banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 13:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 194 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: GTV V
PostPoslato: 01 Okt 2013, 22:21 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2013, 12:02
Dobro, i Elder Scrolls je klasa za sebe. Volim i njega, ali GTA je GTA. Obično se svi sklanjaju Rockstaru kad izbacuje novi nastavak. Bar kod debitovanja na konzolama.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2013, 23:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2011, 15:13
Naravno da su razlicite ciljne grupe igraca, nije kao kad izadje Fifa i Pes, ali dosta igraca ce ovjeriti GTA jer nema sta drugo u domenu open world-a, kao ja, na primjer.
Izlaskom pomenutih naslova GTA ide na stand by, a nisam jedini, iako su dvije potpuno razlicite igre, ali nisu potpuno razlicite klase.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2013, 08:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Witcher 3 će jebat' sve živo i mrtvo nadaleko i naširoko, po kvalitetu, ali mislim da će prodaja biti prosječna

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2013, 09:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2013, 17:35
Bahamut je napisao:
Naravno da su razlicite ciljne grupe igraca, nije kao kad izadje Fifa i Pes, ali dosta igraca ce ovjeriti GTA jer nema sta drugo u domenu open world-a, kao ja, na primjer.
Izlaskom pomenutih naslova GTA ide na stand by, a nisam jedini, iako su dvije potpuno razlicite igre, ali nisu potpuno razlicite klase.

Opet ti. Peticija za PC verziju GTA 5 ima oko pola miliona potpisa. Ljudi koji vole vožnju autom i bezrazložno nasilje u urbanim sredinama ne vole simulaciju jahanja konja.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2013, 10:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Poznato je da su internet peticije uvjek uspješne...Takođe od tih pola miliona, samo bi 5% ljudi kupilo igru...
Ljudi ne žele očigledno da shvate da je PC verzija GTA u pripremi...Za boga miloga može se steam verzija pre orderovati s g2play..a neki kažu da se pravi paralelno s konzola verzijama, s tim što je dogoda i razloga optimizacije, ne toliko za PC već za next-gen, koja će biti PC verzija igre...
takođe razne informacije po netu plutaju

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2013, 11:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

PKT je napisao:
Bahamut je napisao:

Opet ti. Peticija za PC verziju GTA 5 ima oko pola miliona potpisa. Ljudi koji vole vožnju autom i bezrazložno nasilje u urbanim sredinama ne vole simulaciju jahanja konja.

Nadam se da ce biti cheat u GTA za konja, kako bih zadovoljio svoje potrebe jahanja u urbanim sredinama.

Elem, govorim u svoje ime i ime ljudi koji nisu ograniceni na jedan zanr ili jednu tematiku, kojih, po mom dosadasnjem iskustvu i visenju po gejmerskim forumima, ima dosta.
Mene bi stvarno mucilo kada bi izasle u isto vrijeme, sta prvo poceti igrati, kakvu posluku porati, kome...

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2013, 07:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

U tvoju svestranost ne ulazim ali daleko od toga da će jedna igra imati značajnijeg uticaja na prodaju druge.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2013, 20:42 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 23 Feb 2010, 18:50
danas listam na pik-u i naidjem na jedan profil gde lik prodaje gta 5 pa me cisto zanima da li je izasla uopste igrica za pc :D

http://www.pik.ba/artikal/9151091/gta-v-5/

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2013, 20:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Nije

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2013, 21:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Nov 2010, 22:12
Upravo sam maloprije autom se zapucao u avion na poletanju i zapalio ga :)

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2013, 22:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Nemoj nam bar vaditi mast :P

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 06:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

I jos sam uspio dok su me resetali sjesti u mali avion i pobjeci. Htio sam se spustiti na onaj aerodrom na planini al za sekundu je radar pocrvenio od pandura i pogodili su me raketom i morao sam u more...uglavnom sam bas krimos :) ... Kod striptizete ako je puno dirkas a izbacivac te ne vidi zavrsis kod nje u stanu

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 07:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
A, ja nmg igrati ...

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 18:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja jedva čekam tu igru samo da potvrdim svoju teoriju koja govori da je GTA V samo pretjerano nahajpana igra.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 19:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mislim da si upravu nista jos spektakularno nisam vidio u njoj a zbog toga i igram ne zbog igre ..

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2013, 00:24 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 23 Feb 2010, 18:50
sta mislite da li ce igra ici bez problema na ovoj konfiguraciji posto su najavili da ce igra biti malo zahtjevnija od predhodnih djelova

http://www.dodaj.rs/f/2x/Jy/4U5uU71W/1.jpg procesor ocjena 7.8 od mogucih 7.9 kako pise tamo

http://www.dodaj.rs/f/3V/DG/3OY3RcjV/untitled3.jpg ovde malo vise detalja o grafickoj i procesoru

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2013, 09:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Zavisi. Igra se portuje na next gen konzole i PC. Ako prvo naprave next gen port za PS4 pa taj port portuju za PC onda ćeš morati malčice klokovati procesor i kupiti još jednu takvu grafičku u Cross Fire, i naravno 8GB memorije neće biti ni blizu dovoljno. Naravno, govorimo o podešavanjima detalja za minimum uz rezoluciju 800*600.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2013, 09:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
PKT je napisao:
Zavisi. Igra se portuje na next gen konzole i PC. Ako prvo naprave next gen port za PS4 pa taj port portuju za PC onda ćeš morati malčice klokovati procesor i kupiti još jednu takvu grafičku u Cross Fire, i naravno 8GB memorije neće biti ni blizu dovoljno. Naravno, govorimo o podešavanjima detalja za minimum uz rezoluciju 800*600.

Nadam se da je ovo bilo trolanje :D

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2013, 12:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sehxor je napisao:
PKT je napisao:

Nadam se da je ovo bilo trolanje :D

Zašto misliš da je trolovanje? PS4 će imati 8GB DDR5 memorije, radeon 7970 i procesor baziran na jaguar arhitekturi sličnih performansi kao ovaj FX. Imajući u vidu da Rockstar uvijek pravi loše portove suludih preformansi trebaće znatno bolje komponente od onih sadržanih u PS4.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2013, 14:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Malo se odaljiste od teme, niko nista ne spominje o datumu?

Pesimisticno gledam na ovaj 22. novembar, pa cak i sami kraj godine, ovaj datum je vise zbog preordera, mislim da ce igra izaci u prvom kvartalu 2014. ipak.
Kako god, i bolje, taman da se novi Betmen svari u potpunosti.

Slika

Slika

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 194 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]