ovoga da je prije warrior uvjek tenk, priest heal, to nije bas tako...Samo sto prije warrior nije imao set za dps, on je morao nabavljati random epic iteme da bi mogao dps-at, dok je Battlegear of Wrath bio prvenstveno namjenjent tenkanju...Tako isto i za priesta....Priest je mogao biti shadow, ali je morao kupiti iteme sa spell damageom (koje bi onda uzimao od magea i warlocka), dok je Vestments of Transcendence bio iskljucivo za heal....

takodje oni su najvise dobili na tim off-speccovima kada je dosao Before the Storm patch, u kome su predstavljeni novi talenti.... Tada su neke klase dobile extra spellove i talente za off specc...Paladin za tenk, Priest za dps i sl....

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2009, 12:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

nisam ni rekao da ce biti sve kombinacije, ali i ovo sto ce biti dovoljno je da se pokaze manjak inventivnosti
uostalom igra je ionako dosadna, jer se samo stanca pve materijal, dok pvp prave komponente nema - Horda i Alijansa su u ratu, a nikad ne ratuju, samo se otimaju za zastavu, obiljezavaju zastavice ili idu u arenu - bull shit, trebaju se ugledati na Warhammer
i tako ljudi dodju do maximalnog levela i cekaju opet koju godinu dok ne dodje sledeca expanzija
sve u svemu nije vrijedno pomena

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2009, 12:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Slika
:D

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2009, 18:17 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 28 Avg 2009, 17:53
ayyy brate warr je poboljshan nosi 2 two henda pichi kao nenormalan josh owi talenti nowi uuh roga sjebem za sec nemoze mi nista i sta pricate bre da rog moze sa warrom na wotlk-u warr razbija sad nemoze da pobedi huntera ni paly ali roga mage i dk moze dosta od mene.:D

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2009, 18:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

kada ce onaj patch koji ce omoguciti arena pointse u battlegroundima, kad to dodje, vracam se na wow kad se uhvati vremena.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 15 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]