prvo da malo ovo pojasnim sto se tice igraca tj ljudi ... leo je rekao da uruk djoksi nisu nikad znali igrati ... uruk ajd recimo ... ali djole,sli,stripko, mo meni najbolja tri igraca ... kad smo igrali igrali smo ko jedan ... i bl nikad , ni za 10god nec imat ovakve igrace ... znaci ova 3 su imali naj aim u bl(stripko sa m4/ak) sa snipom je djole bio naj (i nikad niko nece igrat kao on awp-eom) za sliju nemoram ni govorit ... i svi su imali teamwork kao sto sam rekao igrali smo ko jedan ... i stalno smo vjezbali , igrali meceve ... i ... i kuuuurac ... to je bila jedna strana ekipe ... a druga :
stripko:kad smo trebali ici na tur u prijedor ... dan prije tura smo se satali u extremu da se dogovorimo ... i on je rekao ja necu ici ... mi krenuli kuci ... stacemo nece covejk da ide ... i mi sto smo krenuli ... kaze ustvari ocu ici ... pa onda opet necu ici ... i tako jedno 2-3 puta ...
onda kad smo na zadnjem tur u extremu igrali vs nx-a , otisao na trenig , i poslje toga otisao u sword , a mi ga cekali 40min ... i posaljemo bagu po njega u sword ... i kaze njamu bago imas mec eno cekaju te ... on je rekao nek cekaju boli me ... znaci mi smo se zagrijavali jeno sat vremena vs nx-a dok se on nije smilovao da dodje ... i bilo je mnogo ovakih situacija ... al stvarno covjek kad je igrao cs bas je igrao nije muljo kao sto sad neki rade
djole:po meni je bio naj igrac u bl ... al sta nam je to pomoglo ... nista ... kad je bio los ko covjek ... i nikad mu necu oprostiti ni njemu ni sliju to sto su nam napravili u bg-u na qualiu za dalas ...
a pre svega moram ovo reci ... igrac kao sto je deni (awp) da je dobar covjek ... pa jebo onog ramba ... sta bi bio on ... al sta mu to vredi kad je los ko covjek
kad je god ttk izgubio mec ... to nije bilo zbog skila.taktika il necga ... izgubili bi uvjek zbog pojedinca ... u gradisci kad smo pobjedili R ... izgubili smo ko ct 9:3 ... i presli u t ... djlole i sli su rekli ajmo ih "skrsiti sada" ... ajmo reko ... i pobjeili smo ih 10:2 (7 puta standard

) ... to jebio prvi i posljenji put da smo igrali sa takvim mentalitetom ... fino i mirno bez nerviranja i slicno ... ali to se vise nikad nijedeslio ... oet je krenulo nizbrdo
e sad ima stvarno dobri ljudi sto igraju cs u bl ... znaci samo dobri ljudi ... mnogo su slabiji od ovih sto se tice skila ... ali su mnogo bolji ljudi zato milsim da mogu vise napraviti ... a pre svega milsim na ljude iz moje ekipe(dobro ne bas sve ... moram jos poradit na njima

a zasigurno mogu da kazem elite i dava) ... i ... saLeta,novaka(koji su zasigurno bili ... kad smo igrali ... losiji od slije i djoleta sto se tice skila , puno bolji ko ljudi ... i vise su pokazali u bg nego sli i djoksi) i jos iz c.teama zasigurno mogu da izdvojim caveta(brkato

)
ovo sve govorim da je bolje(bar tako je mislim) da idu slabiji igraci sa dobrim kolektivom nego da idu pojedinci (dosta smo pokusavali i nije islo(ttk) znaci ajmo sad probati ovako ... kka ce icu u ovom sastavu za c.team neznam ... ali bojle da idu ovako kako je sad ... na nama je sad da vjezbamo ... znaci taktike,skil i ostalo ... dosat koliko smo igarli mi (kka) 7mjeseci nismo napravili taktike niti bilo sta ... samo smo igrali ove tur ... aj jeb idemo ... al ovaj sad u sarajevu ... to je vec druga prica ... zato smo poduzeli neke korake po tom pitanju ... nasli smo sponzora ~ Renesansa igraona ... evo i napravili smo taktike za neke mape ... u zanji 10 dana smo bas igrali cs-a ... i sve vise i vise cemo vjezbati do tur ... pa cemo vidjeti kako ce to izgledati
p.s jebiga nemam sta radit kod kuce pa moram malo srat