banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 13:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 109 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Najbolji igraci u BL i okolini
emax-master 12%  12%  [ 4 ]
BlackHand 29%  29%  [ 10 ]
trna 6%  6%  [ 2 ]
Jumbas 29%  29%  [ 10 ]
Buda 9%  9%  [ 3 ]
bootdog 0%  0%  [ 0 ]
Panda 3%  3%  [ 1 ]
Lucifer 12%  12%  [ 4 ]
Ukupno glasova : 34
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2005, 23:29 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
Alllo, stha pricash ti "bolan" ?
Stavio sam sve replaye!
Samo sam dva stavio u chobo a dva u gosu.

U gosu se nalaze ona dva na turtle rocku (koje sam ocjenio kao kvalitetne), a u chobo sam stavio druga dva (cisto jer si ti insistirao da ih okacim).

Pa stha ti mislish, jebote, rijec je rijec! che.guevara nikad ne gazi svoju rijec!

Btw uzeo sam sepija danas 3-0. Nije da se hvalim, ali konacno mogu da kazem da sam ravnopravan sa njim. Iako, lik josh uvijek igra nekako ... ne standardno, stha ja znam, valjda se previshe naviknesh na monotonost igre i onda te sepi zezne nekom taktikom ... Ali uvaj put mu nije uspjelo :)

Btw, elfovi su imba ... Evo zashto

1. Heroji su im prejaki, zaista
2. Drijade izbijaju negdje oko 60 healtha letecim jedinicama. Zashto? Zato jer se glupi poison STEKUJE!!! Znaci, ako vam pet drijada udara neku jedinicu, znajte da ce od svakog udarca popushiti 100 hp'a samo od posiona, a josh kad se na to doda 20 piercinga, i bonus koji samo elfovi mogu da imaju --- abolish magic i spell immunity i cijena ko za pijac --- :)
3. Jebiga, zajebancija ovo, samo da iznerviram zirija ko stho je on mene :) Uglavnom, drijade su malo je*ene :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jul 2005, 11:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Sepi nije igrao w3 nakon turnira ni jednom :)
Tako da..ta pobeda i nije neshto :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jul 2005, 15:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Evo ne znam sta cu od tuge koliko si me iznervirao :P btw ako ces o poisonu sta imas reci na viverna i njegov poison ?:P a necemo o jacini heroja samo cu reci mk.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jul 2005, 20:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

che.guevara se javno izvinio za onu uvredu na temu "5-0," izvinjenje na ==> http://toroman.tollfreepage.com/chobo_u ... -BlackHand[UD]-vs-[UD]che.guevara-TurtleRock.w3g&strana=1

Ostaje josh ziri da popushi chiki, to cemo zavrshiti ovih dana :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jul 2005, 20:44 
Urednik
Urednik

Samo da potvrdim ovo što je blackhand rekao u vezi sa izvinjenjem ;)
Blackhand je očigledno bolji sa undeadovima nego ja.

Wow, to znači da sam pobijedio najboljeg undeada sa bloodmage taktikom! Mogao bih malo ozbiljnije da se zabavim sa tim ... Svi humani koji interesuju ove lude taktike, mogu skinuti replaypack sa našeg replays.tk sajta, kao i sa wcreplays.com sajta gdje moj jaran LJUTA_KITA_KOREJSKA kači svoje replaye ;)

Dakle, ja sam najbolji human onda ;)

Blackhand, koja je svrha omaložavanja moje izjave da sam uzeo sepija 3-0? Odavno se psihički spremam da ga pobijedim, jer sam shvatio odavno da on ustvari više igra na fazon nego na skill. I sad je došao kraj zajebancijama. Pobijedio sam ga pošteno, a on se uopšte nije bunio. Da mu nisi advokat možda? Ahahahaaa, kolko te plaća :)

Vidimo se opet jednog dana, stobom je ipak najlagodnije igrati. Šteta što se previše dižeš poslije pobijeda, skoro pa koliko i ja ;)

Pozdrav svima
0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jul 2005, 20:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

"chiko" se samo moze sageti ziriju, to jest meni ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jul 2005, 21:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne, nego sam ga i ja pobedio pre 2-3 dana i to nisam okachio na forum, jer je chinjenica da vishe ne igra ni blizu kao shto je nekada igrao.

Shto se tiche bloodmage taktike to ja jako dobra taktika koja se mogla videti i kod ToD-a, Insomnie i malo ozbiljnijih igracha od ANGRY_KOREA_MAN-a, tako da ne vidim razlog da se ta taktika omalovazhava ili izdvaja kao neka "chudna" taktika.

A ovo shto se ziriju saginjem, to je jedna jako smeshna izjava, ali moje srce je veselo 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jul 2005, 22:56 
Urednik
Urednik

Ne, ti ne kontash. Ovo je moralna pobjeda. Odavno sam ja njega nadmashio u skillu. Sad sam ga konacno uzeo. To da je on ostao bez skilla me ne interesuje, jer sam izgubio od njega na turniru i to mi je dovoljno. Sad sam konacno i njega skinuo sa "crne liste".

Stha je crna lista :) ?
E pa, kad igrate warcraft, uvijek imate cilj da nekog pobijedite.
Postho niko nije rodjen naucen, svi imaju ove liste.
U pocetku bijashe praznina ...
...
Bleki
Ziri
Jumba
Budog
...
Sepi
...
Spirit_Moon
I na kraju opet bi praznina ;)

Insomnia koristi bloodmagea kao prvog? I Tod? Mozda jedanput godishnje, ta taktika je extra i njen glavni igrac je AKM bio jeste i bice. Vecina ljudi igra AM+ neshto. Insomnia i Tod nemaju veze sa tim. Ljudi je omalozavaju jer je mrze, zato stho im izgleda abuserski - razlog je psiholoshki > Ljudi izgube od taktike, odu na replays.net i ne mogu da nadju partiju u kojima neko uzima takvu taktiku - dakle, abuser. A ako izgube od rifleman+castera lagano odu na wcreplays pogledaju pet shest replaya u kojima pro igraci pojedu humana i onda se vrate na ladder sretniiiiii i sigurni da ce pobijediti, tu, ne abusersku taktiku ...

AKM RUlez :)

Zaista dobra taktika, vrijedi je malo provjezbati, jer je zaista teshko pobijediti kad se razvije (dakle treba vjezbati razvijanje!)

PS: Stavicu ovo u nash tutorial za warcraft ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2005, 02:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Razlog psiholoski? ne, to nije abuserska taktika ali zato jeste gay taktika, zbog mass tornjeva u pocetku i tokom citave partije .. koliko god da je tvoj protivnik jaci, ne moze te unistiti zato sto si se "zazidao" i ne planiras izaci iz baze tako da on nema sta raditi sem crepati dok ti pravis zeljeni combo vojske. Abuserska taktika ti je npr na lost temple sa humanima, fast exp+mass air e to je abuse :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2005, 09:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Samo se vi prepucavajte nego mene interesuje ima li ovde neko da pravi mape ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2005, 10:48 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2003, 09:23
* Squall * je napisao:
Samo se vi prepucavajte nego mene interesuje ima li ovde neko da pravi mape ?

ja sam pokushao ali je predugo i dosadno............

Lucifer himself

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2005, 13:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jun 2003, 10:36
pravio sam ja neke mape ali bezzze

a ti che chova ne mozes da skontas da nikad neces pobijediti ZIRIJA ako mu se igra nema veze koliko ti bio raspolozen......

ti ga mozes uzeti nakon jedno 10ak partija zaredom kad covjek u pola mecha mirca.....

da si sa trenutnim skillom u TFT-u igrao protiv Sepulta od prije 6+ mjeseci mislim (znam :) ) da bi te cova pokido......

bleki igra bolje od tebe.......

ja ne igram :lol:

zola je tu negdje ko i ti i Jumbas :))

mislim da je B00td0gg bolji.....

tako da nemas sta da trazis dok se ne isfura Frozen znaci za 2-3 godine......

mada bi te i tad zerocool pokido.... :)

a najjace je to sto sam cuo za apm i micro......
sta tebi vrijedi ako ti imas 350+ apm kad je 60+% beskorisno utrosen potez......

a od zirijevih 150apm 95% je korisno pa se sracunaj....

nemoj te statistike furat bezze to ti ne pomaze nista....

a da mozda je i maideen bolji od tebe.....

budo.....

pola igraonice :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2005, 13:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sta sad i ti dosao malo prepucavati ,ala ste dosadni .....

P.S. E sad ako je zirijevih 95% korisnih svaka cast ,ali koliko sam pogledao u replayima i on na pocetku zajebava sa tim apm ....

P.S. Treba mi danas jos jedna ekipa za fudbal na vojnom ,6 igraca pa ako neko moze skupiti neka dodje u 5:30 .Aj eto taman se odmorite od compa ....Che tebi sam poslao poruku ali ne odgovaras .

E kuva li se kod vas scenaria ,evo ja sam uspio napraviti sa wirelessom pa sada mogu i kreirati custom game na netu .Ima stvarno dobrih mapa ....pogotovo oni tagovi .....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2005, 14:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nema igracha na svetu koji na pochetku ne "micra" u bazi..to je chisto lechenje zhivaca, opushtanje, razbijanje treme, itd..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2005, 19:29 
Urednik
Urednik

Jes ovaj novi lik sere, majko moja mila, povraca mi se od toga koliko je poremecen :(

Squall ja sam se sad vratio sa sela. Sutra sam slobodan. Uvijek ima raje za fudbal jel tako?

Ziri uopste nije tacno. AKM ponekad igra sa footmanima umjesto tornjeva, ali onda cesce gubi? Pa sta je pametnije ... "Abuse" znaci "zlostavljati". Kad ti idesh zamnom i bacash mana burn - e to je abuse - zlostavljash mi Archmagea. A ako ja branim svoju bazu sa tornjevima, niko te ne tjera da se zabijash u njih, dakle nije abuse. Tako barem kaze nauka o rijecima. Ako su tornjevi abuse, onda su sve elfovske taktike abuse, jer Ancienti udaraju KO STOKA ... Najvishe mrzim kad gledam replay u kojem elfovi prepolove ulaz u bazu i nemosh uci dok ne skinesh gradjevinu koja lupa 50 normal dmg (najbolji poslije chaosa), ima fortified armour. Zato i idem na mortare u zadnje vrijeme, ili na ZiriKoptere. :) Eventualno tenkici. PS: Gay znaci da je pederska, mada mislim da je paladin jedini peder, ali njega nema u ovome koliko znam ...

Nije mi jasan taj Hype koji se dize oko zirija, jer sam siguran da ove godine imam "tie" score. Stho ce reci da je ovaj lik samo josh jedan zajebant ko faint, al malo gore. Mislim, kad ga Trna moze uzeti, mogu onda i mnogi drugi ljudi. A i njega boli racq za tft a vi toliko pishete o njemu ...

Ej ti jarane, squall, ako te interesuje neshto oko pravljenja mapa, pitaj mene, masterovao sam to maksimalno, mada se vishe ne bavim sa tim, jer mrzim matrixe.

Poslednji put menjao che.guevara dana 16 Jul 2005, 20:40, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2005, 19:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jun 2003, 10:36
Citiraj:
Nema igracha na svetu koji na pochetku ne "micra" u bazi..to je chisto lechenje zhivaca, opushtanje, razbijanje treme, itd..

cova je u pravu.....

a i ja sam upao u prepirku zato sto im je potreban neko pametan.....

a tema nije (ne bi trebalo da je) koliko je che bolji (loshiji) od zirija nego najbolji igraci pored zerocoola :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2005, 20:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A ti si mi pametan ,da jesi ne bi se mjesao ,pusti ljude neka se prepucavaju ako hoce ....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2005, 20:46 
Urednik
Urednik

* Squall * je napisao:
A ti si mi pametan ,da jesi ne bi se mjesao ,pusti ljude neka se prepucavaju ako hoce ....

Ja sam odavno preshao u defanzivan stav.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jul 2005, 21:49 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Dec 2004, 12:35
Momci da niste malo otisli sa teme.Ovo je trebalo da bude drustveno-korisno ispoljavanje emocija ljudi koji vrijeme provode ispred svojih jedinih prijatelja kompjutera ali nebitno. :D[Znate na koga mislim]
Elem.I pored silnog prepucavanja nismo utvrdili ko je najbolji igrac.Da li je to Blackhand ili mozda Jumbas,ili sve nezainteresovani Sepi.Srecko tebe necu da spominjem znas zasto.Neda mi se non stop ponavljati da places zbog izgubljenih partija i zbog toga nemas pravo na ikakav glas.(Cak ni od samoga sebe).
Evo sada gledam neke skorasnje repleje koje su valjda uplodovani danas.I sta mogu da vidim.Zerocool odrao Srecka.Dobro nije ga odrao.Valjda ovaj nije plakao,moram se malo raspitati u igraonici.Ovaj (Zerocool) valjda igrao sa pokvarenim misom tako da ove 2 pobjede idu *2 ili 3 meni svejedno.
Tako da Srecko,vjezbaj,ne provodis dovoljno vremena igrajuci WC i gledajuci druge ljude kako izmisljaju zanimljive taktike.Pa jbg mozda tvoja svjest dodje na dovoljan nivo da i ti sam nesto izmislis pa da se onda mozes hvaliti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jul 2005, 22:59 
Urednik
Urednik

Uvrede, uvrede i samo uvrede. Dosadan si :(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 109 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]