@MotokoCitiraj:
Igra ima 7 završetaka, 5 "loših" i 2 dobra ili kako ih neki zovu, prava završetka igre. Evo, ja se napokon odmakao od Yantara i onih laboratorija, sada trebam otići do Brain Scorchera ali i to ću polako, dok skontam koja oružja da sačuvam itd... Trenutno mi je onaj stash gde čuvam puške i slično prepun. Imam 3 VSS Vintorez snajpera, 3 G36K, 1 Dragunov SVU, SIG 550 Sniper, AK74 Rapid, 4 ZM LR300, 2 one prigušene puške što liče na Vintorez a i piše da su bazirane na toj pušci, Winchester M1300 pojačani (Combat Chaser), 1 Grozu, 2x AK74 obični.. puuuno municije, bombi, 4 SEVA armora, puno onih freedom i duty modifikovanih, monolith suit, vojni armor obični i modifikovani 2 exoskeletona, oba kupio kod Freedoma... Ajme Smile Sve puške su potpuno nove osim Sig 550 sniper, Combat Chaser i AK74 rapid (unique puške). Trebali su u igru ubaciti i mogućnost čišćenja i popravljanja oružja. Šta da se radi, pravi sam primjer opsesivnog skupljača
U jebote, sad sam tek vidio sta ti sve imas, jesi to sve nakupovao i ako jesi odakle ti lova, a ako si nasao, pa ja mislim da nisam pola tih pusaka ni vidio u igri, ali nisi ni ti vidio Gauss rifle, valjda jos, to je najbolji snajper

.
Nego sta ce ti tolika oprema, ja nisam nista osim municije i sanitarija nosio i SEVA suit zato sto ima najbolji odnos zastite, za mene. Na pojasu pet kamencica dragocjenih, inace otkrio sam negdje oko 25 vrsta artefakata.
Meni je glavni cilj bio istrazivacki, ja ne volim te ekonomske zezancije, a i bila je frka vracati se stalno nazad da ostavljam to sve u stash, tako da sam uglavnom bacao kamenje, a trpao sto vise municije u oruzja.
Nego, ne nadjoh onu family rifle od onog jadnika, ja dosao tamo, a nema nista, svasta:)
A nisam ni weapon of dutyer, prvo je bila u dark valley a onda u cordonu i onda sam je odjebo, nije mi se dalo vracat:)
Nego, o kojim puskama je rijec?