To je zaHebancija Papuška
Ja sam otkrio kako zarađivati, ili barem ne gubiti mnooogo kredita. Object 212 opet degradiran, -10% zarade. Ali zato je za Object 261 skočila zarada, i to nije sve. Kako sam počeo igrati skoro samo sa AP granatama, sa ovom artiljerijem može se fino zaraditi. Skoro svaki pogodak 900-1300 HP. Na Maus-a face2face izletio, automatski nišan iz pokretu i prvo se odbila granata, ali se brzo sakrio. Naredni put opet isto, ali mu skinuo preko 1000 HP, i samo sam se izgubio

Čak se jedna njegova AP odbila od mene

Izletio ispred JT dok su 4-5 Tier X i IX teška tenka iz moje ekipa čekala da neko prvi krene, i odvalio ga na nulu

Mogu misliti kakvu je facu napravio kada je vidio kako artiljerije ide direktno na njega

Čak sam izveo kamikaza napad na IS-7

sa strane se zakucao u njega nakon što sam ga prvo pogodio.
Pored toga što je sam od sebe brz i okretan, ja sam još stavio skill ili perk, da se brže okreće. U bazi bili T34 i amx 90. Ja sam uletio u bazi i dok se T34 okrenuo i jednom me pogodio, ja sam ga već uništio sa AP. I onda se ganjao po bazi sa malim zvrkom, i stalno mu okretao prednju stranu da me ne može probiti. 15-20 s tako ganjali dok nije došla pomoć i dokrajčili ga.
Mana je što sa HE malo štete napravi ako nije direktan pogodak. Ali ako svaki drugi put pogodim sa AP, a mogu brzo mijenjati poziciju da se dobro namjestim, daleko više štete napravi... I još pošto je veoma brz, teško da me artiljerije unište prateći trag.