Archangel je napisao:
Ja jos uvijek igram CM 01/02 i stvarno mi je super menadzer... Ali ono zbog cega pisem u ovoj temi (a mozete pokusatu FM2013) je challenge koji je zadao CM 01/02 tim... Zove se Here come the Vikings... Morate igrati sa nordijskim timom (Norveska, Danska ili Svedska).. Do pocetka druge sezone morate imati samo igrace navedenih nacija i to najmanje po 5 iz svake... Formacija mora imati 4 cista napadaca: FL, FC, FC, FR... Sa ovakvim timom se mora osvojiti liga, liga sampiona, kup, za sta se dobijaju poeni na challengu (doduse, ti poeni vama ne pomazu, jer igrate FM, ali eto, interesantan izazov za one kojima je dosadno)...
Doduse, njihov je uslov da uzmete Viking FC iz Norveske, ali pokusajte sa nekim drugim prvo, ili ako ste bas za izazov, idite na Viking FC... 5 sezona je granica da se osvoji sve navedeno...
I ja još uvijek igram ovaj legendarni menadžer. Osim To Madeire imaš i Sambu iz Millwalla koji isto otkida.
Odkad postoji Masswap s kojim se mogu mjenjati nacije i onda preimenovati ja sam sebi dodao tadašnju Yugoslav ligu zamjenio je sa Grčkom i mogu ti reći da je pravi užitak igrati. Konačno Zvezda i Partizan na CM 01/02. Ovo sam uradio iako ima puno patcheva ali koji mjenjaju cjelu databazu. Ovako je puno bolje. Postoji puno editora i alata koji koriste. Imaš na forumu champman0102.co.uk .