Igrica se placa ali samo jednom

Nema mjesecnih placanja kao u WoW-u. Ovi paketi su samo nacin da doprineses razvoju igrice. Imas pakete od 35$ pa do 15 000$. A imas posebno da kupujes bordice sa pravim parama. Fazon je sto te izadje jeftinije da uzmes paket (naravno ovaj mali od 35$) nego da kupujes igricu koja ce kad izadje kostati msm 60$ I u tih 60$ nez jel dobijas brod. U sustini nije pay2win Svi ovi paketi ce biti ukinuti od momenta kad puste igru. Sto znaci da ove bolje brodove neces moci kupiti pravim novcem vec onim u igrici. Jbg ko kupi sad paket em sto ce proci jeftinije em sto moze igrati (vec su ubaceni PVP i jos neki fazoni, ima bagova al boze moj jos je igrica u Alfi) I msm da su sad svi brodovi jeftiniji nego sto ce biti kad igrica bude pustena. Msm ako uzimas brod od 200+$, u igrici ce vjerovatno cijena biti velika (moraces se naigrati pocetnim brodicima dobrano da bi zaradio za takav brod. A sad imas priliku da ga kupis.
Grafika je dobra (iako nisam fan cryengine-a) kao sto rekoh ima bagova ali tek je u alfi a izgleda prespremno. Uglavnom imaces otvoren svemir i FPS nema dalje. Nema lvl-a nema skillova. Mozes biti sta hoces od trgovca pa do pirata, vojnika istrazivaca. Moci ces sletati na sve planete izlaziti iz broda istrazivati itd. U brodovima sve ima svoju funkciju . Moci ces igrati se prijateljima svi imaju svoju ulogu (pilot,kopilot, navigator, ljudi na "mitraljezima"zavisno od broda (trebace vam veci brod

Ako ti uniste brod, on je unisten

Ali mozes kupovati garanciju kao na autu

Bice u realnim cijenama kao u pravom zivotu. I sve se placa parama iz igrice ne $$$ Toliko detalja jos nijedna igrica nije ponudila. Pa za 100 000 000 $ ja ga ebem ako ne naprave kako valja. Imaju para da naprave jos 3 minimum.
Ja uzeo paket od 75$ 315p explorer
Svi ovi paneli imaju funkcije (ili ce imati. Na nekim bordovima nisu jos uradjeni. Sve ce biti u HR-u) Na sve mozes klikati pa ti daje razno razne opcije