Ziri, aj nemoj da se**sh, ali sad si me stvarno izbio, nemash pojma koliko!
IGRALI SMO.
TI SI UZEO PRVU PARTIJU "NA GU**VE"
IGRA SE 2. PARTIJA
- BLACKHAND IZLAZI U PO MATCHA KAD JA PRAVIM KNIGHTOVE I GRIFINE PROTIV TVOJIH ARCHERKI KOJE JEDEM BLIZZARDOM I MEDJEDA KOJE JEDEM MAGIC ATTACKOM. PRAVIM 2. EXPANZIJU
ISFURAN, KAZEM TI, AJDE DA SE MALO ZAJEBAVAMO, ISFURO SAM SE, REKOH AJDE DA UZMEMO DRUGE RASE, ZEZE RADI
I ajde, uzmemo i on mene "pobijedi" 2-1 u tom i sad to racuna kao nekakav omjer snaga ili vrijedan razultat??? Ej bre, pa igrao sam jednom rukom u te dve partije stho si me uzeo? Kontash?
Daj jebote, ne kazem da nisi bolji u ukupnom scoreu ili stha vec, ali nemoj da seresh da si me uzeo 3:1 kad smo samo jednu partiju odigrali pravo. Mozesh da racunash da smo odigrali 1:0 , i da sam te 3 puta pitao ocesh li da nastavimo i da si odbio (tri razlicita dana, igrao si wow, naravno

).
I blackhandu sam fino rekao, blacky igram malo sa drugim rasama, ali nemoj da za ozbiljno uzimash rezultat, i on se slozio. Civilizovan covjek. I sepi isto. Rekoh "Sepi malo cu da vjezbam Elfove, ne shvataj ozbiljno" --- "ma radi stha hocesh, samo igraj" , pravi covjek
Zato oladi malo da ne bih uploadovao ona 4 replaya u kojima te uzimam 4-0 (koje btw nemam

) .
Faint, ako te interesuje mogao bih da ti objasnim o cemu je rijec, ali samo preko private message'a nije za javnost
Ziri, nauci igrati pa se onda javi.
Vidimo se sutra, ok?
Pozdrav!