E ovako, posto vidim da se ubise od svadje na gamers.baaa, sta vi moji dragi banjalucani a i ostala sira masa misli o tome!
Naravno posto je ono .ba pa najvise ima pripadnika "federacijske" populacije pa svi glasaju za Sarajevo i ostale gradove pored!
E sad moje neko misljenje o svemu tome!
Cisto sumnjam da se nesto moze napraviti povodom toga, pogotovo na teritorije citave "drzave"(ja je licno ne priznajem) Znamo svi zbog kojih razloga, nema sponzora. Nema konekcija da bi ti igraci mogli da igraju zajedno! Nije svaki igrac lood da placa sam sebi prevoz i sve ostalo do odredjenog mjesta na kom bi se "repka" okupljala jer nema nikakve koristi od toga! Ko bi trebao naci tu idealno 5ku, po mom misljenju niko! Jer ce svi biti pristrasni "svojima" Mislite li da ce bU ili cage ili cicko, ne znam vise ko ima iz SA, dali ce oni mozda uzeti 2 igraca iz MOS, 1 iz BL, 1 iz BN i 1 iz SA. Sumnjam, uzece 2cu iz SA, 2cu iz MOS i 1 iz BN(najvjerovatnije) Tako bi ja isto uzeo 2cu iz BL, 2cu iz BN i 1 iz MOS. Znaci da se nadje taj selektor, od toga nema nista! Pogotovo znajuci da SA nema nijednog igraca koji "dobro" igra, tj. dostojan reprezentacije! Znaci od BiH reprezentacije nema nista, bar u skorije vrijeme i ne vrijedi vise trositi rijeci!
E sad mozda nesto o RS repki! Znajuci sad da u RS se samo u BL i BN igra "profi" cs i Brcko ima 1 dobar klan(tj. par igraca dobrih) moglo bi se nesto napraviti! Ali ni od toga nema nista, posto su BN i Brcko nafurani na one Sarajlije i Mostarce(vidi se da posjecuju samo gamers a ne i blic), ostajete moji dragi Banjalucani sami sebi! Tako da je najbolje da igrate vi protiv citave drzave, tj. vi predstavljajte reprezentaciju RS i igrajte protiv repke BiH ako ikad bude oformljena!
RS repka:
Kekec
BoG
Assasain
Novak
leo
cave
destroyer
lekru
Carref0ur
Elite
Brzi
ig0r
Trna
Hacker
Vertyg0
Zerocool
Danny
Bokas
ZooT(onaj visoki) i ostali gang iz PD
Braca Susnjari
Putko, Shuki i s tefan i ostali debilcici iz Gradiske!
I naravno moja malenkost(jedan i jednini, neponovljivi:)
Sniper Wolf
Ajte uzdravlje!

)))