ev copy/paste sa gamersa
--------------------
htjeo bih da navedete svoj clan , i njegove igrache
da bih mi mogli vidjeti vrijedil ovo organizovati..
ZA SENILNE OSOBE , KOJE CITAJU SAMO POSTOVE (ak47 ili m16? de_dust2 ili de_nuke) OVA TEMA SE RADI O ORGANIZOVANJU TURNIRA ESWC U BOSNI I HERCEGOVINI SHIRE MOZETE PROCITATI NA TEMI ESWC- BIH
nedolaze u obzir klanovi koji nisu ozbiljni i koji traju inache 2,3 minute ili tj dva tri mecha
inache ako bi ja ili neko drugi organizovao ovo treba organizovati da se igraju grupe i da 2 ekipe prolaze dalje ...zbog slabijih klanova da odigraju sto vishe mecheva..
napomena : sto vishe klanova manja uplata - tako bi barem trebalo biti kad bi ja organizovao ovo
napomena2 : MOLIM VAS NEMOJTE PISATI NEPOTREBNE STVARI SAMO NAPISITE KLAN I IGRACHE NISTA VISHE NI GL NI HF NISTA VISHE PLS SAMO DA VIDIMO JELI SARAJEVO , BANJALUKA MOSTAR I OSTALI GRADOVI DOSTOJNI OVAKVIH TURNIRA
hvala mnogo..
unaprijed.
ovo je mnogo vazna informacija za vuk@forum i bilo kojeg organizatora koji je spreman da ovakvo nesto organizuje
+ ovo je za nashe standardne klanove , a oni koji budu htjeli da se prijave (sastave) kasnije , o tome ce razmisljati buduci organizatori ovog turnira.
.
ja bih volio kad bih na ovom turniru sreo neke stare klanove npr
RIP
Bionetic
DC or what eva
noxicus
CyberSports
m2bz
Vulnerus da se oforme za ovaj tur
get_low ovo je vasha shansa da budete 24'i
TtK iz BL sada kako se zovu , boli me .I.
NBP
Spree ili ti turtles
nemesis
fishbone
east
...
AMD64 joke :$
NIP OPET SHALA
i mnoge druge nashe stare klanove
------------------------------------------
Et cova (
abasi) je voljan da to napravi pa kao ko ima zainteresovan nek se javi ovde ili na
gamers.ba
e sad ako ima kklanova koji neznaju imaju li love za sve to mogli bi se jedno mjesec dana prije glavnog dogadjaja da se naprave neki manji turnircici sa minimalnom uplatom i da ta lova koja se skupi sluzi kao sredstva da se sto vise banjaluckih klanova ode na taj tur u sarajevu ako ga bude naravno ....
(opet ja lupam ko maksim po diviziji i opet ce dusko biti supak, papak i i sl )al ajd nema veze

ajd ljudi malo drmnite se
ps. kad uzmete onih 120..... ojra valjda ce mi neko platiti kafu

PPP heheh