hmmmm.......?????
sta da vam kazem sem "mali ЛОКО"

je u pravu svi se nesto kurce kao najaci smo itd isl a kad nesto treba da se uradi da zazivi cs scena .......k...i...t....a..... sad za ovaj tur ako iz bl bude vise od dve-tri ekipe (i te sto budu su standardni koji ce se skrpiti dan-dva pred tur ) koje ce se kurciti i 80 % izgubiti od nekih ljevih ekipa i pricati nismo se uigrali skoro smo se skupili i sl ......
E pa u tome i jeste problem sto necete napravite stabilnu ekipu znaci min 5 momaka ( djece

) il eventualno koju zamjenu pa da se uigrate i zajebavate i usput uzmete kkoju paru i malo proputujete kroz nasu ljepu drzavu a i dalje ko i mi u Bg kad je mali uzeo komad linoleuma

)) (sala mala)
koji vam je ???
koliko ima igraonica u banjaluci?
koliko klanova?
ja imam u planu da da u kinu Kozara sredim 2-3 projekcije cs filmica (zavisi koliko ih nabavim) valjda ce to biti dovoljno da vas ponovo "navucem " na cs ........
e sad postoji pitanje koliko ce ljudi,momaka,DJECE biti zainteresovano da uopste i ode da gleda to .............to je vec do vas mada cisto sumnjam
sjecam se price joj ocemo CPL......ocemo ovo .....ono .......i sredi se i kita .........kazem vertygu hoce li da prvi iz extremea dodje kod mene za dzabe (tj da pita psiha.....) on nista ili nije htio psiho .....
jbg toliko od mene
PS
ja mislim da je ovo sto ja napisah nema veze ni sa cim al koga jebe........
btw koliko ima uopste klanova u BL koji se zele baviti cs kao "pro" tj koji ce otici malo dalje iz Banjaluke????
e sad sam posro i popa i popadiju ..........