E ovako...vjeovatno znate za bob klan.........doslo je do raspada....jer ja kao CL i TL....nisam mogao vise da trpim gluposti kao ni rosic......pa zato ovako...sada je kTa by bob igraonica u novom sastavu...nadam se da je sada stalan....jer sam se bas potrudio da sastavim klan od ljudi koji znaju igrati cs-a.....a odlicni su momci i kao frendovi i kao ljudi....sto je najbitnije za timski rad.....a timski rad je najvazniji zar ne..??????...a ne kao pojedinci iz bivseg klana........sve picka do picke.....idioti......ma jebi ga....
nadam se da klan sa ovakvim imenom ne postoji.....jer mnogi ljudi vole da zajebavaju jer "kao" kopiramo nekoga...................e pa ovako sada igramo u ovom sastavu"
kTa <cifa> by BoB CL and TL
kTa <rabbit> by BoB
kTa <excalibur> by BoB
kTa <rosic> by BoB
kTa <pige> by BoB
by the way.....ovaj rabbit nije onaj "rabbit" sto stalno nesto sere na forumu...onaj debil....znate na koga mislim....ovo je pravi cova......
...........e braneee cucu zvacu te pa da se dogovorimo za mec.............bio sam danas sa gajom......pa rekao je da cete doci igrati protiv nas.....ili cemo mi doletiti do vas.....kaze gaja da mu je gotivna BoB.Igraonica pa da ce vas nagovoriti da dodjete..............eto momci toliko od mene pa se cujemo.......i jos nesto.....za sal3ta:
e ovako Bob je rekao da je voljan da se kod njega organizuje turnir povodom skupljanja para za odlazak u sarajevo pojedinih ekipa....pa ako si za ostavi broj pa se cujemo.......