banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 00:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Mozda bi moglo!!!
PostPoslato: 11 Avg 2005, 00:54 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2004, 15:39
Jednom u 100god...bi mogao jedan tur u banjaluci da bude,mozda jednom...stvarno ovo nema misla vise...daj da se nesto organizuje.
Aj da se dogovore ekipe da bude tur neki i u bl.... :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Avg 2005, 01:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2002, 00:11
a jelde da bi moglo ? a ko bi ti igrao na tom turniru ??????????????????????
imate sad mostar pa se spremajte................

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Avg 2005, 09:15 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Nemora biti odma.Moze biti poslje mostara...vec je bezveze sto ovde nema turnira nikad otkako se extreme zatvorio!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Avg 2005, 19:07 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Feb 2003, 19:00
I ko da igra na turniru pa nema vise ni ekipa u bl....sve neki mixovi kad se neko sjeti da kaze ajmo mech i to je to...zao mi je sto kazem ali istina je...sve se raspadaaaa!!! :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Avg 2005, 20:04 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

KOnto sam da se mi dogvorimo i nagovorimo swordfish da ga organizuje,sa svim ekipama iz bosne a moze i iz scg...To bi bilo extra

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Avg 2005, 21:01 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Jun 2004, 15:01
mozda bi ivaljalo ali ipak nevjerujem da ce biti velika posjecenost od strane drugih ekipa jedino ako se uspije podici nagrada pa recimo barem na 1000 km ali to je tesko postici ... ali nikad se nezna cekacemo daljnji razvoj ove teme :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Avg 2005, 21:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2002, 00:11
IZVINITE a ko se to RASPADA ????????????????? carevi(ttk) koji nikada ni sami nisu znali ko im igra ?????????????????? parkur ??????? zar je to ikada bila "ekipa"??????? Sta si hteo da kazes sa tim postom (kara?)???? Jedina "ekipa" za koju ja znam da se raspala su 8 (bar za sad ako pero ne odluci da skupi ponovo neku ekipicu) Posto me vasa pitanja na ircu POLAKO smaraju
KkA je TRENUTNO inactiv (igor i vlado imaju popravne oko 20-og elite ima prijemni za fax!) tako da jednostavno nemamo vremena (tj necu da mi neko moze prigovoriti da je pao u skoli zbog cs-a ili tako nesto) Sto se tice toga turnira nije njega problem "najaviti" (ne kazem organizovati posto je gazda jedine igraone koju vi spominjete NESTPOSOBAN za tako nesto, a i boli ga qrac njemu ne fali nista) Kao sto je vecina vas imala priliku da vidi (ili cuje ili sazna) organizovati turnir na "visem" nivou nije lako (remember gradiska, falilo im je "samo" jos 10-ak racunara ili tako nesto, pa da isti bude zavrsen u neko "normalno" vreme) Treba obezbediti nagrade ( nije turnir ako bar prve 3 ekipe ne dobijaju bar po nest)......... Sodi rece da nije bilo turnira od x3m-a ? tragicno donekle je u pravu, ili nije ? da je turnira bilo jest ali da su bili "turniri" nisu .............
Aj dosta je i mene vise (tuce me vlado kad vidi da opet pisem kilometarske postove) Uzivajte !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Avg 2005, 19:43 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Feb 2003, 19:00
Sto se tice kka,dava ni sami ne znate igrate li ili ne,tako bar kazu clanovi tvoje ekipe.Eto ako ste vi jos zajedno,tu je i ttk i to je to..Ostalih ekipa NEMA.A nema vise ni ko da igra!Sta, napravicete tur,docice likovi sa strane bice par ekipa i to je to,prodje tur i opet se vracamo na staro,nigde ekipa nigde cs-a i tak...bezveze! :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Avg 2005, 21:38 
Početnik
Početnik

kara bitan je kvalitet a ne kvantitet :) ... ali ipak bez kvantiteta nema ni dobre nagrade :(

ja sam za tur ako bude se organizovalo mogu da pomognem zato sto imam par stvari koje bi se mogle ljepo ukomponovati u tur pa kao sto rece cekamo dalji razvoj teme ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2005, 19:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2002, 13:32
Nema druge... sledece godine 20 kompova!

A sto se tice tura u BL... moje misljenje je...: SF nije sposoban za turnir jer onakav raspored kompova nije za turnir(ozbiljniji neki) A sto se tice RNS pa prostor nije losh... samo bi se kompovi morali rasporediti u one 2 prostorije! Ne bi bilo loshe ali to opet ne bi bio extra turnir! KAd pogledam ona igraonica u Gradisci je bolje i od Sfa i od RNS! Drugim rjecima nemate igraonicu u BL za organizovanje "jaceg" turnira! Sve ostalo bi se moglo nabaviti!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2005, 17:41 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2003, 23:56
u swordu je raspored kao i svaki drugi, kompjuteri su bolji nego na svakom turniru na kojem sam ja bio .................. tako da nije u tome problem nego u nezainteresovanosti, uostalom SF i renesansa su udaljene tri minuta hoda tako da ako bi se gazde dogovorile mozda bi se moglo odigrati u obe igraonice
P.S. ovim putem se nece nista postici, ako neko bude imao nesto konkretno neka okupi ljude koji imaju nekog uticaja u bl pa neka se dogovore

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2005, 19:19 
Početnik
Početnik

kao sto cawn :) rece imamo solidne kompjutere ali malo nas jebe prostor mada cave ta ideja o odrzavanju u dve igraone je i prije bila spomenuta ali nekako neostvariva ...
ja bih prije u jednoj igraoni ali da se napokon org neko prenociste al da to bude, a ne ima prenociste a kad dodjemo ono nista ...
mislim da bi ti moglo dobro da se organizuje !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Avg 2005, 17:02 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Mar 2003, 19:57
nema ko ... nema gde ... jedino da dule nesto organizuje ... al tu bi trebao i smjestaj neki biti

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Avg 2005, 20:44 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Npr...Kad bi pitali Branu i Peru da...spoje racunare i da to bude u renesansi posto tamo moze stati dvadeset kompova ali bi trebala pregrada za jedan mec...to bi bio dobar tur al kad bi tako bilo ovo ostalo otpada sve!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2005, 01:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2003, 14:00
NIGHTWOLF

Vrh

Tema posta: :)
PostPoslato: 18 Avg 2005, 13:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2002, 08:41
Kod Pere, tj u renesansi bi se mogao dobar turnir organizovati, i nasli bi se racunari, ako ne od Sf, onda od Duleta bi se nesto moglo dogovoriti i ima prostora i sve, al je problem sto je u stambenoj zgradi, a ima par komsija kretena koji se stalno zale(Ivan zna o cemu se radi, a i ostali koji navrate u Renesansu), a znaju pozvati i muriju... Kako bi turnir trajao citav dan tako bi i neizbjezna galama oko igraonice... To je za sada glavni problem sto u rns nije ni jedan turnir organizovan... Radi se na rjesavanju ovog problma...(ili cemo podplatiti komsije, ili pobiti, SALA MALA)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2005, 01:05 
IMA TAMO MJESTA...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2005, 23:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jul 2004, 14:27
E aj pusite malo!!!