banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 18:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 115 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: The Witcher
PostPoslato: 01 Nov 2010, 18:48 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Okt 2010, 15:28
uspio sam se pomjeriti odatle

ubio sam golema pa sam ubio ramsmeata i sada sve ide glatko :)

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2010, 15:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
ocu da rijesim sve sporedne kvestove,jedan sam vec zajebao kad trebam kod yaren bolta(patuljka drvosjece iz mocvare) da pokupim pare za zavrsenu misiju,ali njega nigdje nema......drugi problem je kod kikimora contract,treba mi 10 kom kandzi,ali nikako mi se nepojavljuju kad ih ubijem,iako je imam u bestiarity.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2010, 20:07 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Feb 2010, 14:03
Mislim da ako si usao u act 3, ne mozes uraditi taj quest sa Boltom.Sto se tice tog questa sa kikimorima,ja sam njih ubijao u pecini u swapmu i bilo je sve ok..

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2010, 12:43 
Početnik
Početnik

jeste li vi koristili sjekiru? ja sam dosao do 5 chapatera i nisam je nesto koristio uglavnom se oslanjam na maceve

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2010, 12:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ja sam koristio cisto da vidim ima li svrhe...i nisam je nasao:)

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 13:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ni ja. Pogotovo zato sto se nijedno oruzije osim steel/silver maca ne moze kombinovati sa borbenim stilovima.
Koji vam se sign pokazao najkorisnijim u igri? Ja osim Aarda manje-vise nista ne koristim. Nema potrebe.
Ja sam imao problem sa pronalaskom Zoltana u Act II da mi zavrsi quest sa srebrnim macem. Trcao sam quarterom kao blentav 15ak minuta dok ga nisam pronasao :?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 14:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ja jos ponekad igni bacim,neke zivuljke su osjetljive na vatru.i ja sam imao problema da ga nadjem,stalno mi pokazivalo da je u kafani,a on se izlezavao kod vivaldija.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2010, 23:35 
Početnik
Početnik

ja sam pored arda takodje ponekad igni bacao a one ostale nikako.ja sam stigao do epilogue i koliko on traje (je li velicine kao jedan act ili je manji) ?

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2010, 23:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja jako sporo igram (nemam vremena), tek sam pri kraju Act II :oops:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 15:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ne sjećam se koliki je epilog ali mislim da nije velik.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 15:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Postoje li u Act 2 neki posebni questovi kao u Act 1 koje mi da "Royal huntsman" (da ubijem ona 2 cudovista - pokraj rijeke i u kripti)? Ja ih nisam uspio pronaci :?
Cini mi se da sam negdje procitao da ako ih izvrsim sve u svim Act-ovima da cu dobiti neki bonus (mac, sta li vec).

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 15:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

znam u act 3 da imas dva cudovista,u act 2 nisam naisao na njih....
ja sam usao u act 4...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 19:55 
Početnik
Početnik

ja sam maloprije presao igru, samo mi nije jasno ko je onaj lik sa prekrivenim licem sto ga ubijem zna li neko od vas ko je on?
malo sam se zeznuo jer sam igrao prebrzo i nesto sam preskocio pa cu za mjesec dana ponovo igrati ispocetka

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 21:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Koji lik sa prekrivenim licem? Misliš na zadnju animaciju?

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 13:33 
Početnik
Početnik

skroz na kraju zadnji film kad geralt uzme pare od kralja onda on ubije nekog zamaskiranog i skine mu maramu sa lica i meni djeluje poznat ali se nesjecam ko je on poslije tog filma nema igranja odma kraj igre

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 13:41 
Početnik
Početnik

V@nja je napisao:
Postoje li u Act 2 neki posebni questovi kao u Act 1 koje mi da "Royal huntsman" (da ubijem ona 2 cudovista - pokraj rijeke i u kripti)? Ja ih nisam uspio pronaci :?
Cini mi se da sam negdje procitao da ako ih izvrsim sve u svim Act-ovima da cu dobiti neki bonus (mac, sta li vec).

nisam siguran za act 2 ali znam da u act 5 trebas ubiti isto 2 cudovista na groblju u mocvari

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 17:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Za jeftu o zadnjoj animaciji

Spoiler:
Nagađa se oko toga ko je assasin u zadnjoj animaciji, valjda još jedan witcher. Ima dosta teorija o tome, neki se čude kako barata sa dva mača jer witcheri to ne rade, ali s druge strane ima oči kao witcher. Neki misle da je to sam Geralt iz prošlosti ili budućnosti. Ali pošto se Witcher 2 zove Assasins of Kings to je vjerovatno neki ubica kraljeva kojem će se sledeća igra opširno baviti.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 19:14 
Početnik
Početnik

hvala za objasnjenje,znate li mozda tacan datum kad izlazi witcher 2?sad sam krenuo igrati ono kao slobodno igranje kad se uzme new game pa ono pored kampanje i sad mi bas nije jasno da li to ima veze sa pricom i da li je to prije nego sto je geralt izgubio pamcenje ili poslije ili ipak nema nikakve veze sa pricom.znate li sta o tome ?

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 00:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Juče je zvanično objavljeno da Witcher 2 izlazi 17. maja sledeće godine. Imamo ovde temu o Witcher 2

viewtopic.php?f=15&t=48740&start=0

A to što ti igraš su dodatne misije, radnja je vjerovatno iza radnje u glavnoj priči igre. Ja nisam igrao te dodatne misije, možda jednom sjednem i odigram. Javi kakve su.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 13:22 
Početnik
Početnik

prvu sam presao kratka je i nije teska radi se o mocvari tuda malo istrazujes a druga mi se cini dosta boljom igra se kod kaer morhena pa sad to prelazim,dobre su misije ali nisu zanimljive kao kad prelazis kampanju

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 115 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]