BlackHand je napisao:
Znači kreni pravo, skreni u drugu desno.. DRUGU!! Otiđi do sedog čike sa žutim šeširom, a on će te uputiti kod roze tete sa plavom mašnom. Kad budeš ispred nje ukucaj /dance, a onda će ti se otvoriti portal iz koga će iskočiti Sleš - zla kornjača iz dimenzije X. Prati ga kroz močvarno područje dužobala Kolorada u kome mali indijanac zadovoljno vesla u pravcu zalaska sunca. Kad smo već kod zalaska sunca, Symbian 9.1 je užasno spor kod dvokapne trokolice, ali se to sve lako prevazilazi uz malo užurbanosti i atrofiranja. Elem, belo nije belo zato što je crno i crno je u stvarno miš, a svi već znaju da je miš pojeden od strane mačke. Logično je da si sad pomislio na Toma, ali on u stvari nije Tom nego Rosinanta i kad pređeš i četvrtu vetrenjaču ispod kipa Uliksa će stajati troglava zmija koja će držati kao kućnog ljubimca devetoglavog majmuna. Pozdravi je, poljubi i onda će se ona okrenuti, skinuti hlačice i dodirnuti nožne prstiće. Tačno gde joj se noge spajaju u gornjem delu videćeš jednu rupicu.. uđi u tu rupicu i tu će te čekati Isidora Bjelica koja će ti dati kartu u jednom smeru za ulazak u Berseker Stance.
Nadam se da sam bio od pomoći.. Pozdrav svim igračima WoWa!!
I ti brate imas vremena....
Htio sam ti poslati jutros zadatak sms-om ,ali bili su laki pa sam odradi, 3 od 4 ,valjda ce biti nesto ,ako je tacno...