Jes ovaj novi lik sere, majko moja mila, povraca mi se od toga koliko je poremecen
Squall ja sam se sad vratio sa sela. Sutra sam slobodan. Uvijek ima raje za fudbal jel tako?
Ziri uopste nije tacno. AKM ponekad igra sa footmanima umjesto tornjeva, ali onda cesce gubi? Pa sta je pametnije ... "Abuse" znaci "zlostavljati". Kad ti idesh zamnom i bacash mana burn - e to je abuse - zlostavljash mi Archmagea. A ako ja branim svoju bazu sa tornjevima, niko te ne tjera da se zabijash u njih, dakle nije abuse. Tako barem kaze nauka o rijecima. Ako su tornjevi abuse, onda su sve elfovske taktike abuse, jer Ancienti udaraju KO STOKA ... Najvishe mrzim kad gledam replay u kojem elfovi prepolove ulaz u bazu i nemosh uci dok ne skinesh gradjevinu koja lupa 50 normal dmg (najbolji poslije chaosa), ima fortified armour. Zato i idem na mortare u zadnje vrijeme, ili na ZiriKoptere.

Eventualno tenkici. PS: Gay znaci da je pederska, mada mislim da je paladin jedini peder, ali njega nema u ovome koliko znam ...
Nije mi jasan taj Hype koji se dize oko zirija, jer sam siguran da ove godine imam "tie" score. Stho ce reci da je ovaj lik samo josh jedan zajebant ko faint, al malo gore. Mislim, kad ga Trna moze uzeti, mogu onda i mnogi drugi ljudi. A i njega boli racq za tft a vi toliko pishete o njemu ...
Ej ti jarane, squall, ako te interesuje neshto oko pravljenja mapa, pitaj mene, masterovao sam to maksimalno, mada se vishe ne bavim sa tim, jer mrzim matrixe.