banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Maj 2025, 21:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 100 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Apr 2005, 22:36 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Jun 2004, 15:01
ovako kontao sam nesto pa da vidim kako bi vi to prihvatili :

kka i c.team ice na taj tur u svakom slucaju tako da nam nije nista vazno e sad ja sam kontao da napravimo turnir jedan mozda za koju sedmicu i da (nije nikakvo kurcenje ali vjerovatno cemo kka i mi u finale) 3 i 4 idu sa nama u sarajevo tako sto cemo prvu nagradu ko god da osvoji dati za prevoz koji nam je najbitniji
ovo je pod jedan

pod dva mora biti bar 8 ekipa jer 50 x 8 = 400 (za one malo sporije :P)za prevoz treba 600 km znaci jos dvijesto sto ispadne na nas 20 (4 ekipe) jos po 10 km sto nije puno i ostane jos po 20 marki za uplatu !!!!!

to dodje 40 maraka po igracu a ovako je samo karta do sarajeva 50 km !!

a ako nemoze neko ko je svaki dan u igraoni da skupi 10 maraka sada i za mjesec i po dana jos 30 jeb ga

jos nesto sada vi polako pocnite da odgovarate ali iskljucivo oni koji su zainteresovani za ovo da bih znao koliko bi klanova eventualno doslo ipak smatrajte da je ovo najjaci turnir do sad na koji ce doci svi koji nesto znace u cs sceni bih pa na vama je da odlucite

ovde OCEKUJEM postove klanlidera nbk-a, tac-a, serviticium-a, i 8-ca a i ostalih klanova

e verty stavi da je ova tema "samoljepljiva" :P

Poslednji put menjao sal3 dana 10 Apr 2005, 22:42, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2005, 22:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2003, 09:00
..meni je idea ko idea ok!!
Sad kad bi to tacno bilo mi bi i dosli sad trenutno imamo odredjenih problema ostali smo bez dva standardna coeka tako da nam je malo borba..i naravno gde bi bio tur??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2005, 22:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pod prijevoz se podrazumjeva da iznajmimo bus koji kosta 1km po kilometru, a posto do Sarajeva ima oko 300km znaci to je 600 kermi.Ako neko ima neku povoljniju cjenu jos bolje neka javi ovde:) A za datum, pa jos nije dogovoreno ono stavicemo kad bude najvise odgovaralo svima, a ni mjesto jos nije odredjeno.

p.s bokas kako je vam je onaj sto je imao srcku?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2005, 01:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Bokas sorry slucajno sam ti izbrisao poruku ...
Kada i gdje ce biti turnir (koja igraonica ) ?
Ja mislim da sa tim parama mozete kupiti polovnu ladu i natrpati se u nju :)
Mogao bi sa vama u Sarajevo ?!?!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2005, 06:12 
Početnik
Početnik

ma verty mozes ti sa nama uvjek ko ce nam nastimati kompove :P:P:P:P:P

evo me na poslu cekam vase odgovore a vas nigdje ajmo ljudi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2005, 07:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
Ja se slazem i skrpicu neku ekipu za taj tur!
Mozemo biti treci! :lol:
Samo javite kad i gdje?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2005, 09:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2003, 09:00
Vertygo je napisao:
Bokas sorry slucajno sam ti izbrisao poruku ...
Kada i gdje ce biti turnir (koja igraonica ) ?
Ja mislim da sa tim parama mozete kupiti polovnu ladu i natrpati se u nju :)
Mogao bi sa vama u Sarajevo ?!?!

Verty Verty :D :D

a gde ce to da bude???? mislim koja igrona.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2005, 18:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jos nije odluceno ali najvjerovatnije u Swordfishu :) btw verti naravno da mozes a mozda ce i budo ici pa nas trojica da udaramo ove nase dok gube :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2005, 18:12 
Početnik
Početnik

il' ljudi nisu citali skoro forum il' su ljudi nezainteresovani e medooooo gdje je tvoj post podrske :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2005, 18:51 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jan 2005, 19:55
No prob. dobra ideja ...
Samo reci datum odrzavanja turnira da vidimo jeli nam odgovara :wink:
Dolazimo najvjerovatnije jer i mi smo planirali da idemo u sarajevo!
Ja sam se vec raspitao za karte kod nas su povratne karte za sarajevo 33,5km
Znaci oko 170 km za clan i da ode i dodjee eto jedna mogucnost.
Autobus krece u 23:00 dolazimo u 6:00 i povratak je sutradan u 15:30 !
Pozzz.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Apr 2005, 22:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2002, 00:11
@sal3 whatever :D respect
@ ostatak "pro pljajera" (quote Dulije :P) tragicno ce biti ako samo 2 ekipe iz bl budu isle (i want kRa to come, ziro, verty ajmo se malo igrati) sto se tog "qualia" tice vecina ekipa iz bl (ako budu odigrale samo 5 meceva prije toga) imaju dobre sanse za top10 (ako je to lose .... jebiga) posto ce vecina ekipa doci tek toliko da im se nekaze da igraju samo @public (sarajevo nema ni 2 ozbiljnije ekipe, mostar ima 2 bn 3 bl 2) tako da svako moze da uradi dosta (bez sira mozda neko i bude vezbao ali neverujem) .... ajmo ljudi radite nesto, vecini nas (vas) ce skola da zavrsi do 6maja(nesto pricaju 13) pa cemo(cete) imati oko 20 dana da se pripremite za taj jebeni "event" .... zasto bi pustili ekipe iz federacije da nam seru da neznamo nista (cave pusti fishera .... pr0 ce biti 6 igrac cS-a pa se malo digao) kad imamo uslove da nesto uradimo ..... Znaci pokusajte da skupite bilo kakvu ekipu za taj tur koji bi trebao biti u sf-u .... imate svi podjednake sanse da odete na eswc quali a posle ko zna mozda bas VI budete ti koji ce predstavljati BiH (a bogumi i RS) na eswc u Parizu.... Dakle na tom turniru jednostavno nemate razloga da se ne pojavite !!!!!!!!! Gradiska dovucite bar 2 ekipe prijedorrrrreeeeeeee mogli bi se i vi negde pojaviti, BL ..... we need you
P.S verty ako nista ides nam kao menadzer :D da ima ko vladi kosti lomiti
[kka.carref0ur4glory&a little penguin with an m4] :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Apr 2005, 23:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hmm ne znam za kRa ali ja idem 99% (ko menadzer careva :D) a i verti se raspituje tako da ..:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Apr 2005, 10:40 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Mar 2003, 19:57
verty aj idi plz obecavam ti da cu se tuci sa tobom svaki 5min :lol:
ako je ziri carevima menadzer :P mogo bi ti biti nama :D

sto nas bude bilo vise to bolje za sve nas ... jer 50% igre vam je moralna podrska a ako nas bude islo oko 30-40 ljudi i ako budemo bodrili jedni druge tokom turnira ... jednom nogom smo u parizu <3 /\

zato molim sve ljude da se odazovu u sto vecem broju za ovaj turnir:

tac - trn
serviticium - gradiska
nbk - prijedor
laktasi (iamju 3 klana bilo bi ljepo da i od njih neko dodje)
8.renesansa BANJA LUKA
moglo bi se tu jos neke mix ekipe sastaviti iz bl

i stvarno bi volio da sa nama u sarajevo odu ljudi koji bi nam tamo mnogo znacili kao sto su dule i aco iz trna , zdero burlavi :D , ziri,verty i ostali

i da jos ovo ... zamolio bih ... ustvari to nije molba nego ... naredjenje, il I zapovjed ... il kako hocete ... znaci ... nemojte nista sreti po gamers.ba forumu ... il jos gore svadjati se sa njima kao sto je uradio brkato :-? ... i jos je neko napisao da ce tur osvojiti car il kka ... znaci nemojte pisati gluposti i svakakva sranja ... jer sto budu manje znali o nama to bolje za sve nas ... jer tamo kad budemo igrali svi ce nas podcjeniti kao sto uvjek urade i neka nam to bude jedna od sansi da uzmemo to sto smo odujek cekali ... tu ..benu evrpu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Apr 2005, 11:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Citiraj:
i da jos ovo ... zamolio bih ... ustvari to nije molba nego ... naredjenje, il I zapovjed ... il kako hocete ... znaci ... nemojte nista sreti po gamers.ba forumu ... il jos gore svadjati se sa njima

Roger that ! :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Apr 2005, 12:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2002, 13:32
E ovako momci, ako taj turnir u SF bude u zadnjoj sedmici aprila(neracunam na 1. maj) ili prvoj sedmici maja dolazim sigurno sa jednom ekipom da malo uzpomognem nagradu! A vrlo vjerovatno cu ici sa vama u SA samo moram uskladiti sve sa fax-om! PA sad vidite kad cete praviti taj turnir! A ako ocete mogu i igrati za nekog u SA, neka mix ekipica ako bude cisto onako ako budete pravili, da znate da vam stojim na raspolaganju.... !!! Aj pozz!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Apr 2005, 19:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
@kekec sun tzu:
If you are formless, the most penetrating spies will not be able to discern you, or the wisest counsels will not be able to do calculations against you.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Apr 2005, 22:48 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Avg 2004, 18:17
Kekec je napisao:
verty aj idi plz obecavam ti da cu se tuci sa tobom svaki 5min :lol:
ako je ziri carevima menadzer :P mogo bi ti biti nama :D

sto nas bude bilo vise to bolje za sve nas ... jer 50% igre vam je moralna podrska a ako nas bude islo oko 30-40 ljudi i ako budemo bodrili jedni druge tokom turnira ... jednom nogom smo u parizu <3 /\

zato molim sve ljude da se odazovu u sto vecem broju za ovaj turnir:

tac - trn
serviticium - gradiska
nbk - prijedor
laktasi (iamju 3 klana bilo bi ljepo da i od njih neko dodje)
8.renesansa BANJA LUKA
moglo bi se tu jos neke mix ekipe sastaviti iz bl

i stvarno bi volio da sa nama u sarajevo odu ljudi koji bi nam tamo mnogo znacili kao sto su dule i aco iz trna , zdero burlavi :D , ziri,verty i ostali

i da jos ovo ... zamolio bih ... ustvari to nije molba nego ... naredjenje, il I zapovjed ... il kako hocete ... znaci ... nemojte nista sreti po gamers.ba forumu ... il jos gore svadjati se sa njima kao sto je uradio brkato :-? ... i jos je neko napisao da ce tur osvojiti car il kka ... znaci nemojte pisati gluposti i svakakva sranja ... jer sto budu manje znali o nama to bolje za sve nas ... jer tamo kad budemo igrali svi ce nas podcjeniti kao sto uvjek urade i neka nam to bude jedna od sansi da uzmemo to sto smo odujek cekali ... tu ..benu evrpu

Lol niko vas nece podcjeniti.To samo mogu papci koji ne idu nide na turnire i seru po forumima.Pustite fishera ta sami znate kako igrate.Good luck i nadam se da se necemo sresti u ranoj fazi turnira :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Apr 2005, 23:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

respect 2 neno @ restricted :D

ESWC kvalifikacije – Bosna i Hercegovina

Mesto održavanja – Sarajevo
Datum: 4-5. 06. 2005.

Zvanicna disciplina: Counter-Strike 1.6 5vs5 – 32 ekipe (192 takmicara)
Masters disciplina: Warcraft III 1vs1 – 32 takmicara

U revijalnom delu ce ucestvovati i ženska reprezentacija SCG u CounterStrike-u. Bosnu i Hercegovinu na Svetskom finalu u Parizu predstavljace CounterStrike reprezentacija.

http://eswc.clubforum.org/preliminaries.htm

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Apr 2005, 09:13 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Mar 2003, 19:57
sta rece u pm :)

btw. <3 seven of nine :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Apr 2005, 11:25 
Početnik
Početnik

izgleda od ovog nema nista i jos da napomenem, citam sad gamers.ba i citam likove koji ce doci na turnir u sarajevo igrali su preko neta i jedan se fura na klanje jedan izlazi na pola meca .
sad , nisu sve ekipe takve ali ih ima dosta kao sto rece loko par ekipa jakih iz sarajeva par iz bn par iz bl i iz mostara 1 ili dvije neznam pa necu da tvrdim znaci to je oko 10 jakih ekipa sto znaci da konkurencija nije prejaka sto poteze pitanje : kako to da niko nece da ide jos u sarajevo ? mislim , ovaj ... , netreba nam tur skupimo se nas 20 tj. 4 ekipe sa vertijem i zirijem 22 i po 30 marki iznajmimo bus i imamo gdje spavati kad neigramo mozemo se vratiti kad ocemo itd.
NEKONTAM svi se pravite da ste neki igraci cs-a a nemozete ,ako nemate barem skupiti za 2 mjeseca 30 - 40 maraka

sad vi vidite i prepoznajte se u ovome . . .

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 100 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]