banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 09:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 136 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Mar 2008, 11:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Mislim da je Blackburn bio, ispali iz Premier lige :) Uprava me hvalila što sam ga doveo jer je bio ubjedljivo najbolji igrač do tog trenutnka, a sad na toj poziciji kuburima sa nekim likovima koje sam planirao mijenjati i u Coca-Cola League 1, a sad igraju u Championshipu! Bio sam dogovorio sa Darkom Kovačevićem, ali nije uspio dobiti radnu dozvolu pa sam kupio Henry Camaru, valjda će unijeti malo živosti u napad.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2008, 12:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
inace, bivsi igrac leedsa, gavin rothery, kojeg su oni ocerali poslije prve sezone, je sad glavni igrac u mom timu st albansa. coach report kaze da bi bio sjajno pojacanje za svaki premier ligaski tim, i cijena mu je vec 100 000 funti. tako da ako ga nisi otpustio, postace veoma dobar :)

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2008, 13:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2002, 00:11
posto mi se sondri muci malo :D
moguce je da ih neces moci dovesti posto su vec otisli ... ali vredi pokusati
Charles-Andre Doudin f .... nekih 30k funti vrijedi na pocetku
kazes treba ti lijevo krilo ... ako nemas nista protiv siptara sa svicarskim pasosima :D Muhamed Demiri :) ako imas ... onda Adrian Moser .. uglavnom .... svicarska liga ima gomilu mladih igraca koji ne vrede nista skoro (Demiri je nekih 10000) a igraju extra :D posto ti igras englesku ... potrazi u skandinaviji igrace ... mozda su skuplji ali ima ih stvarno dobrih :) holandska 2ga liga takodje .... golmani ... bacis nekoga klinca na gol ... trpis ga malo i za 2 sezone od golmana koji je imao 2 ocjene 10 ... dobijes solidnog golmana (naravno uz odgovarajuce trenere i treninge ...) a u engleskoj svi hoce doci na loan ... + na free transfer mozes da pokupis skoro svakoga posto imas klub sa dobrom reputacijom .... forsiras klince 1 sezonu ... 2gu se prosetas kroz ligu :D (ili ako si neka niza liga ... jednostavno se prosetas odma kroz istu :D)

i da ... moj favorit :D Ruben yttergard jenssen .. ako nije otisao negde ... igra za tromso valjda :S

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2008, 14:01 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Mar 2008, 15:45
Pozz svim menagerima :D
Evo ja upravo krećem sa Llanelli A.F.C. iz Welsa. Uključio sam još Irsku, Škotsku i Englesku ligu, pa kontam kad osvojim prvenstvo u Welsu preci u neki tim u Irskoj, pa tako sve do Engleske...

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2008, 14:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
carref0ur je napisao:
Charles-Andre Doudin f .... nekih 30k funti vrijedi na pocetku

odlican, njega sam dovodio u Nottm Forest :D

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2008, 14:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Pozz svim menagerima :D
Evo ja upravo krećem sa Llanelli A.F.C. iz Welsa. Uključio sam još Irsku, Škotsku i Englesku ligu, pa kontam kad osvojim prvenstvo u Welsu preci u neki tim u Irskoj, pa tako sve do Engleske...

to je pravi duh. jos ako je to najslabija moguca liga u welsu, jos bolje

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2008, 15:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Doudina i Mosera kod mene nema, a vjerovatno me zajebavate za ovog Demirija??? Lik nema dvocifrene fizičke ocjene!

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2008, 15:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2002, 00:11
Sondri je napisao:
Doudina i Mosera kod mene nema, a vjerovatno me zajebavate za ovog Demirija??? Lik nema dvocifrene fizičke ocjene!

pih ... kod mene ima sve fizicke ocjene 15+ :S prvu sezonu samo nije imao staminu ... bila je 9 ... ali sada .... trazi po skandinaviji .... ili bugarska neka, ceska .... bjelorusi imaju dosta dobrih igraca ali ne mogu dobiti radne dozvole ... :(

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2008, 16:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Doudina i Mosera kod mene nema

mozda trebas staviti "Large database" .....

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2008, 16:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Stavio sam na Huge (ima patch i za to :)), ali ta dva indijanca nema!!! Taj šiptar vjerovatno ima random rating, pa nekad ispatne zvijer, a u sledećem startanju igre balvan!!! Jedino su mu crossing i corners po 14, ostalo katastrofa. Okačio bi screen, ali nije vrijedan toga :) Ovaj Leto je bio uvala, ali sad moram čekati pola sezone da se oporavi. Isti slučaj je bio sa Richijem Jonesom iz Manchestera, ali njega sam vratio sa zajma jer nije bio vrijedan tolikog čekanja. Ostavio sam jedno slobodno mjesto sad pa ću u januaru da dovedem nekog ko bude nezadovoljan u gigantima :)

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2008, 22:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Dugo sam bio drugi u Championshipu i sad pred kraj zaredao šest poraza, četiri domaća, i ispao i iz play-offa za Premiserhip!!! Ne znam šta se dešava, ne mogu dati gola, a u svakoj sam primio pogodak u prvih i zadnjih 5min!!! Ima još osam kola do kraja, play-off mi bježi za 4 boda, valjda će se pročepiti u napadu!

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 17:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

ma proci ces ti to...ali vidjeces poslije borbe u premiershipu....ja se sjecam kad sam sa Charltonom usao u Premiership...ne mozes boda uzeti

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 19:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

S obzirom da osomorici igrača ističe ugovor, a ne planiram ga obnoviti, i još kontam kako se riješti dvojice koja primaju po 10.000 sedmično, a svi su nosioci igre, ne očekujem da ću se zadržati u Premiershipu :) Ipak, nadam se nekoj ponudi od nekog drugog kluba, ako ne bude išlo sa ovim indijancima. Sad sam posudio Rozenhala na mjesec dana, taman za kraj sezone, ali mi play-off bježi jedan bod, dva kola prije kraja.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2008, 21:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

prokletstvo! u polufinalu plej ofa za plasman u coca cola league 2 nas je zaustavio stevenage, na penale. u prvoj utakmici na svom terenu sam vodio 2:0 sve do samog finisa, kad su oni postigli srecan gol. zavrsilo se 2:1. u revansu su vodili 2:0 sve do 90 minuta, kada je sjajni gavin rothery postigao rijetko lijep gol za 2:1. u produzecima smo bili evidentno nadmocni, ali terensku inicijativu i sijaset povoljnih prilika nismo uspjeli da krunisemo pogotkom. onda se pristupilo izvodjenju jedanaesteraca, u kojima smo izgubili.
no, pocela je nova sezona. bryn foster je poceo da izrasta u rasnog centarfora, cime je poceo da privlaci paznju takvih giganata kakvi su rushden, dag & red, darlington. za gavina rothery-a interesovanje pokazuju west ham, sheffield united i jos neki. ali njih dvojica su stubovi tima koji ce tek da pokaze pravu vrijednost. trenutno smo drugi na tabeli, samo jedan bod iza macclesfield-a, kojeg smo pobijedili u gostima 1:0 prije 2 kola.
GO ST ALBANS!

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2008, 11:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ja sam prevalio u Premiership, ali ovde taraba!!! U gostima pet utakmica, pet poraza!!! Kući jedna pobjeda, jedan remi i tri poraza, ubjedljivo zadnji na tabeli, mislim da će mi trebati tri vezane pobjede da izađem iz zone ispadanja, a onda konstantna igra da bi tu ostao! Mislim da ću na kraju sezone nazad u Championship :( ako mi neko drugi ne ponudi posao.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2008, 11:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Milanko Djeric je napisao:
cime je poceo da privlaci paznju takvih giganata kakvi su rushden, dag & red, darlington

:lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2008, 11:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Sabiše me svi odreda!!! Protiv Manchestera imao 2:0 na poluvremenu i puknem 2:4 :angry4:

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2008, 16:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bice bolje u Championshipu :lol: :lol:
Bolje je biti prvi u selu nego drugi u gradu :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2008, 17:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Eh, da mi je biti drugi u gradu :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2008, 16:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2006, 21:38
Samo cu reci da sam najbolji..Prije sam igrao Managera kao lud ali zadnja 2-3 verzije sam propustio.Neki dan uzimam da igram eto chekam likove da igramo partiju neke druge igre i pocinjem Totenham uzimam odmah Van der Vaarta i naravno lik mi daje prosek 2-3 gola po tekmi sta reci....

Nego zanima me dok sam to igrao reche mi neki balavac da traje samo 2 sezone ..tj da se moze gurati samo do 2009 ?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 136 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]