banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 02:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 157 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 03 Apr 2007, 18:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
x18 lab

znao sam taj fazon sa bazukom, drug mi rekao, al' ne uspjeva, al'''... ima i treci nacin. pucajte u onu svjetlost sto pljuje vatru, treba negdje jedan, jedan i po sarzer metaka, i kad nju raznesete, otovre se vrata.

al' tad nastaje jebada, slika se pocela tresti, neki monstrum je krenuo tumarat nekuda, tako da se sve trese, muti se slika, neki vrisci, i bas ti nekako nije svejedno (tako kazu i na drugim forumima, da je to jedan od najstasnijih dijelova igre), pa dalje ne znam, valjda to veceras preci, ako budem imao vremena.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2007, 02:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Sep 2001, 01:00
Ajme...
Dakle, trgovinu obavljate tako da kada aktivirate razgovor sa nekim likom (trgovcem, stalkerom, bilo kim ko je voljan da razgovara sa vama a ne da vas puni olovom) u novootvorenom prozoru za razgovor imate jedan relativno veliki dugmić na dnu tog prozora na kojem piše "Trade" i klikom na njega aktivirate novi prozor u kojem vidite vaš inventar, polja za razmjenu i inventar osobe sa kojom trgujete. Kada ste zadovoljni trampom, ne zaboravite kliknuti na dugmić Trade nakon čega će razmjena biti i izvršena. Dalje, to kamenje ili artefakte možete i goreopisanoj trgovini prodati Barkeeperu (trgovac u Rostoku), trgovcu na početku igre, naučniku u mobilnoj laboratoriji na nivou Lake Yantar, te jednom od trgovaca za Duty (ovom tipu se ne može prići dok ne obavite par poslova za Duty) ili Freedom (tip po imenu Skinflint, nalazi se u bazi Freedom fakcije na mapi Army Warehouses) fakciju. Svi oni plaćaju istu cijenu za te artefakte osim naučnika koji plaća mnogo više od realne cijene jer naučnici te artefakte izučavaju. Sad, mali savjeti :)
Pištolji su zaista samo dodatni teret i potpuno beskorisni osim kao podrška kad ostanete bez municije u pušci. Moja preporuka je - ignorisati pištolje. Što se tiče pušaka, obratite pažnju na to kakvu municiju vam nose neprijatelji na nivou koji planirate da posjetite. Ukoliko niko od njih ne koristi istu kao i vi, budite sigurni da ponesete bar 350-400 metaka... U stvarnosti vam ne treba ovoliko jer u igri je fazon i da zaobiđete nepotrebne borbe. Ne trudite se ubijati životinje koje vas ne napadaju, osim ako nemate misiju da nađete neki dio tijela koji one imaju. Stalkere koji su neutralni, ili vas nisu primjetili ne morate ubijati. Sve ovo vam štedi i municiju i pušku jer ako niste primjetili, svako oružje se troši i kvari srazmjerno svojoj istrošenosti. Trenutno stanje oružja možete vidjeti dok ste u inventaru - kliknite na oružje u vidjećete zelenu linuju označenu kao "Condition" u opisu oružja. Ako je puna i svijetlo zelena, puška je u odličnom stanju... Višak oružja ne morate obavezno prodavati, ako je u dobrom stanju, sakrijte ga u neki od stasheva na mapi. Isto vrijedi i za municiju. Rezervnu pušku možete sačuvati negde pa kad vam se original istroši i postane nepouzdan u borbi, umjesto kupovine nove vi imate besplatnu rezervu. Kada idete na misije, planirajte koje ćete oružje koristiti prema toj misiji i prema mapi na kojoj se misija odigrava. Glupo je ići u agroprom sa oružjem koje koristi NATO municiju jer niko od protivnika tamo ne koristi tu municiju pa morate sa sobom tegliti dodatni tovar municije umjesto da je kupite sa leševa i dopunjavate svoju zalihu. Artefakte proučite i dobre zadržite u ličnoj kolekciji a ostale prodavajte i to preporučljivo onom naučniku. Pre prodaje artefakata, pogledaje u ponuđenim poslovima da li neki od poslova traži da pronađete artefakt koji vi već upravo imate kod sebe. Na taj način možete uzeti taj posao, i u sledećoj rečenici, prijaviti da ste završili misiju i pokupiti nagradu. Ovo se veoma isplati jer na ovaj način možete dobiri jako vrijedne stvari (super rijetke artefakte sa odličnim karakteristikama koje inače ne možete naći, specijalni oklop bolji od ičega što možete kupiti ili naći itd). Njuškajte svuda, istražite sve, uđite svuda, popnite se svuda gde možete - mape su pune besplatne opreme, a neke lokacije imaju i zaista vrijedne stvari (lanser granata plus tovar municije za njega, free oklopi - dobro dođe kad vam se trenutni potrošio pa nije više efikasan itd.. ) Pregledajte SVAKI leš jer će vam to donijeti A - municiju, B - hranu i medicinske zalihe, C - oružja, D - podatak o sakrivenom stashu gde opet možete naći svakakve korisne stvari, npr. super rijetki artefakt sa odličnim svojstvima... Ako niste primjetili, čak i kad nađete neki stash a on bude prazan, nakon što vam ga ovakav podatak označi na mapi, on se tek onda napuni. Malo bezveze ali ima i smisla jer je to bilo prazno dok ga taj tip kojeg ste ubili nije popunio. Uništavajte drvene kutije - preporučujem za ovo nožjer štedi municiju. Ponekad iz njih ispadne koja granata ili oklop ili ... Isto vrijedi i za male metalne kontejnere, vrlo pokreljive i lagane. Jedini način da ih se otvori je pucanjem ili nožem, samo pazite da ne odskoče pri tome tamo gde ne treba...
Neko je rekao da mu se ne sviđa to što je nanišanio čovjeka u glavu i promašio. Taj vjerovatno nikada nije pucao iz prave puške. Igra ima približno realnu balistiku, barem su to programeri pokušali napraviti. Svako oružje ima karakteristiie koje ga opisuju a jedna od njih je i preciznost. Ne očekujte da ćete pogoditi metu na 50m iz pištolja ili sa puškom čija je preciznost jedva petina ili manje one linije...
X18 laboratorija, te nemogućnost izlaza. Tu se radi o tome da vas igra skriptovano zaključa unutra dok ne ubijete 1 ili 2 tu prisutna mutanta zvana poltergeist. Oni se bore tako što vas gađaju raznim nepričvršćenim objektima a ubićete ih tako da pucate po njima. Kako izgledaju, pa još se nisam susreo sa njima ali jedan igrač ih je opisao kao bijele, svjetlucave lopte ili neki drugi oblik sličan tome. Ne znam koliko im treba da padnu ali valjda nisu prejaki... Controller ili Mind Controller, odnosno tip koji vam izaziva halucinacije i po neposrednom približavanju izaziva ono "privlačenje" me skoro poslao u ludnicu kad sam ga sreo u (prevuci mišem da pročitaš - SPOILER JE)podzemlju Agroproma... Nisam znao šta da radim, nakon 2 smrti sam se vratio nazad ali nisam mogao izaći zbog bandita. Nakon vrlo uspješne metode pokušaja i pogreške, skontao sam da je rešenje jednostavno, ignorišite halucinacije i samo mu se približite što brže možete, kada ste na oko 3-4 metra ili manje, saspite u njega sve što imate u pušci :) Mene nije stigao ni udariti :D
E da, zaboravih još nešto, nevezano za gameplay... Ako imate problema sa igranjem igre u Full Dynamic Lightning modu, a imate računar sličan mom ili jači - Athlon 64 3000+ @1800MHz, 2x512MB DDR, EN6600GT 128MB, pokušajte sa ovim tweakom:
1. Otiđite u C:/Documents and Settings/All Users/Documents/STALKER-SHOC
2. Tamo nađite fajl user.ltx
3. Napravite kopiju tog fajla pod nekim drugim imenom
4. Otvorite user.ltx
5. Tamo prepravite sledeće vrednosti:

ph_frequency 85.00000
ph_iterations 16
r1_dlights on
r1_dlights_clip 35.
r1_glows_per_frame 8
r1_lmodel_lerp 0.1
r1_pps_u -1.
r1_pps_v 0.
r1_ssa_lod_a 64.
r1_ssa_lod_b 48.
r1_tf_mipbias 0.
r2_aa off
r2_aa_break 0.800000,0.500000,0.000000
r2_aa_kernel 0.5
r2_aa_weight 0.250000,0.250000,0.000000
r2_allow_r1_lights off
r2_gi off
r2_gi_clip 0.001
r2_gi_depth 1
r2_gi_photons 16
r2_gi_refl 0.9
r2_gloss_factor 1.
r2_ls_bloom_fast off
r2_ls_bloom_kernel_b 0.7
r2_ls_bloom_kernel_g 4.
r2_ls_bloom_kernel_scale 0.63
r2_ls_bloom_speed 75.
r2_ls_bloom_threshold 0.08
r2_ls_depth_bias -0.0003
r2_ls_depth_scale 1.00001
r2_ls_dsm_kernel 0.7
r2_ls_psm_kernel 0.7
r2_ls_squality 0.5
r2_ls_ssm_kernel 0.7
r2_mblur 1.
r2_parallax_h 0.04
r2_slight_fade 0.1
r2_ssa_lod_a 48.
r2_ssa_lod_b 32.
r2_sun off
r2_sun_depth_far_bias -0.00001
r2_sun_depth_far_scale 1.
r2_sun_depth_near_bias 0.00001
r2_sun_depth_near_scale 1.
r2_sun_details off
r2_sun_focus on
r2_sun_lumscale 1.
r2_sun_lumscale_amb 0.3
r2_sun_lumscale_hemi 1.1
r2_sun_near 12.
r2_sun_near_border 0.75
r2_sun_tsm on
r2_sun_tsm_bias -0.01
r2_sun_tsm_proj 0.3
r2_tf_mipbias 0.
r2_tonemap on
r2_tonemap_adaptation 1.
r2_tonemap_amount 0.7
r2_tonemap_lowlum 0.0001
r2_tonemap_middlegray 0.6
r2_wait_sleep 0
r2_zfill off
r2_zfill_depth 0.5
r2em 0.
r__detail_density 0.44
r__geometry_lod 1.
r__supersample 4
r__tf_aniso 4
renderer renderer_r2
rs_c_brightness 1.
rs_c_contrast 1.
rs_c_gamma 1.2
rs_fullscreen on
rs_refresh_60hz off
rs_stats off
rs_v_sync off
rs_vis_distance 1.5

i pri dnu imate
texture_lod 3

---------------

To bi bilo to :)
Uživajte i ako neko nađe Goldfish artefakt neka mi javi gde ga je našao :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2007, 11:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 13:53
@Kusanagi
fino si ovo opisao, zar si vec prešao igru, na kojem nivou težine igraš? Ja uglavnom radim prema ovim pravilima, jedino sto eto nisam skontao trading, jbg, hvala na informaciji. Btw, očekivao sam da prodam sve barkeeperu, ali sam se isfurao jer mi on nista nije rekao i onda sam gomilu kamenčića sakrio u jedan stash blizu bara, mislio sam da ce neko da pokrade, ali sve je tu kad sam došao. Tu ima i ovaj tvoj Goldfish, ali jbg ne sjećam se gdje sam ga našao, ja mislim negdje prije Agroproma, zasto je bitan taj golfish? Takodje nisam primjetio da je ništa ukradeno što sam prethodno ostavio na mapi negdje, čak i ako nije sakriveno, npr artefakti. Možda zato što igram na Novice nivou.

Što se tiče Agroproma i Mindfuckera, i ja sam skoro poludio ali sam ga ubio iz prve, bilo je baš moćno, onako na ivici razuma, već skoro potpuno lud od halucinacija izvadio sam shotgun i zaletio se prema njemu zasipajući ga olovom i uspjelo je.

Evo, ja se sada vraćam iz Yantara u bar i nosim dokumente, al sam se zajebo sto nisam ništa prodao onom profu moraću ponovo da učitavam, a imao sam i nogu od snorka i ghostovu pancirku.
E da, da te pitam jos da li je istina to za Ghostov pancir, jer ja nisam primjetio ništa posebno, a zbog njega sam bacio bolji Duty pancir i možda najbolje - scientific suit?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2007, 13:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Nisam prešao igru, igram je polako i malo po malo, često se vraćam da pokupim neke stvari ili uradim neke misije. Na primjer, iako sam bio u Yantaru, nisam uopšte ulazio u one laboratorije, samo sam otišao do tog profesora - naučnika.

Ono scientific suit, tj ono narandžasto ima odličnu zaštitu od hemikalija, radijacije, opekotina, struje, itd.. ali jako slabu zaštitu od metaka, eksplozija i paranja tako da nije najbolje. Odijelo od duty ne znam kakvo je u poređenju sa ostalima, ali ako je vjerovati onima koji su prešli igru ni to odjelo nije nešto posebno. Tek njegova teža i jača varijanta Duty HEV je navodno jedno od 3 najbolja odijela. Tu ghostovu pancirku nisam još pokupio. Tek sad ću ići u X18 laboratoriju pa tek onda ulazim u laboratorije Yantara. Kod profesora možeš dobiti jedan jako dobar oklop - SEVA suit - kombinacija tog narandžastog odijela i odlične zaštite od metaka i ostalog. Jedno od 3 najbolja odjela u igri. Nakon što rešiš Yantar nivo, ovo odjelo možeš i kupiti u redovnoj prodaji kod tog profesora, do tada ga možeš samo dobiti kao nagradu za donošenje nekog artefakta ako se ne varam.

I ja svu svoju rezervnu opremu i stvari koje skupim čuvam u stashu u nepsrednoj blizni bara. Taj "grad" je na neki način raskrsnica pa je najbolje tu čuvati stvari. Stvari koje su ostale na tlu će vremenom nestati, ono što ostaviš u stash ostaje trajno sačuvano - niko neće uzeti. Jedino nisam siguran šta se desi ako za taj stash koji si iskoristio kao lični, naknadno saznaš od nekog leša. Da li se stash samo dopuni sa tim stvarima koje je on navodno tu ostavio ili tvoje stvari nestanu? Zato sam ja iskoristio stash za koji sam već jednom saznao. A možda i igra prati gde si ostavio stvari pa te stasheve nikad ne aktivira za ovu funkciju. Znam samo da ih otkrivaš na random fazonu, jednom sam učitao snimljenu poziciju i kada sam nakon toga ponovo kliknuo na isti leš, saznao sam za neku drugu lokaciju.

Za Goldfish sam pitao jer je jedan od rijetkih artefakata koji nema negativnih posljedica a imao sam ga i greškom ga izgubio. Pokupio sam ga upravo u tom jednom stashu za koji sam saznao sa leša, međutim, nakon toga sam poginuo i nakon učitavanja saznao sam za drugi stash i tamo nisam dobio istu stvar...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2007, 14:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ne znam da li si se zabunio, ali ja imam goldfish i osim cijene od 5000ru on za mene nema nikakve upotrebne vrijednosti - ima 5% zastite za nesto ne znam sta i 5% negativne radijacije. Ali ti si mozda mislio na onu kost koju zovu "Mama's bunch" ili tako nesto, on jedini od svih artefakata koje sam sreo ima jedino 5% pozitivne zaštite za bullet cap, to je valjda šljem, ali to nije ništa naročito. Inače ja na pojasu nosim nekoliko odličnih kamenčića - jedan jako dobar -"Flash" ima endurance 73%+ tako da je jako dobar za izdržlivost kada se nosi pun ranac, takođe imam jedan za radijaciju -30% to je onaj ježja mislim i imam "stone blood" čini mi se štiti od krvarenja +200% i još jedan koji štiti čak +400%, to neću da prodajem :)

Ovaj Mindcontroller je baš retard - u x16 kad sam mu se približio, nije mogao ništa više nego samo da se zaleće u mene, tek kada se odmeknem onda može da upotrijebi svoje vještine. Jako mi je bilo gomilanje onih zombija na ulazu u x16- sakrio sam se u neku kućicu, oni su se rojili napolju, a ja sam samo zasipao granatama. Kad sam izašao, bila je to impresivna gomilica tjelesa koja su se koprcala :)

Evo me u Red Forest, ne znam pobiti one silne mačketine i snorkove, a radijacija ubi puru :), baš mi nedostaje ono naučničko odijelo...
Bio sam u nedoumici da kupim to SEVA suit, ali sam odustao jer je skoro 10kg teško a to je duplo više od Dutyja.
Duty HEV je vjerovatno onaj exoskelet kako ga zovu. Ja sam se zajebao pa ostao u Ghostovom odijelu zbog pustog praznovjerja -
priča kaže kako Ghost stalker nikad nije nosio medikit, na njemu je sve zarastalo kao na psu zbog artefakta koji se nalazio u odijelu, i tako sam i ja nasjeo- a to je u stvari jedno obično stalkersko odijelo, ja mislim da profesor nudi dobru cijenu za njega pa ću vjerovatno to njemu da uvalim...

Je li moguće trajno se pridružiti Dutyjima, kako se to reklamira u kampu gdje je Bar. Ja sam odradio nekoliko misija za njih, ali niko ništa ne nudi :). Ili se pridružiti bilo kojim drugima.
Dostigao sam Veteran status, ali još uvijek sam na 300. mjestu po rangu. Sad mi nude u Areni da se borim sa Dutyjem koji ima exoskelet i puštekinu, a ja samo čakiju, vrlo inteligentno nema šta :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2007, 23:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Sreća pa sam odabrao najlakši skill, ajme majko pakla u Brain Scorcheru (Crvena Šuma), a o Pripyatu i NPP nema dalje - Hell on Earth - ne idite tamo!!!:D .

The time is close now... the end is near...
My walk trough the valey... trails of fear...

Eto, nenadano, završih igru...
Razočaran sam u Marked One-a :cry:, a toliko sam se trudio, ali neću više reći da ne pokvarim ugođaj...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Apr 2007, 12:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2006, 11:53
E gdje ste nasli ta duty odjela ja imam onaj SEVA suit i super mi je al bi volio da dobijem ta Duty suit. Pobio sam one likove iz Freedoma u nadi da cu kod njih naci neko dobro i jako odjelo ali nista samo neka njihova tri slabija odjela sam nasao i Buldog 6 bacac bombi. plz help

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Apr 2007, 13:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ja sam imao Duty, ali najslabije, i nije nista naročito. Ti si vjerovatno mislio na onaj Duty exoskelet, to nisam ni ja našao, ja mislim da moraš da stupiš u službu kod njih da bi ga dobio. Ovo slabije sam našao lutajući kroz one velike zgrade, kad sam tražio drugi ključ za x18 od banditskog bossa. Inače, ja sam igru završio sa Ghostovim odijelom koje je najobičnije stalkersko, ali sam vjerovao da ima čarobne moći. Btw, ne sekiraj se oko odijela, samo računaj da uvijek imaš:
- 30-40 medikitova uza se,
- 50 zavoja,
- 30 injekcija protiv radijacije
- na pojasu dobrog kamenja (tipa Flash, Crystal, Slime, Meat chunk)
- i naravno najkvalitetnije oružje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Apr 2007, 14:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Da nisi pobio Freedom mogao si kod njih kupiti taj Exoskelet za 200.000 rublji...
Duty ima to obično odjelo i ima taj Duty HEV koji možeš kupiti tek kada ti oni dozvole ulaz u njihovu bazu. Taj Duty HEV izgleda kao SEVA suit ali je druge boje i navodno malo ušminkan ali je po karakteristikama neznazno lošiji. To ghostovo odijelo ako daš naučniku, dobićeš kao nagradu jedinstevni oklop, možda najbolji u igri a radi se o specijalnom ojačanom modelu onog narandžastog naučnog odijela koje ovaj put ima i vrhunsku zaštitu od metaka i ostalog. Po statistikama je bolje od tog SEVA suit. Exoskelet ima čini mi se najbolju borbenu zaštitu (eksplozije, meci, paranje itd...) ali je slabo protiv radijacije i ostalih elementarnih nepogoda a i u njemu se ne može šprintati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Apr 2007, 02:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Imaš exoskeleton za dzabe, kad dodješ u Pripyat, u centru grada,ispod spomenika je sahranjen Dutyer zvani Fang - uzmi njegovo odijelo, mada kažu da nije dobro uzimati od mrtvih iz groba, ko zna :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Apr 2007, 17:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Nasao sam taj grob ispred spomenika ali nista prazan je. Mozda moram od nekoga saznati za taj stash pa ce se onda pojaviti nesto u njemu.
BTW dosta onih LONERA me je pocelo ubijati iz cista mira i to u Rostoku :-?
ne znam sta im je bilo ali me to pocinje nervirati. Da li se nekom jos to desilo

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2007, 00:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ako je na mapi oznacen sa ljubicastim kruzicem, onda nije prazan - samo uperi nisan prema zemlji i pojavice se "pickup item".
Sto se tice loner, vjerovatno si slucajno pogodio jednog, meni se to desilo na pocetku - prvo sam ga spasio onda mi je platio a onda sam ga slucajno pogodio dok sam ga jos jednom branio od dzukela i onda je poceo da me puni olovom :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2007, 12:59 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Evo mali mod za one koje nerviraju ova lažna imena stvarnih oružja u igri :D
Real gun names

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2007, 14:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

@Desdenova
Ma znam da nje prazan ako ima kruzic ali ti to upravo i govorim da nema ljubicastog kruzica, pa te zato pitam da se ne secas slucajno od koga si saznao za taj stash. :-?

@Motoko Kusanagi
Hvala za ovaj mod :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Apr 2007, 22:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jan 2003, 22:25
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Ljudi kad igrfate ovakve igrice ostavite malo glavnu pricu po strani i uzivajte u side qestovima

...e bas je to moj problem. zato sam relativno brzo presao igru. nema veze, mislim da cu je moci jos x puta preci koliko mi je dobra :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Apr 2007, 22:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

kao sto rekoh gore, presao sam igru na brzinu (fakultet me sprijecava), pa moze neko od vas da mi kaze neke stvari koje me jaaako interesuju u igri. Na samom pocetku igre sam vidio da onaj trader iza sebe ima Grozu (ona mala bullpop puska), ali ne obicnu, nego sa SILENCERom i cak sa SCOPEom....ja sam imao i silencer i scope, ali NISAM mogao da ih stavim na pusku?? jeli neko probao to?? Jeste li nabavili silencer za AK?? i najbitnije od svega, da li je IKO od vas nasao onu pusku FN F2000??? Mislim da je to najbolja puska u igri, kako sam cuo price na drugim forumima.

PS. evo pogledajte ovu slicicu http://screenshots.filesnetwork.com/52/ ... 7743_6.jpg
...i pogledajte pusku koju ima na slotu za main weapon, a i side weapon...da li je neko nasao te dve puske???

PSS.:D Evo nasao sam mod koji omogucuje vozila u igri! :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Apr 2007, 00:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Scope namontiras iz Item menu-ja, desni klik, pa mount scope, ali ne moze na svaku pusku, ako sam dobro skonto

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Apr 2007, 09:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ja sam nasao ovu iz main slota kad sam dosao u Chernobyl NPP.
A ovo oruzije iz slota za side arm to prvi put vidim. :-?

SlipKnoT je napisao:
Na samom pocetku igre sam vidio da onaj trader iza sebe ima Grozu (ona mala bullpop puska), ali ne obicnu, nego sa SILENCERom i cak sa SCOPEom....

A a tu pusku (ako je to ona sto ja mislim) mozes dobiti rjesavanjem side questa kod Dutya pod nazivom nesto "find enchanted rifle" i kad zavrsis taj quest. aj uzdravlje :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2007, 23:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Zanima me jedna stvar: je li iko od vas pronasao one dokumente i dekoder u Pripyatu i sta oni govore o identitetu Streloka. Na Cordonu postoji Guide, s njim pricate i on vam kaze za doktora koji se nalazi u podzemlju Agroproma. Kad njega nadjete, ovaj vas posalje u Hotel u Pripyatu gdje postoji tajni stash sa dokumentima i nekim elektronskim dekoderom. Ja sam igru presao a jos uvijek nisam skontao ko je taj Strelok, zakljucio sam da je Strelok ustvari vjerovatno Marked One, mada sad ni sam nisam siguran. Sada, vracajuci se ponovo u Pripyat, nasao sam dokumente, ali i dalje ne znam nista.
Jos nesto, da li je moguce da postoji alternativni zavrsetak igre, tj. sa drukcijim ishodom od onoga koji sam ja dozivio - ja sa igrao posteno, a dozivio sam neslavan zavrsetak, al sam zato sad krenuo zajebano, sad koljem sve odreda i svoje i tudje, pa da vidimo sad :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Apr 2007, 22:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

kraj (kojim sam ja zavrsio, a i vecina vas sigurno) mi je jako zanimljiv :) :) i nema sta, realno odradjen...mislim, i ja bi onom wish granteru prvo rekao "GOLD!!! DOLLARS!! BITCHES!! FAST CARS!!" HAHAHAHA :D
salu na stranu sad...negdje sam citao da IMA alternativnih zavrsetaka. negdje sam vidio da ih ima cak 8, negdje 5, negdje 3.....ko ce ga sad znati, ali citao sam takodje gdje neki likovi tvrde da su igru presli na druge nacine..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 157 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]