Vader je napisao:
Slaba ti grafička za Crysis, pusti što oni kažu koliko memorije treba na grafičkoj, puno je bitiniji sam GPU i širina magistrale na grafičkoj, ali i tip memorije (DDR2, DDR3, DDR5). A zavisi i na kojoj rezoluciji pokušavaš da je igraš.
- tachno, ... grafike su vec postale rachunar u rachunaru, dakle imaju svoj procesor, i poAnta je koliko taj njen procesor mozhe odraditi "procesa" u datom vremenu (prosta matematichka jednachina), odnosno, koliko ce ti donijeti FPS-ova (frejmova po sekundi) ... shto su ti jacha podeshavanja, zahtjevi karte su veci, dakle spusti rezoluciju, ugasi AA (anti-aliasing) itd ... 99% grafichkih sada ima 512mb/256bit, a tebe treba da zanima brzina procesora i brzina memorije kartice, nemoj ni da te zavara, ja sam testirao 8800GT kartu na 1Giga koja radi duplo sporije i loshije od 8800GTS na 512mb (primjera radi) ... ali, da ne duzhim, upali Google i potrazhi benchmark-e grafika po netu pa da vidish rezultate i objashnjenja uz same rezultate pojedinih grafika (ako mislish da se igrash

)
- shto se tiche Crysis Warhead, u startu su najavili da ce biti manje zahtijevna nego prvi Crysis jer, navodno, su razradili taj engine da daje identichne rezultate grafike sa manjim zahtijevima ... tako da neki od vas mogu odahnuti