banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Maj 2025, 23:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 136 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Footbal Manager 2008
PostPoslato: 12 Nov 2007, 15:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Naranvo svaki novi je bolji od prethodnog, tako da je ovaj najja;i do sada, gotovo da nemam zamjerki. Jedina zamjerka je što opet dosta liga nema licencu, ali sve je to riješeno na http://www.fm-serbia.net

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2008, 13:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Krenulo me sa Tottenhamom i prepun sam para, ali ne trebam ništa kupovati, dobra ekipa, samo štekam pare :)

Prikačeni fajlovi:
Richest clubs.JPG
Richest clubs.JPG [ 29.57 KiB | Pogledano 1395 puta ]
Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2008, 09:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Vidi Shakhtara...sve se nema :D

Ja igram sa Chelsijem (sesta sezona)kakav samo tim imam....Aguero i Benzema napadacki par :)...nije pretjerano zanimljivo da priznam :D...ali krenuo sam sa portsmutom sada....
zavrsio 6. prvu sezonu.....John Utaka the killer :D....

samo nervira me sto mi poniste 16 golova po utakmici...cuo sam da ima neki patch gdje je to popravljeno :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2008, 11:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Taj patch ne radi, skinuo sam ga ja, opet isto. Moj tim, treća sezona:

--------------------Robinson-----------------------

Glen Johnson---Ledley King----Dawson----------Bale

Aaron Lennon---Jenas------Huddlestone----Downing

-------------Berbatov-------Bent/Defoe------------

Na klupi Ashley Young (aston villa), David Jones (derby), Michael Johnson (manchester city), Gardner i Button. U napadu rotiram Berbatova, Defoa, Benta i ponekad Younga, mada njega više koristim kao veznog po bokovima. David Jones i Michael Johnson su odlični u veznom redu, čak Jones nekad igra i više od Huddlestona. Ledley King najjači štoper, kao i Robinson na golu. U timu su jedini stranci Berbatov, mada ima ponuda po 30 miliona evra pa će možda i on da napusti klub, već mu je 29. godina, a pored njega još Bale i Jones koji su Velšani :)

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2008, 17:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

--------------------Cech-----------------------

Zaccardo----Richards-----Terry------A.Cole

C. Ronaldo----Essien-----Lampard---Saivet/Mutu

-------------Aguero------Benzema----------

na klupi...hehe velika je klupa....Enyeama, Strand(odlican igrac DC pozicija, Norvezanin), Alex, Zeefuik, Mascherano, Nasri, Alex(mladi brazilac, dosao iz Deportiva), Quaresma, Joe Cole, Marko Marin, Mario Balotelli...........itd :)))

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2008, 15:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Puno je to stranaca za moj ukus, ja samo domaće igrače preferiram, imam 9 reprezentativaca Engleske. Desilo se sranje, igra izbacuje u trećoj sezoni!!! Odigram s Arsenalom, kliknem continue i igra pukne! Probao sam tri puta i stalno isto!!! Morao sam krenuti iz početka, ali sam sad podesio da mi u januaru dođu Woodgate i Hutton, a ode Defoe u Portsmouth. Takođe sam namjestio da Anelka dođe u Chelsea u januaru, kao i da Eduardo bude povrijeđen do kraja sezone ;) Benjania sam spremio za City, Diarru za Portsmouth,... Našao sam neki sajt sa transferima pa sam podesio ova zvučnija imena. Nakon 10-ak utakmica u novoj sezoni, ne ide dobro kao u prethodnom startu sa Tottenhamom. Nalazim se na 11 mjestu, i primio sam najviše golova od svih ekipa u prvenstvu!!! Tim izgleda ovako:

------------------------Robinson---------------------------

Chimbonda----------King-------------Kabul--------------Bale

Lennon-----------Jenas----------Huddlestone--------Downing

-----------------Berbatov---------Keane/Bent---------------

Stigli: Stuart Downing za 20 miliona evra (Middlesbrough) i David Jones za 5 miliona evra (Derby)

Otišli: Zokora (Portsmouth), Tainio (Fulham), Ghaly (Fulham), svi zajedno 10 miliona. Prodao sam i Chimbondu za 10 miliona u Chelsea, ali on ide tek u januaru, a onda na njegovo mjesto dolazi Hutton iz Glasgowa, mada ni ovaj Phill Ifil nije loš, mlad, ali dobar. Imam još love za dovođenje, ali za ovu sezonu je dosta, probaću s ovim timom pa šta bude. Kad stignu Hutton i Woodgate, vjerovatno ću prodati i Kabula jer je puno imati 5 odličnih štopera, samo stvaraju lošu atmosferu oni koji ne igraju.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2008, 15:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
moram i ja da se pohvalim: u drugoj sezoni uprava traži od mene minimalno polufinale kupa UEFA, ligu i kup. e sad, ništa to ne bi bilo čudno da ja ne vodim jebeni PARTIZAN!!! poduvaću otkaz prvi put u svojoj kratkoj ali blistavoj karijeri menadžera :lol: jel mi može neko objasniti kako i kad da upotrebim opciju "ask for extra time to rebuild the squad"?

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2008, 17:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Tu opciju možeš iskoristiti kad si baš loš u prvenstvu pa ti uprava zaprijeti otkazom pa dobiješ još malo vremena do "noge":D

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2008, 19:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2002, 00:11
pih :/ ja igram sa cisco romom ....
poceo sam tj :D 2gi u ligu nakon 7 kola i prosao u kupu serije c ..... polako lagano :)

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2008, 10:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Puno je to stranaca za moj ukus, ja samo domaće igrače preferiram

I ja to pokusavam sada sa Portsmouthom mada ce biti veoma tesko s obzirom na broj Afrikanaca...ali vec sam doveo Bentleya i Shoreya :)
Sa Chelsijem mi se ne isplati jer nema toliko kvalitetnih Engleza :) Jedino kad bih pokusao sa Gerrardom ili Rooniyem...ali cak ni Chelsea nema dovoljno za njih...bar ne na pocetku :)

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2008, 12:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

S Tottenhamom je dobro što imaju već dobru podlogu, a Stewart Downing je najbolji lijevi vezni među Englezima. Probaj Davida Jonesa iz Derbyja, na početku nije nešto, al kasnije mu vrijednost bude i po 12 miliona, napreduje iako solidno godina ima. Taj Shorey ima debilnu sliku pa ga ne uzimam :), a Gareth Bale je sasvim solidan. Zat Knight, Reo-Coker, Carlton Cole, Danny Haynes, Bradley Wright-Phillips, Jamie O'Hara, Tom Huddlestone, Anthony Gardner, Ryan Taylor, Stuart Taylor, James Millner, Giles Barnes,... svi solidni, neki mogu biti i oslonac ekipe, ali su bolji u nekoj rotaciji.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2008, 13:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ja ne bi uzimao tog Stuarta Taylora....cuo sam da na pola sezone umalo ubije nekog lika na terenu pa izbije frka.... :D :D

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2008, 13:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Freak_on_a_leasH je napisao:
Ja ne bi uzimao tog Stuarta Taylora....cuo sam da na pola sezone umalo ubije nekog lika na terenu pa izbije frka.... :D :D

Stuart Teylor nije losh :)...a ti si mislio na Martina Taylora :lol: :lol: :lol: hehehehe

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2008, 13:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ma sve je to isto....jednom Taylor uvijek Taylor.... :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2008, 13:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A Stuart Taylor je golman.......ja ga pomijesao sa Stevenom Taylorom iz Newcastla........

a koliko tih Taylora ima :roll: :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2008, 13:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Sad mi se desila bizarna stvar!!! Nakon 15 odigranih kola sa 11. na tabeli sa 22 boda. Everton je 4. na tabeli sa 25. bodova, dolaze mi dve domaće utakmice protiv Fulhama i Sunderlanda, ali prije njih gostovanje kod Wigana. Odigram sa Wiganom X i dobijem otkaz!!!!!!! Prvi put od 1997. otkad igram fudbalske managere!!!!!!! Srećom snimio sam prije te utakmice i odigram ponovo i opet X i nastavnim normalno igrati, bez otkaza???!!!

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2008, 14:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Meni se na FM 2007 desila isto jedna bizarna stvar :o ...igram Community Shield sa Chelsijem protiv ManUtd i izgubim na penale....kliknem continue i u vijestima pise da sam ja pobijedio na penale :S.....ali ne da sam se bunio nego sam bio iznenadjen :o

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2008, 15:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
Sondri je napisao:
Sad mi se desila bizarna stvar!!! Nakon 15 odigranih kola sa 11. na tabeli sa 22 boda. Everton je 4. na tabeli sa 25. bodova, dolaze mi dve domaće utakmice protiv Fulhama i Sunderlanda, ali prije njih gostovanje kod Wigana. Odigram sa Wiganom X i dobijem otkaz!!!!!!! Prvi put od 1997. otkad igram fudbalske managere!!!!!!! Srećom snimio sam prije te utakmice i odigram ponovo i opet X i nastavnim normalno igrati, bez otkaza???!!!

to je varanje! i ti sebe nazivaš menadžerom? :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2008, 15:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Morao sam :) Tek 15 kola odigranih, a opet bi krenuo s Tottenhamom i opet bi kupio Downinga, a ubija me ono namještanje treninga na početku sezone :) i onih nekoliko prijateljskih utakmica, a ako ih ne odigraš igrači crkavaju do 60. minute!!! Vara i igra :) Treća sezona, Tottenham, sve pare svijeta imam i odličan tim, a igra puca čim kliknem continue nakon loada!!! Ljudi jeste li nabavili patcheve za slike, grbove i dresove? Okačiću par screenova da vidite kako to izgleda, mada se na ovom gore vide grbovi.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2008, 16:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Daj link za patch sa slikama ako imas :D .....ja sam pokusao neke slike ubaciti ali nije bas islo :oops:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 136 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]