E prosle je neko vrijeme od naseg zadnjeg turnira pa smo se bacili na posao da organizujemo novi tur.
TURNIR SE ODRZAVA 18.10 :
Prvo da vam kazem neke pozitivne stvari:
Pravila za server i mape svi znate i to stndardno )
e sad nesto novoga, turnir je VIP tipa, dakle ekipe(ljudi) koje budu pozvani imaju sredjen smjestaj,prisustvo HLTV-u, subotnjem izlazku...
Na turniru ce biti obezbjedjena jeftina hrana i sokovi..
Posto je turnir ogranicen na 24 mjesta, dobicete ziro racun na koji cete MORATI uplatiti odgovarajucu cifru i sa kojom ste osigurali svoje mjesto na turniru. Samo ekipe koje su pozvane i kojima "staff" dopusti da dodje na turnir bez uplate na ziro.. Ako niste u VIP ili u "trusted" (obozavam engleski) ekipama nece moci ucestvovati na turniru da ste ne znam ko...
Na turniru nece moci da prisustvuje NIKO ko ne ucestvuje na turniru. Sve ekipe koje uplate i VIP ce dobiti propusnice sa kojima ce moci da "cirkulisu" po prostorijama igraonice i do hltv-a..
Bice angazovno nekoliko ljudi da radi na serverima i 2-3 sudija koji ce nadgledati meceve i "voditi" racuna o prisutnim pridoslicama... i naravno, sudije ce NADGLEDATI meceve, sto dalje upucuje da ce svako krsenje pravila biti opasnije sankcionisano..
Nagrada je fixna 1000km.
U opciji su pregovori sa nekim firmama tako da.. bice barem opreme ako nista (nadamo se)..
Ekipe koje su daleko ce imati opciju da plate mjesto u zadnjog grupi turnira, a svi mi znamo sta to znaci- zadnji dodjes, spavas ujutru, odigras sve meceve zaredom...
Mjesto u zadnjog grupi se placa dodatnih 5e..
Momci koji bi dolazili samo da gledaju turnir placaju 5e za akreditaciju, a dobiaju pristup VIP osoblju,HLTV, i jedno pice i hranu..
Ekipe koje dodju busom imaju obezbjedjen prevoz od stanice do igraone i obrnuto, naravno za odredjenu nadonkado od 5e (dva taksija izadju oko 15km= 7.5e)
Naravno uplata je od skora standardnih 75km..
Ja sam sad vjerovatno dosta toga propustio, i izvinjavam se sto sam pisao haoticno... uglavnom bice sve finalizirano do kraja sedmice i tad cete sve znati..
Smjetaj ce interesovati samo ekipe koje budu pozvane tako da ostali nemojte puno pitati svasta...
Dzaba su prijave na forumu jel ih niko nece uzeti u obzir, SVE INFORMACIJE preko msn...
Slike ce biti upload cim se uslikamo
KONFIGURACIJE I BROJ KOMPOVA JE JOS NEPOZNAT...
msn -
aresbog@hotmail.comfiskerrr@hotmail.comPozdrav od TtK
c/p