Puno je to stranaca za moj ukus, ja samo domaće igrače preferiram, imam 9 reprezentativaca Engleske. Desilo se sranje, igra izbacuje u trećoj sezoni!!! Odigram s Arsenalom, kliknem continue i igra pukne! Probao sam tri puta i stalno isto!!! Morao sam krenuti iz početka, ali sam sad podesio da mi u januaru dođu Woodgate i Hutton, a ode Defoe u Portsmouth. Takođe sam namjestio da Anelka dođe u Chelsea u januaru, kao i da Eduardo bude povrijeđen do kraja sezone

Benjania sam spremio za City, Diarru za Portsmouth,... Našao sam neki sajt sa transferima pa sam podesio ova zvučnija imena. Nakon 10-ak utakmica u novoj sezoni, ne ide dobro kao u prethodnom startu sa Tottenhamom. Nalazim se na 11 mjestu, i primio sam najviše golova od svih ekipa u prvenstvu!!! Tim izgleda ovako:
------------------------Robinson---------------------------
Chimbonda----------King-------------Kabul--------------Bale
Lennon-----------Jenas----------Huddlestone--------Downing
-----------------Berbatov---------Keane/Bent---------------
Stigli: Stuart Downing za 20 miliona evra (Middlesbrough) i David Jones za 5 miliona evra (Derby)
Otišli: Zokora (Portsmouth), Tainio (Fulham), Ghaly (Fulham), svi zajedno 10 miliona. Prodao sam i Chimbondu za 10 miliona u Chelsea, ali on ide tek u januaru, a onda na njegovo mjesto dolazi Hutton iz Glasgowa, mada ni ovaj Phill Ifil nije loš, mlad, ali dobar. Imam još love za dovođenje, ali za ovu sezonu je dosta, probaću s ovim timom pa šta bude. Kad stignu Hutton i Woodgate, vjerovatno ću prodati i Kabula jer je puno imati 5 odličnih štopera, samo stvaraju lošu atmosferu oni koji ne igraju.