banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 06:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 20 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Apr 2006, 07:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Mar 2004, 10:14
Igram na Drak'Thul serveru koji je PvP, na strani Alijanse.
Znaci, vecina teritorija, osim glavnih baza Alijanse i Horde, su contested territory, znaci klepanje bez pardona.
Za ovo vremena koje igram sam vidio svasta: Horda/Alijansa napada suprotnu stranu 10 na 1, ili se izivljava nad likovima puno manjeg levela.
Takodje sam prisustvovao i situacijama da neke questove zajedno odradjuju jedni sa drugima ili se cuvaju, iako se ne mogu hilovati medjusobno, kao ni razumjeti na chatu.
Posebno omrazena klasa na ovim serverima su rogue-vi, od kojih se najcese ne moze ziviti, jer "siju smrt" nemilice :lol:
Moj obicaj je da ne napadam prvi, ili barem ne manje levele.
Sta vi radite, ili ako ne igrate na ovakvim serverima, sta biste radili u slicnim situacijama?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Apr 2006, 11:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
da igram na takvim serverima gnomovi bi mi bili na kill on sight :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Apr 2006, 12:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
upravo zato ne igram niti cu ikada igrati na pvp serveru, recimo ja sam manji lvl radim quest, a navadi se neki baja da me kolje i kolje i kolje....zasto bi ja gubio svoje dragocjeno vrijeme nervirajuci se zbog kretena? pve serveri su zakon, siguran si, a ako hocu da se shibam onda fino upalim pvp pa sajbam i ginem do mile volje...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2006, 10:05 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
da igram na takvim serverima gnomovi bi mi bili na kill on sight :)

He he u pravu si, i ja bi ih sve pobio da mogu, bas steta... :lol:
Necu da generalizujem, al svi gnome warriori na koje sam ja naisao su kompletni retardi. Cuj to: gnome pa warr! :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2006, 11:30 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Poenta WoW-a i jeste u PvE komponenti ... [tuces li se mozda u MC/BWL/AQ-u sa opposite faction ?? ] .. :)

Ako se bas pozelim pvp-a onda posjetim BG-ove .. i to je to :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2006, 11:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ja bih igrao na pvp serveru (veci je izazov i veca potreba da se igra u party-u, samim tim vise podsjeca na mmo a ne na single player) samo od kuce, ovako u igraonici mi se ne isplati da se neko nakaci na mene

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2006, 11:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2004, 10:37
ma meni je najcrnje sto imas po dva tri rouga koja stoje u booty bay ili nekoj drugoj teritoriji i samo cekaju likove koji su lower lvl i gankuju, meni je to uzas, ili pred instancama uvjek se morash josh boriti i sa oposite faction ma zajebi to, mislim barem za mene je to shit :-? :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2006, 13:42 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2005, 09:32
Sve zavisi na kakvog naletis neprijatelja!

Recimo ja radim neki quest(inace sam na strani alijanse) i nailazi Hordas jaci lvl od mene nisam ni vidio koji je, i cim sam ga vidio poceo sam da psujem.
Kad cova mi poce pomagati da zavrsim quest, samo mi rece da ih ja napadnem i on ih dokrajci!

I pazi beda, nailazi Pala 60 lvl rokne ga i ode, ja pitam Paladina da mi pomogne i on ne nece da mi pomogne, a skenjo mi lika koji mi je pomagao, jest da je bio neprijatelj ali je pomagao!

I sta da se radi! :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2006, 14:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Mitra provjeri onda gnome/warr Atee i Grovis :) ovaj drugi ima thuderfury tj legendarno oruzje :) btw obojica su iz mog guilda :D jest da ne igram ja vise :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Apr 2006, 07:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Mitra provjeri onda gnome/warr Atee i Grovis :) ovaj drugi ima thuderfury tj legendarno oruzje :) btw obojica su iz mog guilda :D jest da ne igram ja vise :)

Ma ok, ja reko za ove sto sam dosad vidio...
A sto ti ne igras vise? :)
BTW, ja sam se nekako naviko na taj PvP, i da sad mogu prebaciti lika na neki drugi, vjerovatno ne bih. Sve ima neku svoju draz, sta ces...

A zna li mozda neko da li se nekako moze nauciti jezik Horde ili obratno tako da mogu catovati jedni sa drugima (razumljivo)? :-?
Posto u chat windowu ima ona opcija language gdje pise samo common?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Apr 2006, 10:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ehm srle posto si u alijansi reci mi kako ti je hordas pricao kad se te dve frakcije ne razumiju medjusobno ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Apr 2006, 09:38 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Znam da se nemozemo razumjeti i neznam kako je to uradio, ali nije mi direktno pricao, nego narandzastim slovima kao kad uradis wave, napise kao da mi on govori da napadnem.
Npr. ovako je nesto pisalo: "Ime hordasa" tells you to attack.

Uglavnom sam vidio da lik zna da napise "no kil" kad ga je pala napao, a kako je napisao ni sam neznam!

I mene zanima jel zna neko kako se moze komunicirati sa suprotnom stranom!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Apr 2006, 13:14 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Ne moze se komunicirati.
Mogu samo neki emote-u [spit, charge, laugh, kiss, hug itd itd] Znaci mozemo tako malo da kazemo nesto medjusobno.

Postoje nacini da se neke stvari napisu klasicnim /say-om ali to je patnja i cesto ne ispadne kako treba. blizzard je to dobro odradio [mislim tehnicki] pa je nemoguce napraviti neki od iole pametnijih translator mod-ova [a pravljenje i upotreba takvog mod-a smatra se nelegalnim, to je naglaseno u TOS-u] ..

Naravno da se pomazemo medjusobno kad god mozemo. Zato je PvE server jos bolji. Ako se taguje onda znas da bas trazi "cep za guzicu", ako se ne taguje i samo pljuje i vrijedja onda ga ignorises :).
X puta sam pomogao alijansi a isto tako i oni meni :) to je normalno .. pa ljudi smo ;)

p.s. dok je wow bio beta [i prvih mjesec-dva nakon zvanicnog izlaska] bilo je moguce nauciti common i orcrish jezike, ali su to izbacili zbog izuzetno negativnog iskustva, flame-a i ostalih gluposti koje su medjusobno govorili alijansa i hordasi :> [narusava garantovanek stavke u TOS-u]
Toliko od mene ... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2006, 10:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Hvala Mirconu za odgovor, a za Srleta:
Hordas ti moze "govoriti" attack target i slicno isto kao i "wave", znaci preko voice emote-a koje imas u chat opcijama. Znaci on klikne na metu pa ode na emote i onda ti pise to narandzasto, isto kao sto i ti mozes njemu tako da signaliziras. 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2006, 14:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ma kad vidis hordase samo kucaj /spit :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Apr 2006, 08:11 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

hehe, to najcesce i kucam kad vidim da nece da se smiluje.

Ali to bude /spit onaj iz tabana!!! :D

Hvala mitra, skuzio sam to vec!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2006, 10:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

heheheh ja kad naletim na alijansu kucam /rude :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Okt 2006, 13:19 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2003, 09:26
Koji su sve emote moguci?
Mitra je do skora koristio i /fart. Smrdio je na kilometre, a tek onaj od kog se ocese! :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Okt 2006, 14:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
heh pvp je zakon ,ako naletim na ally-a i on pocne prvi napadat, napadam i ja njega ,inace nekad znam i sam prvi napasti ,pogotovo ako vidim rogue-a. Bas ih negotivim, a od priesta i warlocka uvek bjezim .Wara lvl60 lako skinem i ako sam lvl55 ,isto tako i roguea i pallya ,dok locka i priesta nikako .Shamy je isto tezak a mage ,ko je brzi . Huntera sheepujem ,ubijem peta pa onda njega. Inace mage je zakon . A pve mi se cini bas bezz ,dobro je sto sam na pvp .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Okt 2006, 14:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Inace sam prestao igrati. T.j. kada uhvatim vremena, malo odigram. Da mi je bar doci do 60. aj valjda do nove godine.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 20 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]