banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 23:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 110 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2005, 21:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Maj 2005, 21:02
Ma dosadile mi druge igre... hocu malo da iskidam srce... A da, danas sam nakon posta koji sam napisala zaplakala od straha.... :lol: Sad mi je smjesno.... :oops: Nego, super mi je ono sto moze da uspori, pa imas dovoljno vremena da naciljas vojnika i jednim metkom mu razneses glavu... kako romanticno... :D Da nema toga ne znam kako bih presla i jednu stotinu igre.... :)

A sto je najgore imam slusalice koje te bukvalno izoluju od ostatka svijeta, a jos na najjacem nivou, pa mislim da me bar neko shvata zasto sam zaplakala.... :D

A Vader zelim da ti cestitam, jer si stvarno zasluzio sve cestitke i pohvale.... tu igru apsolutno NIJE lako preci, a meni je gotovo nemoguce, tako da CESTITAM! Hoces pivo kao nagradu? :drinking: :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Dec 2005, 12:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Igra nije teška, kad se navikneš na njen sistem i fazone onda ni oni vojnici ne predstavljaju poseban problem. Ja sam onaj "usporeni snimak" koristio malo, uglavnom samo sa nekim specifičnim protivnicima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Dec 2005, 14:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ja igram na hard tezini .. puno je interesantnije. AI je vec odlican, ali je na toj tezini jos bolji. Sada sam dosao do dijela gdje i nije toliko strasno, nazalost. Nadam se da ce se opet zakuvati, pravo mi nedostaje ona djevojcica :)

Nabavio sam onu poluautomatsku pusku (ima onaj burst fire rate) sa snajperom. Odlicna je. Za daljinsku borbu najvise koristim nju dok je za bliznu sacmarica definitivno ultimativno oruzije. Vader, jesi li primjetio kada u slow motionu ubijes nekoga sacmaricom ponasanje neprijatelja. Pravo se vide trzaji prema dijelu tijela u koje si ga pogodio. Cak imaju i oni "posmrtni" refleksi, recimo on i pored toga istrese pola sanzera u zid ili pod .. sjajno. Ja sam se odusevio.

Elem, pre neki dan sam pricao prijatelju o samoj igri. On se isprepadao samo od mog prepricavanja pojedinih scena .. :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Dec 2005, 21:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

V@nja je napisao:
Cak imaju i oni "posmrtni" refleksi, recimo on i pored toga istrese pola sanzera u zid ili pod .. sjajno.

Primjetio sam :), mislim da sam to ovde možda i pomenuo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Dec 2005, 23:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Maj 2005, 21:02
Polako se navikavam.... :) Ipak i nije toliko strasna koiliko mi se cinilo u pocetku... sada znam neke od njenih fazona za strasenje i dr.... Ali cemi sigurno trebati pomoc da je predjem, pa cu se vama javiti.... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2005, 18:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

ACV IV. Usao sam u onu zgradu, tj uskocio kroz onu rupu na krovu. Prvi put sam susreo novi tip neprijatelja, one "nevidljive". Kako me samo nalupao. Sramota me i pricati o tome. 130HP /70 armor i odjednom, 80HP / 0 armor. Nisam ni skontao sta se desilo. U panici ukljucio slow-mo i primjetio konture covijeka sa svoje desne strane da bi one nakon toga potpuno isceznule. Slow-mo mi se "istrosio" i ja sam da bi se zastitio usao u neku ogromnu prostoriju bez uskih prolaza i cekao. Primjetio sam obrise sa desne strane, upalio slow-mo i napunio smrada sitnom sacmom :) Sad ide quick load, pa se moram pripaziti, ne mogu dopustiti da mi on sam uzme onoliko HP-a koliko su mi uzeli svi protivnici od pocetka igre ;)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2005, 20:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

V@nja je napisao:
Prvi put sam susreo novi tip neprijatelja, one "nevidljive". Kako me samo nalupao. Sramota me i pricati o tome

Ista stvar je bila i kod mene :), razbili su me :)

Za njih je idealna kombinacija sačma + SlowMo.
Kad vidiš da ti prilazi ideš na SlowMo, kad priđe bliže a ipak nedovoljno da te ogrebe pucaš sačmom u njega, nekad jedan metak ubija, nekad dva.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2005, 22:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sacma je definitivno moj prvi izbor u igri, izuzev naravno situacije kada sam prinudjen na borbu na distanci. Upravu si, 1 metak ih ubija u vecini slucajeva. 2 su potrebna ako ih prvi pogodi recimo u predjelu ekstremiteta, ali to se rijetko desava sa sacmaricom :)

Ne znam na kojoj si ti tezini igrao, ali razlika izmedju moderate i hard je stvarno osjetna. Mnogo je interesantnije kada je igra teza.

Ja nazalost nemam puno vremena pa je kao sto vidis igram u kratkim intervalima (sve se to svodi na 1 u 3 dana po nekih pola sata - 45 minuta), ali mi je igra sto vise odmice sve bolja i bolja. Volio bi da vidim kako izgleda na nekoj jacoj masini (high res + max efekti + FSAA + AF) posto sam cuo da je i grafika pravi eye candy. Kod mene se to ipak ne vidi :) 800x600/max detalji/bez fsaa/bez af/bez sjenki :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2005, 22:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

V@nja je napisao:
Ne znam na kojoj si ti tezini igrao, ali razlika izmedju moderate i hard je stvarno osjetna. Mnogo je interesantnije kada je igra teza.

Igrao sam vjerovatno na moderate ako je to srednji nivo, uvijek igram na srednjem. A FEAR jeste lagan na srednjem pa je sigurno zanimljivije početi sa težim.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2005, 22:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Sad sam malo gledao, ovih dana se glasa za najbolje igre godine, za najbolju grafiku, zvuk, priču, za svašta nešto. Evo jednog glasanja na jednom sajtu

http://goty.gamespy.com/2005/fanvote/index11.html

F.E.A.R. na prvom mjestu, a glasalo je preko 10.000 ljudi. Odmah za njim je Battlefield 2.
FEAR ima 26% glasova a recimo Quake 4 ima svega 5% glasova, Call of Duty 2 ima 14%.
Po jednom sajtu FEAR ima najbolju priču.
Na jednom sajtu za najbolji zvuk prvo mjesto je za CoD2 a za drugo je FEAR.

A ovde je spisak najboljih igara po svim žanrovima i drugim kategorijama, po jednom sajtu

http://goty.gamespy.com/2005/pc/index29.html

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2005, 23:13 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Dec 2005, 21:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jan 2003, 22:25
....danas presao....
99% ce napraviti expanziju

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Dec 2005, 01:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 22:04
V@nja je napisao:
Citiraj:
Ljudi otkud vama 2 GB RAM-a

Dobio .. :)

Citiraj:
V@nja Far Cry je odličan, ne samo grafika koja nije samo "dobra" već i "lijepa" (kod nekih je samo dobra) već je dobar u više aspekata, po opštem i mom mišljenju dosta bolji od Doom 3 i Half Life 2.

Onda cu obavezno da ga probam. Doom 3 mi jednostavno nije sjeo. HL2 mi je dobar, ali ne i predobar.

Sto se FEAR-a tice, mozda ce full verzija biti bolja nego demo .. ako mi se bude dalo probacu je.

ajd mi prebaci tih 2 gb ;)

Beckett: We're in another galaxy. How much more out can you get?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jan 2006, 18:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja sam pri kraju ACT V, dosao sam do onog trenutka kad neki prijateljski specijalci ubiju taoca kojeg sam ja spasavao. Sad ce da plate :)

Elem, ovo govorim posto me interesuje jedno : Koja sve oruzija postoje u F.E.A.R.-u ?

Ja sam do sad naisao na : Pistolj (x2), Submachine gun, onu veliku automatsku pusku, sacmaricu, onaj 10mm penetrator (kako ovo perverzno zvuci :) i onu pusku sa snajperom koja ima burst fire mod. Jeli to sve ili cu naci jos nesto ubitacnije ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jan 2006, 22:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

V@nja je napisao:
Ja sam pri kraju ACT V, dosao sam do onog trenutka kad neki prijateljski specijalci ubiju taoca kojeg sam ja spasavao. Sad ce da plate :)

Bishopa :)

Pošto žurim samo kratko: ima još oružja, ali sam ja najviše nosio i koristio pištolje, onu jaču automatsku pušku i sačmu, to troje. Malo sam koristrio i Pulse weapon ili tako nešto, izlazi kao laserska zraka i odmah ubija. Ima i nekih bacača raketa, granata, nešto tako.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jan 2006, 11:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
heh puls weapon je jak ,samo jako je spora ali kada pogodis ,vise ne ustaju :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2006, 15:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

ACT VI, ganjam onog debelog sto me konstantno sabotira. Cini mi se da mu je ime/prezime Mapes ili tako nesto. Nego, to je manje bitno. Ono sto je puno bitnije je da sam se zaglavio momacki. Drugi put sam se susreo sa onim robotom koji buca baraz raketa cim me ugleda. Pri nasem prvom susretu ja sam takodje imao "argumenata" za diskusiju, ali ovaj put je situacija potpuno drugacija. On rakete - ja ova obicna konvencionalna oruzija. On ziv - ja mrtav ko zec :) Sta da mu radim? Kako da ga ubijem? Ima li neki fazon? Nebih bas da spustam nivo tezine igre, kad sam vec poprilicno dogurao igrajuci na hard. Ako ste zaboravili, to je onaj dio kada treba da nadjem kcerku onog istrazivaca, on me ceka u hodniku cim skocim sa neke terase.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2006, 20:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Upucao sam ga :)

Dosao sam do ACT VII.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2006, 20:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Ne znam koji je to tačno susret sa robotom jer ih ima više. Sjećam se da sam bio u situacijama kad sam u susretu sa njim imao samo obično oružje, može se to preći, čak i da te ne okrzne, ali traje vremena i trebaš biti oprezan, ali nije strašno. Najbolje je da mu ako je moguće priđeš blizu, i da se sakriješ iza nečega a da on tu ne zalazi preblizu, već da uvijek imaš lokaciju koja će biti sigurna od njegovih raketa, recimo neki zid iza kog on neće provirivati, jer on uvijek ide do jedne tačke i onda stane. I onda samo proviriš, najbolje sa SlowMo, nanišaniš u opucaš u njega sačmom, pa se brzo sakriješ. Onda se robot raspuca, ti tada čekaš, a kad se on umiri onda opet SlowMo + sačma. Ja sam tako prelazio. To traje vremena, ali se pređe a da te on ni ne dirne.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2006, 21:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sad kad sam ga ubio skontao sam da je borba ustvari sasvim jednostavna. Ubio sam ga onim 'ljepljivim' bombama. 2 komada + par metaka iz sacme i to je bilo to.

Nego interesuje me onaj particle weapon, da li bi on trebao biti neka zamjena za snajper ? Ima li on kakvu specijalnu ulogu ili samo ubija iz prve ?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 110 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]