banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 11:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Avg 2008, 19:43 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2007, 17:13
Electronic Arts je u saradnji sa Crytek-om započela konačno odbrojavanje do pojavljivanja PC pucačine iz prvog lica, Crysis Warhead. U pitanju je samostalni nastavak prošlogodišnjeg hita Crysis koji bi prema najavama u prodaji trebao da se nađe u Evropi od 12. septembra. Crysis Warhead smešta igrača u svet narednika „Psycho“ Sykes-a koji je razvio svoj svet na drugoj strani ostrva u odnosu na protagoniste glavne igre. Takođe, igračima će biti na raspolaganju i Crysis Wars multiplayer režim. Warhead je prvi proizvod Crytek-ovog budimpeštanskog studija. Prodavaće se po ceni od oko $30 mada igrači koji prednaruče igru mogu da računaju na popust.

Udruzenje linux korisnika Republike Srpske

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2008, 10:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2005, 17:55
Zahtjevnost ista kao u "originalu" ili ce trebati jos nabudzenija makina?

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2008, 18:12 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Avg 2008, 19:16
Narode, evo vidim da je stigao i novi dio Crysis, ali imam jedan problem pa mi je potrebna pomoc ako nije problem.
Instalirao sam Crysis, tamo pise da zahtjeva 128mb Graficke, ja imam 512 GT8500, ali nesto me zeza grafika. Sta se tice procesora i Rama toga imam dovoljno Procesor:2.4 Inel Core 2Duo, i 2 gb RAMA.

Molio bih vas da mi pomognete ako vas ne mrzi

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2008, 19:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Slaba ti grafička za Crysis, pusti što oni kažu koliko memorije treba na grafičkoj, puno je bitiniji sam GPU i širina magistrale na grafičkoj, ali i tip memorije (DDR2, DDR3, DDR5). A zavisi i na kojoj rezoluciji pokušavaš da je igraš.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2008, 23:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:00
Vader je napisao:
Slaba ti grafička za Crysis, pusti što oni kažu koliko memorije treba na grafičkoj, puno je bitiniji sam GPU i širina magistrale na grafičkoj, ali i tip memorije (DDR2, DDR3, DDR5). A zavisi i na kojoj rezoluciji pokušavaš da je igraš.

- tachno, ... grafike su vec postale rachunar u rachunaru, dakle imaju svoj procesor, i poAnta je koliko taj njen procesor mozhe odraditi "procesa" u datom vremenu (prosta matematichka jednachina), odnosno, koliko ce ti donijeti FPS-ova (frejmova po sekundi) ... shto su ti jacha podeshavanja, zahtjevi karte su veci, dakle spusti rezoluciju, ugasi AA (anti-aliasing) itd ... 99% grafichkih sada ima 512mb/256bit, a tebe treba da zanima brzina procesora i brzina memorije kartice, nemoj ni da te zavara, ja sam testirao 8800GT kartu na 1Giga koja radi duplo sporije i loshije od 8800GTS na 512mb (primjera radi) ... ali, da ne duzhim, upali Google i potrazhi benchmark-e grafika po netu pa da vidish rezultate i objashnjenja uz same rezultate pojedinih grafika (ako mislish da se igrash :D )

- shto se tiche Crysis Warhead, u startu su najavili da ce biti manje zahtijevna nego prvi Crysis jer, navodno, su razradili taj engine da daje identichne rezultate grafike sa manjim zahtijevima ... tako da neki od vas mogu odahnuti :)

ASUS GTX 580 w/ Samsung S27A550H 27" LED
Cooler Master HAF X w/ Cooler Master 1000W
Razer Lycosa w/ Razer DeathAdder w/ Razer Chimaera

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2008, 17:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
imam problem sa warhead-om. Dobio dva dvd-a (kompletna instalacija, ne rar, ne image) ubacim jedan. Instalacija dodje do pola (cca), zatim kaze ubaci cd2, ja ubacim on mene izbaci onaj eror kada izbacis cd (ono sranje: try again, cancel... ) Pokusao sam da kopiram oba cd-a na komp, nece ni tako.
Rjesenja?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]