Code Veronica je bio samo blijeda kopija RE2... Outbreak mi se svidio, medjutim bio je prije svog vremena, kad online jos nije bio funkcionalan, mislim da bi Outbreak 3 u slucaju izlaska sada bio mnogo zapazeniji nego 1 i 2...
Sto se tice RE4, meni se igra licno jako svidjela, iako su mi mnogo draze starije igre iz serijala, pitanje je da li bi serijal izdrzao jos jednu istu igru, bila je potrebna promjena, i uspjelo je. RE5 me malo razocarao, debilni AI koji ubija atmosferu, retardirani neprijatelji i lokacije, medjutim svidjelo mi se ono malo elemenata sto su ubacili iz starih dijelova, i co-op mod koji je jako zabavan, sjecam se cim sam dobio igru kad je izasla, prijatelj i ja nismo spavali citavu noc, tek oko 7 ujutro smo se razisli kad smo odlucili da se naspavamo i ostavimo zadnji act za sledeci dan... Sve u svemu, RE4 i RE5 nisu lose igre kad ih posmatramo zasebno, medjutim, meni ce uvijek biti daleko drazi stari nastavci, pogotovo REmake i RE2. Nadao sam se i Remakeu drugog dijela, za koji se na kraju ispostavilo da je samo jos jedan rail shooter, ali buduci da ce igra imati dosta lokacija iz RE2 i CVX, obavezno cu probati. Birkin jednostavno izgleda prejako! I, valja sacekati pa vidjeti sta ce biti od ovog RE Portable sto su najavili, nadam se da ce biti throwback, da nas podsjeti na stara vremena...
Btw, Yahtzee je uradio predobar review, kao i uvijek!!!
http://www.escapistmagazine.com/videos/ ... ent-Evil-5