Da, u BG2 se sigurno ginulo, to sam gore napisao i toga se dobro sjećam jer sam loadovao pozicije kad bi neko poginuo. Tu magiju za oživljavanje nisam imao, valjda, jer sam odigrao samo prva dva chaptera. Nadam se da ću sledeće godine odigrati kompletan BG2. Ne znam da li bi vrijedilo igrati i BG1. A bilo bi zgodno probati i taj Planescape Torment koji svi hvale, jednom sam ga probao ali mi je grafika djelovala puno lošije nego BG2, što mi je čudno jer su izašli iste godine. Ali opis u SK kaže da PT nije velika igra, ako je tako mogao bih se jednom zaletiti i preći i njega.
Frenki je napisao:
sta je bacio na kraju (iteme)

Ovo (na lijevoj strani na slici)
Neku bombu, Cahainmail armor i štit koje još uvijek nosim

, jednu runu kojom se kod jednog patuljka kasnije mogu dodati posebna svojstva oružju (konkretno ova daje +2 electricity damage), i jedan rubin. Sve u svemu zadovoljan sam šta sam našao kod njega

Juče sam iskusio taj bug koji mnogi imaju sa DLC questom, i oni koji su kupili igru, nađem lika koji mi daje Wardens' Keep quest i koji kaže "evo sad ću ti ucrtati lokaciju na mapi pa možeš otići tamo", ali mi ništa ne ucrta na mapu, i kad pričam sa njim ponovo on stalno nudi da ucrta na mapu ali ne ucrta, pa se tamo ne može ni otići. Inače sad su došle one dileme koga od članova družine povesti sa sobom, jer sam juče našao Lelianu (rogue) i Stena (pojak warrior) a uz njih imam od ranije još troje, znači od 5 moram izabrati 3, a najradije bih ih sve vodio

. Ali inače nekako najizbalansiranija družina je 2 warriora, rogue i mag. Još kad bi mag bio Spirit Healer ali sa ofanzivnim magijama bilo bi odlično, ali zasad takvog nema a rano u igri se ne može ni napraviti, možda kasnije. Vidjeću kasnije kakva je Wynne kad je nađem, ona je Spirih Healer ali sumnjam da ima ofanzivne magije kao Morrigan.