banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 00:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1611 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 81  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2006, 18:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 20:17
darko13 je napisao:
Nije losa partija, samo dosta prije je mogla zavrsiti, nesto ste puno odugovlacili sa onom poslednjom produkcijom. I ko je igrao sa drow rangerom, koliko sam vidio, silence nikad nije bacao ? Sta je bilo sa luciferom, cijela partija jedva sange and yasha :) L0L.

Drow je sjebo stvar.Nediraj Luciju on odlichno igra samo tad mu se nije dalo.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2006, 21:55 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 18 Jan 2006, 15:25
Ja imam najjačih replay-a u @ ako budes mare skido skini obavezno gdje ja igram da ljudi vide kakav sam pro :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2006, 16:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2003, 09:23
darko13 je napisao:
Nije losa partija, samo dosta prije je mogla zavrsiti, nesto ste puno odugovlacili sa onom poslednjom produkcijom. I ko je igrao sa drow rangerom, koliko sam vidio, silence nikad nije bacao ? Sta je bilo sa luciferom, cijela partija jedva sange and yasha :) L0L.

Team work jbga . Igrao jesam shit(loshe sam igrao jer su samo ishli da mene ubiju, a ja sam cijelo vrijeme kupovao iteme sand kingu.........).
Djuka okachi partiju sa Broodmotherom!
poz.

Lucifer himself

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Feb 2006, 08:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2005, 17:55
Hajd ovako jedno pitanje - nas par stalno igramo DotA-e, ali nam jedna stvar nije jasna... Jel moguce da malee heroji nemaju sanse protiv Range heroja ??? Probavali smo onako mjesati, ali uvijek malee stalno gube, bez obzira koji su heroji :wink:

I jos jedno pitanje: Ciji su creepovi bolji- od Sentinela ili Scourge-a ???

Unaprijed hvala :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Feb 2006, 11:59 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2005, 14:29
To naprotiv nije tacno, da melee heroji nemaju sanse protiv ranged heroja.Cak smatram obratno, da su melee heroji mnogo bolji...
Mnogo se bolje mogu razviti i onda su nepobjedivi.Od ranged heroja samo agility mogu nesto uraditi(BF,DR...), a od inteligence heroja(ranged) kasnije nema nista...

A sto se kripova tice, oni su potpuno jednaki, isti HP,armor, sve isto, samo drugi izgled.Mogu se pojacati jedino rusenjem protivnickih baraka...

P.S. Djuka okaci onaj replay kad smo vas sabili (u petak), kad je bio TRIPLE KILL sa svenom(u potoku), hahahaha..... :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Feb 2006, 13:31 
Majstor
Majstor

Allen_Iverson je napisao:
Hajd ovako jedno pitanje - nas par stalno igramo DotA-e, ali nam jedna stvar nije jasna... Jel moguce da malee heroji nemaju sanse protiv Range heroja ??? Probavali smo onako mjesati, ali uvijek malee stalno gube, bez obzira koji su heroji :wink:

Jednostavan odgovor sve je do igrača!

A ono za kripove isti su!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Feb 2006, 15:33 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 03 Jan 2006, 14:27
Vecina melee heroja je jaca od bilo kojeg rangea, to je sto se tice 1v1. A u timskoj igri bolje je imati i range i melee i inteligence. Dakle, najbolja je neka kombinacija. I kada protivnici imaju veliki broj range-ova, a igra se 5v5, najbolje je da melee ide sam na stranu da se napuca sto brze. Ako su na toj strani dva heroja, bolje za njega, odma vise ex-a. Uzeti jedan zuti prsten i pokusati uzeti pare od svakog kripa i to je to. MELEE IMBA !!!

Kazete da ste probali melee vs range, neka neko uzme bilo kojeg rangea, a neko drugi faceles voida i sastavi manta style, pa ce se vidjeti kako je range jaci
:)

Poslednji put menjao darko13 dana 17 Feb 2006, 08:34, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Feb 2006, 20:28 
Majstor
Majstor

Bravo mare to im kaži! Ljudi odsad svi uzimajte faceles voida (ozbiljno prejak je)!!! =D> :naka: :naka: Ko i ti mare!!! :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Feb 2006, 20:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jan 2006, 13:34

Sto se tice melee i range heroja sve zavisi od igraca ,, i od kombinacija ,, ali inace jaci su melee heroji u kasnoj igri. Sentineli i Scourge su iste jacine.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Feb 2006, 20:49 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

darko13 je napisao:
Vecina melee heroja je jaca od bilo kojeg rangea, to je sto se tice 1v1. A u timskoj igri bolje je imati i range i malee i inteligence. Dakle, najbolja je neka kombinacija. I kada protivnici imaju veliki broj range-ova, a igra se 5v5, najbolje je da malee ide sam na stranu da se napuca sto brze. Ako su na toj strani dva heroja, bolje za njega, odma vise ex-a. Uzeti jedan zuti prsten i pokusati uzeti pare od svakog kripa i to je to. MALEE IMBA !!!

Kazete da ste probali malee vs range, neka neko uzme bilo kojeg rangea, a neko drugi faceles voida i sastavi manta style, pa ce se vidjeti kako je range jaci
:)

Mare nije malee nego melee ,, ehhehe ,, jesi nepismen :P ,, sta ces ,, ljudi vidite sa kim mi zivimio ovdje u doboju :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Feb 2006, 21:41 
Majstor
Majstor

*Siletina* je napisao:

Sto se tice melee i range heroja sve zavisi od igraca ,, i od kombinacija ,, ali inace jaci su melee heroji u kasnoj igri. Sentineli i Scourge su iste jacine.

Ponavljaš ono što sam ja reko! A baš se i ja pitam skim moram živjeti u Doboju :-k [-o< :tongue1: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Feb 2006, 22:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

*Siletina* je napisao:
Sentineli i Scourge su iste jacine.

ma ko to kaze?ja licno ne vjerujem da su sentinel i scourge HEROJI iste jacine...Jaci su heroji iz Scourga, definitivno, ali sentineli mogu se bolje takticki organizovati, kod njih je vazan teamplay...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Feb 2006, 22:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

E nisam iz hyperX uzeo taj replay imam samo onaj kad smo vas utrali ko stoku partija od 2h i 40min a melo od partije necu da okachim posto mozda na buducem turniru ocemo istu taktiku posto smo vidjeli da je jaka.

Sutra igramo opet protivhX ali umijesto tebe i vidica igraju Grabo i Dali al cemo popusit.
Ako nadjem u hX replay kad si ti imo svena okacht cu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Feb 2006, 22:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

E mario pogledaj

stormseeker.blog.ba

pa mi reci mishljenje i ako jos neko hoche slobodno neka posijeti moj blog nije nesto posebno ali kad se ufuram u pravljenje bloga biche bolje

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Feb 2006, 10:12 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ma vidio sam blog.Blog ko blog, jebatiga...

Ih utrali ko stoku, da ste nas utrali ne bi partija trajala tri sata...mi smo vas fino za sat vremena SATRALI...
Mislite da je ono jaka taktika?pa da je jaka, pobijedili bi nas lako, al vi ste se natezali tri sata....
Slobodno stavi obje, nema se sta kriti....
hahaha :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Feb 2006, 10:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2005, 17:55
Tnx na odgovorima, ali moram naglasiti da je veoma bitno i ko s kim igra - mislim koliko dobro covjek igra s kojim herojem :oops: Ja cu sa melee uvijek pobjediti nekog neiskusnijeg igraca, bez obzira sta on uzme 0X

I moram naglasiti, Oblivion je najjaci intelect heroj (na pocetku ima 26 intelecta,a po lvl-u dobija 4 poena istog) i bukvalno pojede sve protivnicke intelect heroje 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Feb 2006, 16:27 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 03 Jan 2006, 14:27
Tnx na odgovorima, ali moram naglasiti da je veoma bitno i ko s kim igra - mislim koliko dobro covjek igra s kojim herojem :oops: Ja cu sa melee uvijek pobjediti nekog neiskusnijeg igraca, bez obzira sta on uzme 0X

I moram naglasiti, Oblivion je najjaci intelect heroj (na pocetku ima 26 intelecta,a po lvl-u dobija 4 poena istog) i bukvalno pojede sve protivnicke intelect heroje 8)

I vi se zanimate nekim glupostima, to nije uopste bitno koliko damagea ima inteligence heroj, fazon kod vecine inteligence heroja je mana i energija. Recimo Oblivionu je najkorisnija mana i energija, jer ima qrac energije, znaci
pojacavanje ultimata. I oblivion nikada nece raditi fizicki damage, zbog one magije sto baca u drugu dimenziju, znaci samo pijenje zivota, wardovi i ona njegova jos jedna magija (mislim da je prva) sto radi area efect 300 dm.
Fazon je u tome sta sklopite od itema, a ne koliko ima
intelekta, strengta itd. po defaultu.

Jos vi morate malo pure jest`. :tongue8: Vozdra !!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Feb 2006, 18:21 
Majstor
Majstor

Mare,mare ne seri :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2006, 00:49 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Muzevir je napisao:
*Siletina* je napisao:
Sentineli i Scourge su iste jacine.

ma ko to kaze?ja licno ne vjerujem da su sentinel i scourge HEROJI iste jacine...Jaci su heroji iz Scourga, definitivno, ali sentineli mogu se bolje takticki organizovati, kod njih je vazan teamplay...

Sta ti mislis koliko su Guinsoo i IceFrog proveli vremena praveci i balansirajuci DotA mod. Evo ponovicu jos jednom ,, scourge i sentinel su jednaki, ali sve zavisi od kombinacija. Nema jaceg. I nema najjaceg heroja. Uvijek postoji neka kontra.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2006, 00:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

hehehe ,, sad si me dobro nasmijao. Pugna najjaca :lol: . Nerubian Assasin ce ga rastavit u sekundi kao i Lich i Doom i skoro svi ostali. Bit je samo znati igrati.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1611 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 81  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]